Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnn.
aman ne güzel bir analiz b u kallisim . vallahi icim acildi
kadisim cok güldüm canim be.. sütlü kahve istah kesmiyor ben kendime bir ödül veriyorum sütlü kahve icerek . yoksa aksamlari eve gelipte yememek büyük irade isi benim icin.
nasil bir firtina var bilseniz ya felaket sabaha kadar uyumadim.
ben hazirlanayim canlarim gelirim yine

ay ne güzel bizim takım en iyiysi yuppiii.
yarım saat önce kalktım. sağolsun eeşim kahvaltıyı hazırlamış. ama doğru düzgün yiyemedim. çünkü
doktor çocuk için dün ilaca başlamamı söyledi, dozunuda iki katına çıkardı. sabah 2 akşam 2 tane.
sabah aç karnına içince midem bir tuhaf oldu.
ama çok üzülmedim bu sayede çok az bir kahvaltı yaptım.
bide kendime sinir oluyorum bir gün arayla ya bir kilo vermiş çıkıyorum yada bir kilo almış çıkıyorum. sinir oldum iyice valla.

hafif kahvaltimi yaptim. giyindim..taranip süslenip ise gidecegim. dün gece saat 1.30da elimdeki kazagi bitirdim. bana göre bir harika oldu. simdi kizlar paylasamiyacak. birine niyetlenmistim ama düsündügümden kücük oldu kazak onun icin en büyüklerine verecegim . en zayiflari o cünkü..
bu aksam yeni bir örgüye baslamaliyim. mehalimin kallisimin koyduklari örneklere bakacagim bu aksam birine baslarim artik. biten bir örgünün bile insani mutlu etmesi ne tuhaf ama gercekten böyle. helede biten seyin güzel oldugunu kullanilacagini ise yaradigini görmek....
hadin öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakin sekerler

Analiz sonuçlarına çok sevindim ben zaten bu sonucu bekliyordum işte bu kadar ben bugun
sabah1 kayısı ,1 katı yumurta,1 dilim kepekli ekmek,kibrit kutusunun yarısındada az peynir yedim,1brk greyfurt+portakal suyu
öğlenyarım kepçe kurufasulye, 3 kaşik ama dolu değil pirinç pilavı va salata yedim akşama allah kerim

Analiz sonuçlarına çok sevindim ben zaten bu sonucu bekliyordum işte bu kadar ben bugun
sabah1 kayısı ,1 katı yumurta,1 dilim kepekli ekmek,kibrit kutusunun yarısındada az peynir yedim,1brk greyfurt+portakal suyu
öğlenyarım kepçe kurufasulye, 3 kaşik ama dolu değil pirinç pilavı va salata yedim akşama allah kerim

aynını bende yedim.ama mehalim turşu da yedi.ben gördüm vallaha.hatta yasin hocayıda
payladı.
şu turşuyu vercenmiiiiiiiiiiiiiiii?dedi .adam korkudan napcağını şaşırdı
kallistecim ,napıyon,hiç selam vermiyon.attın mehalimin eline .
gülcüm sen napıyon,mehalim anlatmadımı daha sana maceralarımı .
şaşkın peri nerelerdesin be ya,ben neler çekiyom .bura nazi kampı gibi.ne yiyosam mehalim görüyo.tehdit ediyo.yarısını vermezsem dövüyo,yaaaaaaa.ben anamı özledim
şaka bi yana mehalim çok destek.bakışı bile yetiyo.
hepinizi öptüm,ama valla yetişemiyom,
ya mehalim beni ıssırdı ,kopardı resmen.heralde 50 kalorim gitmiştir...senağlama

selam takımcım
kallistecim analiz sonuçlarına ben de sevindim ya.böyle başarılar olunca daha bir şevkleniyor insan.
diyetime devam ediyorum ben.75 olmalıyım bir an önce.çok zaman kaybettim çok:))
takımımı çok tebrik ediyorum.bu takımı çok seviyorum inanın.
tek tek hepinizin başarmasını kendimle birlikte çok arzu ediyorum canlarım.

kendimi de tebrik ediyorum.biraz moral vereyim kendi kendime.bu kadar ağırlığı üstümden atmış olmak benim için küçük çaplı bir mucize.
95 kilo iken çektiğim diz ve ayak ağrılarını bir ben bilirim.demek ki vucudumu taşıyamayacak kadar ağırlaşmışım bi zamanlar.

ameliyatı da atlattım çok şükür.şimdilik fena değilim.arada kaçamak yapıyorum tabi.ama hergün daha iyiye gidiyorum.

bu tempoda devam edersem kilo vermeye devam ederim.yaza birsürü güzel kıyafet almak için önce biraz incelmek lazım değil mi.

en büyük arzum ise nişanlanırken aldığım 42 beden bir takımım var çok zarif siyah bir ceket ve pantolaon.onu giyebilmek istiyorum:))giyip size foto çekeceğim söz:))

ben kaçtım canlarım busecim selam verecem canım az bekle kızım bekliyor yeni kalktı kahvaltı yapıyor kursa gidecek bende gidip eşlik edeyim öptüm hepinizi.

takımımızın en iyi kilo vereni gökceni ayrıca tebrik ediyorum:nazar:devamını diliyorum darsı diğer arkadaşlarımın başına.
açıkcası biraz hızlanması gerekenlerimiz var aramızda.ben dahil:eek:klava:

kallıste canım sanırım aynı seylerı yaptırmısız ben ıng ısmını hatırlamıyorum ama ses dalgası gıbı bıseydı adı.sorunlu bolgelerıne pedlerı takıyolardı ve akım gelıyodu ıkı alet vardı bırınde standart tıtresım dıgerınde sırayla dolasıyodu akım pedlerde.yok canım sımdı dusunmuyorum zaten malum evde alınca borc bayagı artıcak.ama sımdı para bırıkdırıyorum aslında zayıflayınca lacagım kıyafetler ıcın ama bu ıs ıcınde kullanabılırım.bısey alamıyorum ya ustume basıma kasınıyorum resmen.ya keske benımde yanımda buseyram ınkı gıbı her yedıgımı goren bırı olsa:mymeka:hıc yıyemem .ya kızlar makarna yıyomusunuz dıyete basladıgımdan berı hıc yemedım.canım cekıyo ama ıkı hafta sonra ıstedıgım kıloya gelırsem odul olarak yıycem pesto soslu falan.uff cok kotuyum ya.yedıklerımıde yazayım bılg kapatıcam gelırler almaya.sabah tb ekmegı ıle tost yapdım yagsız.ara 3 kucuk mandalına.bıraz oncede 1 kase mercımek corbası ve dereotlu avakado salatası ıle 1 dl tb ekemgı yedım. 3gıbı 1 kıvı yıycem.aksamada tb ekmegı ıle sandvıc yapıcam ton balıklı cunku dısarıda olucam ve sacma sapan seyler yemek ıstemıyorum.

umut canım tesekkur ederım acıkcası benımde hızlanmam lazım kac haftadır yerımde sayıyorum.sanırım 99 u bı gorsem hersey daha kolay olacak.bu arada bence 42 ye gırmene bısey kalmamısdır.cunku ben 1 sınıfda 75 kıloydum ve 42 beden gıyınıyordum.ha gayret canım yaza hepımız ıncelmelıyız hala en agır gurup bızız

cedric cim evet 75 gibi olsam olacak o takım bana.
bence makarna yiyebilirsin yağsız haşla üzerine yoğurt ve nane koy.güzel olur.
ben de şimdi öğle yemeğimi yedim.3 kaşık pilav*avuç içi kadar haşlanmış tavuk eti-yarım kase çorba-yarım kase yoğurt.
yediklerim çok gibi gözükse de işyerinde öğle yemeklerini hep bu miktarlarda yedim ben ama tatlıları hiçi yemedim.eğer öğünlerde yeteri kadar besin almaz isek gün boyunca çok bitkin ve halsiz hissederiz kendimizi.ve ister istemez yiyecek bişeyler atıştırmaya yöneliriz.dün mesela öğlen çok az yedim akşama dediğim gibi oldu dolandım durdum mutfakta:))

oğlum uyanmadan karnımı doyurdum.yemek yedirmiyo bana kerata:emir_bebek:

Son düzenleme:
selam herkeze canlarim once selam verimde sabahtan iki defa gecmisi okuyup uzun uzun mesaj yazdim ikisindede gordermeden elektrik kesildi bende bu sefer once selam verim dedim kizlar yine kesilirse sasmayin firtina acayip burda yurumeye ciktim oyleki ruzgar benim gibi agir kadini bile itti yane oderece kizlar aksam saat beste yine cikicam yurumeye yuruyemedigim uc gunu telafi etmem gerek simdi tekrar okuyayim gecmisi sabah okuduklarimi unuttum cunku

şaşkın peri nerelerdesin be ya,ben neler çekiyom .bura nazi kampı gibi.ne yiyosam mehalim görüyo.tehdit ediyo.yarısını vermezsem dövüyo,yaaaaaaa.ben anamı özledim
şaka bi yana mehalim çok destek.bakışı bile yetiyo.
hepinizi öptüm,ama valla yetişemiyom,
ya mehalim beni ıssırdı ,kopardı resmen.heralde 50 kalorim gitmiştir...senağlama

Burdayım canım hihoyyyt valla yağmur çamur demiyom yürüyüşlerime devam ediyom bende... Allah kolaylık versin sana düşünemiyom o Mehalim'le yanyana olduğumu!!!

selam herkeze canlarim once selam verimde sabahtan iki defa gecmisi okuyup uzun uzun mesaj yazdim ikisindede gordermeden elektrik kesildi bende bu sefer once selam verim dedim kizlar yine kesilirse sasmayin firtina acayip burda yurumeye ciktim oyleki ruzgar benim gibi agir kadini bile itti yane oderece kizlar aksam saat beste yine cikicam yurumeye yuruyemedigim uc gunu telafi etmem gerek simdi tekrar okuyayim gecmisi sabah okuduklarimi unuttum cunku

Zenanım aman dikkat et kendine fırtınaya kurban gitme sonra sırnaşık şey bana bişey olmaz diye çıkma fırtınada... sonra telafi edersin canım hasta falan olursun bide :teselli:

Heyyyyyyyyy uyanın 5. takım güzelleri gurur tablomuz geldi... Hepinizi ama hepinizi tek tek öpüyor tek tek tebrik ediyorumŞeniza.s.:nazar: Şu ana kadar yapılan ve sunulan analizlerde takımımızın başarısı süper arkadaşlar, Sadece bizim takımda herkes çok güzel kilo vermiş, çok heyecanlandım çok ama çok sevindim...

Her nekadar analize dahil olmasam da takımımdan kimsenin uyarı almamış olması beni de çok mutlu etti. Başarılarımız daim olur inşallah :Saruboceq:

oleyyy analizi gecmisiz be cok korkuyodum benya ama sevinmemem lazim cunku zaman geciyo ben haaala gram gram veriyom bende nisan elbisemi bulacam bu cok iyi bir fikir beni gaza getirir
herseyimi verdimde nisan elbisemi hatira olarak saklamistim bende bulayim umut tesekur bitanem bu fikir icin ayrica gokcenkim tebrik ederim kiz ne guzel kilo vermissin yaa aslinda hepinize tebrik ederim canlarim en az ben vermisim yani bana oyle geliyo ve ben hizlanmaliyim cok heycanlandim niye bilmiyom hepinizi cok seviyom
busecim mehalim sayesinde sende derece yaparsin kizim ne guzel iste
mehalim fazla yuklenme kiza gunduz ac kalirsa gece gece yer valla hos sen onun gecede ruyasina girersinya demi
busecim yandin valla sana ne gece ne gunduz rahat yok

zenancım hadi bul bakalım sen de.
ben de geçen sene bütün kıyafetlerimi yardım merkezine bağışlamıştım.içlerinde çok yeniler de vardı ama asla zayıflayamayacağımı düşündüğüm için hepsini verdim.
çok sevdiğim bir kaç parçayı saklamadığım için üzülsem de yenilerini almak için sabırsızlanıyorum.
yavaş gittiğimiz doğru.ben ilk başladığımda düzenli kilo vermiştim.şimdi ise zorlanıyorum.
imkanınız varken yürüyün gerçekten.

Bu arada bugün yediklerimi yazmadım, hemen onlarıda belirteyim;

Sabah sıcak suyumu içemeden yürüyüşe çıktım. Eve gelince haşlanmış 2 minik yumurta ( toplasanız 1 büyük yumurta eder yani ) biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve çay arada 1 minik elma ve 1 tane kepekli galeta üstüne sıcak limonlu su onunda üstüne yeşil çay

umut um sen ilk baslarda spor falan yapmismiydin ben sporda yapsam yurusemde hatta bir haftada dans bile ettim hep yavas ben hatamida buldum ya cok ac kaldim yada cok doydum onun icin metobolizma sasti naapsin simdide ekmegi sadece sabah yiyodum kallisim bununda iyi olmadini soyluyo ve hakli bence herseyden az yemek en mantiklisi ama bir turlu denge kuramadim galiba ben ya bir arada sadece yesillik yemistim oda iyi degildi yediklerimi guzelce gozden gecirsem iyi olcak
ilk basladigim zamanlardaki gibi diilim bircok sey ogreniyorum hergun ogrendikcede duzene gircek ve ben bu kilolardan kurtulacagima daha cok inanamaya basladim
kucuk kizimi okula goturcem gorusuruz yine kizlar hepinizi cok seviyorum benya

zenancım spor yapmadım ama çok düzenli ve dengeli 6 öğün beslendim.diyete başlamadan uzunca süre araştırmıştım.bisürü şeyi öğrenmek şaşırtmıştı beni.aç kalmak iyi değik zenancım.ara öğünler bu açıdan çok önemli.tek tip beslenme de çok tehlikeli.bunlar vucudun dengesini inanılmaz bozuyorlarmış..
herşeyden az ve öz yemek bu işin aslı.ara öğünleri de atlamazsan abur cuburu aramıyosun.

X