Bu arada bugün yediklerimi yazmadım, hemen onlarıda belirteyim;
Sabah sıcak suyumu içemeden yürüyüşe çıktım. Eve gelince haşlanmış 2 minik yumurta ( toplasanız 1 büyük yumurta eder yani ) biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve çay arada 1 minik elma ve 1 tane kepekli galeta üstüne sıcak limonlu su onunda üstüne yeşil çay
canım bu haftad güzel vereceksin inşallah
umut um sen ilk baslarda spor falan yapmismiydin ben sporda yapsam yurusemde hatta bir haftada dans bile ettim hep yavas ben hatamida buldum ya cok ac kaldim yada cok doydum onun icin metobolizma sasti naapsin simdide ekmegi sadece sabah yiyodum kallisim bununda iyi olmadini soyluyo ve hakli bence herseyden az yemek en mantiklisi ama bir turlu denge kuramadim galiba ben ya bir arada sadece yesillik yemistim oda iyi degildi yediklerimi guzelce gozden gecirsem iyi olcak
ilk basladigim zamanlardaki gibi diilim bircok sey ogreniyorum hergun ogrendikcede duzene gircek ve ben bu kilolardan kurtulacagima daha cok inanamaya basladim
kucuk kizimi okula goturcem gorusuruz yine kizlar hepinizi cok seviyorum benya
zenancım dengeyi kurmak gerçekten önemli ya
bir ben kuramadım bu de
zenancım spor yapmadım ama çok düzenli ve dengeli 6 öğün beslendim.diyete başlamadan uzunca süre araştırmıştım.bisürü şeyi öğrenmek şaşırtmıştı beni.aç kalmak iyi değik zenancım.ara öğünler bu açıdan çok önemli.tek tip beslenme de çok tehlikeli.bunlar vucudun dengesini inanılmaz bozuyorlarmış..
herşeyden az ve öz yemek bu işin aslı.ara öğünleri de atlamazsan abur cuburu aramıyosun.
umutcum ya ara ögünü atlatmayıp yinede abur cubur yiyorum ya özellikle akşamları yaaa
birde seni görmek çok güzel keşke hep burda olsan yaaa
selam kızlar işyerim kapanıyo ve bu cuma son benim işim. ama işde buldum ayın birinde başlıycam. kalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. martın ilk haftasına kadar izinmi oluyo nasılsa ayarlayıver paylaşımda ve bildirimde bulunamıycam cnm. ama evde kaldığım sürede yürüyüşe başlıycam 2-3 kg vermiş dönücem aranıza. sonra görüşürüz ara ara girerim yazarım size.
gülcüm hem üzüldüm hem svindim addına
neyseki işsiz kalmıcaksın canım
aramıza dönmeni beklicez
QUOTE=Kalliste;5249805]kadisim dünde pasta yedim diye yazmıştın b günde yazdın sen her gün tatlı ve pasta yiyorsun bunların içindeki yağ ve karbonhidrat oranları senin kilo almana yol açıyor diye düşünüyorum bileiyorum ama sen de her gün pasta yemekten ne desek vazgeçmiyorsun ben artık sana yeme demeyeceğim...[/QUOTE]
ya canım ya 1 küçük dilim ya
ne zararı olabliir ki bunun yani 1 kilo mu aldırcak ya
o zaman hiç bişe yemeden mi gececek bu hayat canım
o kadar kişyii neler yiyo kiloları aynı yaaa
haksızlık değil mi bu yaaaaa
kallıste canım sen ne yapdırdın lıpolızmıydı.bak sımdı benımde aklıma gırdın.ben gecen yıl sordum 8 doz artı dıyetısyen artı lenf drenaj oda sanırım 20 seansdı 2000 dolar dedıler.ama ıyıce zayıflamamlazım dıye dusunuyorum.bu arada kadıs canım ben senın emzırdıgını unuttum karboksıde gaz verılıyo derı altına lıpolız dede bı yag cozucu ılac.yanılmıyorsam kolesterıl tedavısınde kullanılan bı ılacdı.o yuzden sut vermeyı bırakdıgında yaptur canım aman bebıse zarar vermesın.kallıste canım ne romantık hos bır hedıye.bız kapıtalıst duzenın gunlerını kutlamayız .ama bu yıl ılk kez esıme bı hedıye alıcam.sıyah celıkden bı yuzuk.ustunde yıllar ın kabartmalı donen baskısı var.cok ıstıyo cok begendı ama pahalı buldu almadı.ben almayı dusunuyorum.
bebişe zarar verir mi diyosun ya
tüh neyse beklicez ozaman canım
araştırmak lazım iice
o hediye de güzelmiş
ben ne alsam yaaa
kadisim cok güldüm canim be.. sütlü kahve istah kesmiyor ben kendime bir ödül veriyorum sütlü kahve icerek . yoksa aksamlari eve gelipte yememek büyük irade isi benim icin.
ya bende iştah kesiyo sandım yaaa
evet ablacım ya benimde yemek yaparken atıştırmamak çok zor ya
takımımızın en iyi kilo vereni gökceni ayrıca tebrik ediyorum
devamını diliyorum darsı diğer arkadaşlarımın başına.
açıkcası biraz hızlanması gerekenlerimiz var aramızda.ben dahil
klava:
ya evet ben başta ya
4 ay olmuş şu verdiğime bakın
beni atın yaaaaa
ama çok güzel verenlere var kutlarım arkadaşlar