• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım 😢😢😢

KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma :((
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat 🙏🙏🙏

Ellssa Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828

Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda 😢😢😢
Hoşgeldin aramıza. Boyun da uzunmuş maşallah. Geldiği gibi gidecek inşallah kilolar

Kızın da oğlun da toparlicak inşallah canım 🙏 Allah kolaylık versin. Yeniden çok geçmiş olsun.
Bence sen çok iyi bir insansin. Mesajlarından anlıyorum. Kendi derdinin yanında, siz bari dikkat edin, yakalanmayın bu hastalığa gibi şeyler de yazıyorsun. Allah acil şifalar versin canım yavrularina 🙏🤍

Teşekkür ederim bitanem burdaki herkes iyi vicdanlı. Hatta tuhaf bir şekilde çevremdeki herkesten iyi insanlar tanıdım 💞

Cumartesi 68.95
Bugün 68.45
- 500 Gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

Tartıyı paylaşayım.

Cuma: 74.6
Salı: 73.8
Fark: -800 gr

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
:KK9::KK9::KK9:
Selamlar, tartı güncellemesi:

Cuma-95
Salı-93,25
Canım hatırlayamadım seni. Form doldurmuşmuydun?
Salı bildirimi Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

81,3 ten 79,7 ye sevgili kaptanlarim 🥰
Ooo maşallah :KK9::KK9::KK9:

Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum

Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan

Günaydın canım nasıl oldunuz

Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa
Ses tamamen gitti canım. Borazan dan çıkar gibi çıkıyor sesim.
Afiyet olsun kaptanım ❣

Teşekkür ederim kaptanım❤

Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol 😘😘

Afiyet olsun canm🤍

Afiyet olsun abla 🥰

Teşekkür ederim kaptanım❤

Afiyet olsun spor da var 💪🤍

Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar 🌼

Geçmiş olsun canm 🌼 fena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler 🙁 imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama

Afiyet olsun canm🤍 önce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin 😘

Afiyet olsun kaptanım🤍

Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş 😘
Canım bugün izinliyim. Saat birde toplantim vardı. Onu da zoom üzerinden yapacaklarmış. Dün mesaj geldi. Müdür bey de zaten idari izinli siniz hocam evden katılın hem de toparlandım dedi.
Geçmiş olsun canım

Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canim

Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.
Ben daha önce döndüm baktım aslında yeniden gireyim 4. takıma beni onlar paklar diya ama yoktu. Neyse sonra öyle kaldı bir sene filan. Baktım kilolar filan durum fena yeniden check edince burasını buldum.
O zamanlar zayifmişiz kız cinecin 😄resmen zayiflen kilo vermeye ugrasiyormuşuz. Şimdi ben de çok aldım.

Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş. 🙏

Çok geçmiş olsun 😔 dualarımız kuzucuklarla canım 🙏

Yine girersin düzene canını sıkma 😊 bak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin

Oo kaptiş 🛻🛻🚙 rın rıınnn...

Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çok 🙏 konu dışı ama madem expatliga uygun meslegin var Hollanda'ya gelsenize 😄

Çok doğru valla

Önemli olan başlamak.

Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülme
Online olacakmış canım dün ogleden sonra mesaj geldi zoom uzerind n gerceklestirilecek diye. Evdeyim gitmedim okula izinli olduğum için.

Herkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım 😢😢😢

KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma :((
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat 🙏🙏🙏

Ellssa Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828

Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda 😢😢😢
Canım aramıza hoş geldin, başlangıcın hayırlı uğurlu olsun ve diğer güzel başlangıçların ilki olsun inşallah. Boşanma sürecinde kolaylıklar diliyorum.

@60kiloyum Boncuk2307 Boncuk2307 @Cakinin Gelini arke arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de 🥰
Çok şükür iyiyim canım, aynı düzen devam ediyoruz bakalım. Ben de çok hızlı gitmesem de vazgeçmiyorum en azından. Dönmene çok sevindim. Senin yavru nasıl oldu bu arada? İnşallah çok iyidir.

17 Şubat pazartesi menüsünü de yazıvereyim.

11.30 öğle yemeği (diyet listemdeki sabahla akşamı yer değiştirdim çalıştığım için)
1 kepçe ezogelin çorbası, 1 parça panelenmiş tavuk göğsü, yeşil salata ve ayran (yemekhane yemeği)

15.00 ara
3 tam ceviz

17.30 akşam
3 karabuğday patlağı, 2 tatlı kaşığı labne, 1 tatlı kaşığı pesto sos, 2 dilim peynir, 1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, şekersiz çay.

22.30 ara
Ödem çayı

Su 2.5 litre
Spor 4500 civarı adım (dün regl olunca ağrı yüzünden spor yapmadım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

Back
X