- 1 Eylül 2021
- 4.875
- 18.541
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftaya ait kayıtlı adım varsa alabilirim canım ceza geldikten sonra atılan adımlar geçerlidir.selam kızlaaar 3 hafta oldu sanırım. Yeni işe ancak adapte olabildim çok yogundum vs derken toparladım yarın donuyorum. Açıkçası dikkat ettim yine de çok abartmadım yemeklerimi ama yarın sabit gelebilrim hala tartılmadım. Cezam vardı sabit geldiğimden ötürü kar olduğu için gecen haftalarda bolca yürüdüm geçmişe dönük ekran görüntüsü atabilirim. ya da bugünden itibaren sayabiliriz bugun yarın ve pazar tamamlarım cezayı. yarın ben de tekrar dahil olmak istiyorumBonus
Chocolita
Çok sevindim lotusum yapabileceğini biliyordumMerhaba kızlar benim diyetisyen tartım bugün olduğu için tartıldım çok şükür geçen hafta dan daha fazla gitmiş hemde yağdan![]()
Bende tombik yanak oldumMerhabalar herkese
Yarın tartıda hepinize bol eksiler dilerim.
Eksiler sağlıkla olsun inşallah.
Kendimden ümidi kestim vallahi, "bana yanak yakışıyor zayıflamıycam" diyen kedicik gibi tombiş yanaklarımdan mı vazgeçemiyorum ne?
Eki Görüntüle 3548138
Tamam canım haber verdiğin iyi olduAşkım benim tartı düştü kafayı yedi , ilkokul beşinci sınıftaki kilomun bile altına düştüm. yenisini sipariş verdim hemen yarına gelecek biraz gecikme olabilir yarınki kilo fotoğrafımdaChocolita
Komşum yemek yerken nefes borusuna kaçıp tıkandı. Hemlick manevrası yaptık ama tam tıkanma olmamış şükür yapışmış kalmış orada. Ambulans geldi hastane vs. Gece gece olacağı varmış elim kolum boşaldı
Sağol canım. Şükür iyi şimdiÇok geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun çokom Allah beterinden korusunKomşum yemek yerken nefes borusuna kaçıp tıkandı. Hemlick manevrası yaptık ama tam tıkanma olmamış şükür yapışmış kalmış orada. Ambulans geldi hastane vs. Gece gece olacağı varmış elim kolum boşaldı
Yok canım, devam ediyorum ChocomBu haftaya ait kayıtlı adım varsa alabilirim canım ceza geldikten sonra atılan adımlar geçerlidir.
Çok sevindim lotusum yapabileceğini biliyordum
Bende tombik yanak oldumah şu göbek olmasa yanağı idare edicez ama.
Ama şimdi ne anlama geliyor delfim listeden ayrılmak istiyorsun?
Çok geçmiş olsunKomşum yemek yerken nefes borusuna kaçıp tıkandı. Hemlick manevrası yaptık ama tam tıkanma olmamış şükür yapışmış kalmış orada. Ambulans geldi hastane vs. Gece gece olacağı varmış elim kolum boşaldı