• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aşkım benim tartı düştü kafayı yedi , ilkokul beşinci sınıftaki kilomun bile altına düştüm. yenisini sipariş verdim hemen yarına gelecek biraz gecikme olabilir yarınki kilo fotoğrafımda Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_3345.jpeg
    IMG_3345.jpeg
    159,6 KB · Görüntüleme: 12
Çarşamba Perşembe menüsü kahvaltı ara öğünler ayni akşam farklı

Sabah klasik peynirli omlet yeşillik iki dilim tm buğday ekmeği

Öğlen 1meyve 15cig badem sade türk kahvesi

Ara kinoali çörek otlu diyet bisküvi 1 bardak ayran

Akşam
Kıymalı menemen salata 2dilim tm buğday ekmeği
Perşembe akşamı 4 köfte salata 2 dilim tm buğday ekmeği

Hayırlı akşamlar canlar
Kahvaltıda bir haşlama yumurta yedim 4 dilim peynir 5 tane zeytin 3 yaprak marul yedim bir bardak yeşil çay içtim
Ara öğün yapmadım
Saat 3 de bir çorba kasesi makarna salatası yedim
Bir buçuk litre su içtim

İyi akşamlar hanımlar🦋

Sabah
İki dilim ekmek kaşarlı yumurta 1 tatlı kaşığı reçel

Akşam,
İki dilim börek

Kına vardı ordada pasta verdiler küçük dilim onu yedim.

Şu miktarı 1.5lt
Adım 5.5k

Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Hem adet dönemindeyim hem bu işte doğum günüdür kınadır üst üste geldi nefsim çekti pasta yedim yarından çok umutlu değilim İnşallah fazla çıkmam🥲🥲🥲

selam kızlaaar 3 hafta oldu sanırım. Yeni işe ancak adapte olabildim çok yogundum vs derken toparladım yarın donuyorum. Açıkçası dikkat ettim yine de çok abartmadım yemeklerimi ama yarın sabit gelebilrim hala tartılmadım. Cezam vardı sabit geldiğimden ötürü kar olduğu için gecen haftalarda bolca yürüdüm geçmişe dönük ekran görüntüsü atabilirim. ya da bugünden itibaren sayabiliriz bugun yarın ve pazar tamamlarım cezayı. yarın ben de tekrar dahil olmak istiyorum Bonus Bonus Chocolita Chocolita
Bu haftaya ait kayıtlı adım varsa alabilirim canım ceza geldikten sonra atılan adımlar geçerlidir.
Merhaba kızlar benim diyetisyen tartım bugün olduğu için tartıldım çok şükür geçen hafta dan daha fazla gitmiş hemde yağdan 😍
Çok sevindim lotusum yapabileceğini biliyordum ❤️
Merhabalar herkese 🙋‍♀️💕
Yarın tartıda hepinize bol eksiler dilerim.🙏
Eksiler sağlıkla olsun inşallah.🧿🍀🥰🙏
Kendimden ümidi kestim vallahi, "bana yanak yakışıyor zayıflamıycam" diyen kedicik gibi tombiş yanaklarımdan mı vazgeçemiyorum ne?🤭💕🐱
Eki Görüntüle 3548138
Bende tombik yanak oldum 🥲 ah şu göbek olmasa yanağı idare edicez ama.
Ama şimdi ne anlama geliyor delfim listeden ayrılmak istiyorsun?

Komşum yemek yerken nefes borusuna kaçıp tıkandı. Hemlick manevrası yaptık ama tam tıkanma olmamış şükür yapışmış kalmış orada. Ambulans geldi hastane vs. Gece gece olacağı varmış elim kolum boşaldı
Çok geçmiş olsun çokom Allah beterinden korusun

Bu haftaya ait kayıtlı adım varsa alabilirim canım ceza geldikten sonra atılan adımlar geçerlidir.

Çok sevindim lotusum yapabileceğini biliyordum ❤️

Bende tombik yanak oldum 🥲 ah şu göbek olmasa yanağı idare edicez ama.
Ama şimdi ne anlama geliyor delfim listeden ayrılmak istiyorsun?
Yok canım, devam ediyorum Chocom Chocolita Chocolita
Biraz kendimle dalga geçeyim diye yazdım ve paylaştım o tombik kediciği.🤭💕
Şöyle adam akıllı bir diyet+egzersiz birleşimiyle, devamlı eksilen bir çizgide olamadım, vahim kilolara ulaşmama rağmen. Doğruyu söylemek gerekirse, bunun için gerekli motivasyon ve enerjim de düşüyor zaman zaman. Arada bir moralim bozulmuyor desem yalan olur; ama burada sizlerle birlikte olmak bana iyi geliyor, gram gram da olsa veriyorum veya kilomu korumaya çalışıyorum.
Bu arada instagramda bu sayfayı çok sevdim.🤭💕
1000078470.jpg

İyi geceler, 21 şubat cuma menüm
Kahvaltı; peynir, 2 dilim ekmek, yumurta

Kahve yanında diyet dışı

1 muz 1 dilim ayva

Akşam; türlü tarzı bir yemek, 1 parça ekmek

Su az oldu
Adım 9,000

Chocolita Chocolita canım çok geçmiş olsun komşuna, sen nasıl oldun geçti mi?

Eklentiler

• IMG_6404.jpeg
    IMG_6404.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 7
Merhabalar,
21 Şubat, Cuma günü,
Kahvaltıda,
10 yeşil zeytin, 1 dilim kaşar, az sucuklu yumurta (1 yumurta ile), az reçel ve tereyağı,1 dilim ekmek yedim.
Arada sade Türk kahvesi içtim, yanında 2 kare.
Akşam yemeğinde, etli lahana yemeği ve 4 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt yedim.
Sade Türk kahvesi içtim.
2 lt. su içtim.
Öğleden sonra dışarıda biraz yürüdüm. Sanırım 45 dak. kadar. Bulunduğum yerde kaldırımlarda yer yer buz ve karlı yerler olduğundan hızlı yürüyemedim, yavaş oldu.
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Adımlarım:5726
1000078473.jpg

İyi geceler💕💕🌸🌸

Back