- 14 Şubat 2021
- 1.737
- 10.480
- 158
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza. Boyun da uzunmuş maşallah. Geldiği gibi gidecek inşallah kilolarHerkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım
KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma(
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat
Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828
Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda![]()
Kızın da oğlun da toparlicak inşallah canımAllah kolaylık versin. Yeniden çok geçmiş olsun.
Bence sen çok iyi bir insansin. Mesajlarından anlıyorum. Kendi derdinin yanında, siz bari dikkat edin, yakalanmayın bu hastalığa gibi şeyler de yazıyorsun. Allah acil şifalar versin canım yavrularina![]()
teşekkür ederim canımVaay harika kaptanım
Arkem şow yapmaya başladı maşallah![]()
Teşekkür ederim canımTebrikler kızlar![]()
Harikasın canım
Regldendir canım üzülmeye değmezYanlız benim tartı pek iç açıcı değilama regl den yani biliyorum kızlar gider inşallah Cumartesi ye
Cumartesi 103
Bugün 104.2 malesef
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Başınız sağolsunÇok teşekkür ederim kızlar.
Herkese tekrardan merhaba,
Ben dün döndüm hastaneden. Ablam iyi çok şükür.
Ancak dün dayımın vefat haberini alldım. Apar topar oraya gittik. Buralara uğrayamadım tabiiki.
Canım hatırlayamadım seni. Form doldurmuşmuydun?Selamlar, tartı güncellemesi:
Cuma-95
Salı-93,25
Ooo maşallah
Ses tamamen gitti canım. Borazan dan çıkar gibi çıkıyor sesim.Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan
Günaydın canım nasıl oldunuz
Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa
Canım bugün izinliyim. Saat birde toplantim vardı. Onu da zoom üzerinden yapacaklarmış. Dün mesaj geldi. Müdür bey de zaten idari izinli siniz hocam evden katılın hem de toparlandım dedi.Afiyet olsun kaptanım ❣
Teşekkür ederim kaptanım❤
Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun abla
Teşekkür ederim kaptanım❤
Afiyet olsun spor da var
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar
Geçmiş olsun canmfena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler
imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama
Afiyet olsun canmönce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş![]()
Online olacakmış canım dün ogleden sonra mesaj geldi zoom uzerind n gerceklestirilecek diye. Evdeyim gitmedim okula izinli olduğum için.Geçmiş olsun canım
Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canim
Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.
Ben daha önce döndüm baktım aslında yeniden gireyim 4. takıma beni onlar paklar diya ama yoktu. Neyse sonra öyle kaldı bir sene filan. Baktım kilolar filan durum fena yeniden check edince burasını buldum.
O zamanlar zayifmişiz kız cinecinresmen zayiflen kilo vermeye ugrasiyormuşuz. Şimdi ben de çok aldım.
Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş.
Çok geçmiş olsundualarımız kuzucuklarla canım
Yine girersin düzene canını sıkmabak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin
Oo kaptişrın rıınnn...
Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çokkonu dışı ama madem expatliga uygun meslegin var Hollanda'ya gelsenize
Çok doğru valla
Önemli olan başlamak.
Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülme
Telafi edersin canım
Birileri isterse neden olmasınUnutma bu sözünü canım![]()
Kız sen 79 değil miydin ne ara 89 oldun
Canım aramıza hoş geldin, başlangıcın hayırlı uğurlu olsun ve diğer güzel başlangıçların ilki olsun inşallah. Boşanma sürecinde kolaylıklar diliyorum.Herkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım
KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma(
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat
Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828
Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda![]()
Çok şükür iyiyim canım, aynı düzen devam ediyoruz bakalım. Ben de çok hızlı gitmesem de vazgeçmiyorum en azından. Dönmene çok sevindim. Senin yavru nasıl oldu bu arada? İnşallah çok iyidir.@60kiloyumBoncuk2307 @Cakinin Gelini
arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de![]()