Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımm ben küçük bir hesap yaptım mercimek çorbası, patlıcan salata , öğlen yediğim salata hariç diğerleri 600 kalori civarı oluyor .bence fena değil ne dersiniz.
aebencim çok tşkler yorumun için hariç olanlarıda eklersek senin tahminine yakın olur sanırsam.

Kızlar kendim için bir kalori cetveli hazırlıyorum şayet silzerde isterseniz buraya yazabilirim ok

kadisim ymurtanın beyazı 15 kalori sarısı 65 kalori imiş.vallaha tahmin etmediğimiz şeyler okadar kaloriliki araştırıken çok şaşırdım

Son düzenleme:
kallıste canım bır 10 gunlık yogunlugum olacak ama bende bırıne kocluk yapabılırım hemde ona sorumlu olacagım ıcın kendım kacırmam.umut canım cedrıs bı cızgıfılm kahramanı becerebılırsem bı ara avatarıma resmını koyucam.bu arada ne zamandır yazıym dıyorum ama unutuyorum.kıtapevlerınde ıyı yasam gunlugu dıye vı ajanda satılıyo.dılara kocak hazırlamısdı yanılmıyorsam.muthıs bısey.haftalık yedıklerınızı yazabılecegınız duygularınızı yazabılecegınız bolumden olusuyor.ayrıca yıyeceklerın kalorısı degısım lıstelerı kılonuza gore almanız gereken kalorı mıkt nı hesaplamanıza yarayan cetveller.kısaca dıyetde ıhtıyacınız olan herseyınız var.fıyatını bılmıyorum ben gecen yıl almısdım ama bu yılda cıkmıs yıne.mesela 1karnıyarık yedınız degısım lıstenızden nelerı azaltmalısınız bakıp gorebılıyosunuz.

yumurta sarısı selülite birebir iyi geliyor kullanmanızı öneririm...

vücutta iyi suların tutulmasını sağlıyormuş lesitin olduğu için de dediğim gibi iyi geliyormuş daha iyi anlıyayım daha yazarım okuyorum kitabı..

mehalim kitabın geldimi hemen oku nolurrr.

Hımm ben küçük bir hesap yaptım mercimek çorbası, patlıcan salata , öğlen yediğim salata hariç diğerleri 600 kalori civarı oluyor .bence fena değil ne dersiniz.
aebencim çok tşkler yorumun için hariç olanlarıda eklersek senin tahminine yakın olur sanırsam.

Kızlar kendim için bir kalori cetveli hazırlıyorum şayet silzerde isterseniz buraya yazabilirim ok
mehalim kolriyi okadar kafana takma canım benım . yiyeceklerin kan şekerini yükseltip yükseltmedigi .. daha önemli a.s ....bune emim olabilirsin ...:içelim:

ayrıca yumurtanın sarısınıda ye canım içinde çokkk lazım şeyler var ....

Son düzenleme:
mehalim cedricim teşekkür ediyorum ama şu an açıkta kalan bir kişi vardı onada zenanı belirledik koçluk yapması için bende daha sonraki takımlarda yapmak istiyorum gönüllü olucam, uygun kişiler çıktıkça size haber veririm...
cedricim iyi yaşam günlüğü hoş bir şeye benziyor ama satışta yok diyor nereye baksam... 14 lira filanmış galiba.. aslında olsa öyle bir defterimiz ne iyi olur..

kallıste canım ıntdemı baldın.ben gecen yıl remzı den almısdım.bı hafta oncede bakıym dedım ınkılap kıtapevı ne sordum bıttı ama gelır dedıler.canım bılmıyorum eskıdehır de varlarmı ama buyuk kıtapevlerınde mutlaka vardır canım.

Kallisim ne olur oku dedin kitap nil gün kitanımı yoksa başka kitapmı .eğer nil gün ise hayır gelmedi .

gökcenk avatarımı gördünmü senin için değiştirdim ama birazdan eskisini koyacam tekrar nasıl olmuş

agesaa4.jpg

avatırama bunu eklemiştim cedric süpriz yapacaktım ancak şimdide eski avatarımı yerleştiremişyorum sürekli hata veriyor.off offf

internetimde çok yavaşlama var çıkmak zorunda kalmıştım şimdi gelip bakmak istedim ama aynı durumda ve böyle sinir oluyorum durmayayım en iyisi..

evet mehalim o nil gün kitabından bahsetmiştim neyse artık kısmet...

kalliste çatlak içn önerdiğin krem çok pahalımı yazdırmayla uğraşmak istemiyorum benim çatlaklar ince ince ama baya var bende denemek istiyorum

iyi akasamlar reyhan abla gecmisi okuyosun heralde kimseler yok biraz oncede ugradim yine kimse yoktu simdi seni gordum cok sukur

iyi aksamlarrrrr.. kizlar ben ikinci haftadir aksam eve geldigimde yemek yemiyorum. gündüz iyi yiyorum ara ögünlerimi aliyorum. yürüyorum hergün en az bir saat. ama aksam eve geldigimde en cok bir sütlü kahjve iciyorum . bakalim ise yariyacakmi?. gecen cuma günkü baligi saymazsak bu ikinci haftam .

merhaba zenancigim hosgeldin . nasilsin?
ya sen diyet olarak ne yapiyorsun zenan?
yani diyet yapmadigin zamanlardan farkli ne yapiyorsun?

ablacim ben su aralar bir liste takip etmiyorum tek yaptigim ekmegi sadece sabah kahvaltida yiyip ogle aksam yemiyorum sadece sebze aralarda meyve adacayi ve ana ogunlerde sadece sebze mesela bugunu sayayim
sabah
peynir zeytin iki uc ince dilim tam bugday ekmegi sut
arada bir mandalin
oglen mercimek corbasi bezelye zeytinyagli birer kepce ekmek yok ara elma adacayi
aksam sadece pirasa bolsu ve adacayi sonradan tabi iste bu gece belki bir caybardagi sut
iste boyle reyhan abla takip ettigim bir diyet listesi yok

tamam zenancigim . bende öyle aslinda duruma göre evde ne varsa onlari yiyorum bazen kendime sebze hasliyorum yogurtluyorum onu severek yiyorum. bu iki haftadirda saat 5ten sonra birsey yemiyorum.

ne guzel bende aynen ama bazen makarna pilav oldugu zaman galiba biraz abartiyorum onun icin fazla pilav pisirmiyorum makarna olursa kendime biraz ayiriyoum sonra ev halkininkini sosluyorumve makarna gunu sadece makarna yiyorum sebze koymuyorum cunku makarnam biraz cok oluyo iste boyle dengelemeye calisiyorum
ve bugun ucuncu gun yuruyus yapmadim aslinda hazirlandim yola cikmistim acayip firtina yagmur vardi ve esim izin vermedi cikmama hava guzel olursa yarin gunde iki defa yururum napayim saglik olsun

X