• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Gunaydin🍀 kilo bildirimi
-800
%1,025

Eklentiler

• 1000012561.jpg
    1000012561.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar,
22 Şubat, Cumartesi günü,
Kahvaltıda,
2 dilim peynir,6 zeytin,1 dilim ekmek,
Sonra Türk kahvesi ve 1 küçük damla sakızlı lokum,
Öğle yemeğinde,
4 y.k. kıymalı makarna,4 y.k. yoğurt,1 portakal,
Akşam yemeğinde,
1 tavuk pirzola,3 kaşık pilav yedim.
2 lt. su içtim.
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
İyi akşamlar.🌺💕🤗

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Haftasonu yoğun geçiyor. Notlarımı aldım döneceğim inşallah. Şu sıra kafam çok dolu hastalıklar, çevremizde olanlar. Gelenim gidenim oldu. Yıldızlar tartıları özelden atıyor 2 haftadır unutuldu bende hatırlatamadım.
Güzel kilolar verilmiş bu haftada ❤️ çabanıza iradenize sağlık. Verememiş olanlar canını sıkmasın. Önemli olan burada bir yolumuz olduğunu ve yalnız olmadığımızı kendimize hatırlatmak. Niyetimiz o yönde. Güzel bir şekilde devam edeceğiz

İyi akşamlar kızlar
Haftasonu yoğun geçiyor. Notlarımı aldım döneceğim inşallah. Şu sıra kafam çok dolu hastalıklar, çevremizde olanlar. Gelenim gidenim oldu. Yıldızlar tartıları özelden atıyor 2 haftadır unutuldu bende hatırlatamadım.
Güzel kilolar verilmiş bu haftada ❤️ çabanıza iradenize sağlık. Verememiş olanlar canını sıkmasın. Önemli olan burada bir yolumuz olduğunu ve yalnız olmadığımızı kendimize hatırlatmak. Niyetimiz o yönde. Güzel bir şekilde devam edeceğiz

Kusura bakma canım Ben bilmiyordum özelden atıldığını Ondan sonra tekrardan girersem listeye özelden atarım😇

Merhaba hanımlar , yeni tartım geldi ama ben bozuk olduğunu düşünüyorum. 77.1 geldim çünkü mümkün değil , ne yapacağız ? Chocolita Chocolita

Sabah yumurta bir sosis
Öğlen karnıbahar kıymalı patatesli
Ara öğün el kadar dürüm içine peynir
Akşam yiyemedim

Menümü paylaşayım kızlar
Kahvaltıda bir haşlama yumurta 4 dilim peynir 5 tane zeytin dereotu bir çay kaşığı vişne reçeli bir fincan yeşil çay içtim
Akşam yemeği brokoli salatası üç yemek kaşığı bulgur pilavı iki küçük parça kızarmış tavuk göğsü yedim
Bugün sadece bir bardak su içtim

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-22-23-25-52-292_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2025-02-22-23-25-52-292_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba hanımlar , yeni tartım geldi ama ben bozuk olduğunu düşünüyorum. 77.1 geldim çünkü mümkün değil , ne yapacağız ? Chocolita Chocolita

Sabah yumurta bir sosis
Öğlen karnıbahar kıymalı patatesli
Ara öğün el kadar dürüm içine peynir
Akşam yiyemedim
Tartının bozuk olduğunu düşünüyorsan geçerli saymayalm bunu canım iade et istersen. Ama emin misin bozuk olduğuna. Başkası da tartıldı mı

Tartının bozuk olduğunu düşünüyorsan geçerli saymayalm bunu canım iade et istersen. Ama emin misin bozuk olduğuna. Başkası da tartıldı mı
Kocam da tartıldı o da fazla gösterdiğini söyledi, bir de değişik noktalarda tartıldım birinde 75 küsür çıktı diğerinde 77 küsür anlamadım ama sabah bir daha tartılacağım . Öğleden sonra tartılmıştık bir de gelir gelmez

Kocam da tartıldı o da fazla gösterdiğini söyledi, bir de değişik noktalarda tartıldım birinde 75 küsür çıktı diğerinde 77 küsür anlamadım ama sabah bir daha tartılacağım . Öğleden sonra tartılmıştık bir de gelir gelmez
Bu hafta taşkınlıkta yoktu hiç son anda ödem almış olabilir misin
Gerçi yine bu kadar fark etmez. Yarın sabahtan yine tartıl istersen dediğin gibi öyle karar verelim

Back