Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bonusum inşallahÇok geçmiş olsun çokom Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canimKomşum yemek yerken nefes borusuna kaçıp tıkandı. Hemlick manevrası yaptık ama tam tıkanma olmamış şükür yapışmış kalmış orada. Ambulans geldi hastane vs. Gece gece olacağı varmış elim kolum boşaldı
İyi akşamlar kızlar
Haftasonu yoğun geçiyor. Notlarımı aldım döneceğim inşallah. Şu sıra kafam çok dolu hastalıklar, çevremizde olanlar. Gelenim gidenim oldu. Yıldızlar tartıları özelden atıyor 2 haftadır unutuldu bende hatırlatamadım.
Güzel kilolar verilmiş bu haftadaçabanıza iradenize sağlık. Verememiş olanlar canını sıkmasın. Önemli olan burada bir yolumuz olduğunu ve yalnız olmadığımızı kendimize hatırlatmak. Niyetimiz o yönde. Güzel bir şekilde devam edeceğiz
Sen zaten Listedesin canım Yıldız olursam mı demek istedinKusura bakma canım Ben bilmiyordum özelden atıldığını Ondan sonra tekrardan girersem listeye özelden atarım![]()
Evet canımSen zaten Listedesin canım Yıldız olursam mı demek istedin
Tartının bozuk olduğunu düşünüyorsan geçerli saymayalm bunu canım iade et istersen. Ama emin misin bozuk olduğuna. Başkası da tartıldı mıMerhaba hanımlar , yeni tartım geldi ama ben bozuk olduğunu düşünüyorum. 77.1 geldim çünkü mümkün değil , ne yapacağız ?Chocolita
Sabah yumurta bir sosis
Öğlen karnıbahar kıymalı patatesli
Ara öğün el kadar dürüm içine peynir
Akşam yiyemedim
Kocam da tartıldı o da fazla gösterdiğini söyledi, bir de değişik noktalarda tartıldım birinde 75 küsür çıktı diğerinde 77 küsür anlamadım ama sabah bir daha tartılacağım . Öğleden sonra tartılmıştık bir de gelir gelmezTartının bozuk olduğunu düşünüyorsan geçerli saymayalm bunu canım iade et istersen. Ama emin misin bozuk olduğuna. Başkası da tartıldı mı
Bu hafta taşkınlıkta yoktu hiç son anda ödem almış olabilir misinKocam da tartıldı o da fazla gösterdiğini söyledi, bir de değişik noktalarda tartıldım birinde 75 küsür çıktı diğerinde 77 küsür anlamadım ama sabah bir daha tartılacağım . Öğleden sonra tartılmıştık bir de gelir gelmez
Sanmıyorum ya , bakalım ikinciyi de sipariş verelim diyor kocam ama güvenim sarsıldı bu makineye . Sabah uyanır uyanmaz tartılır haber veririmBu hafta taşkınlıkta yoktu hiç son anda ödem almış olabilir misin
Ben bunu kullanıyorum araştırarak aldım. Çok memnunumSanmıyorum ya , bakalım ikinciyi de sipariş verelim diyor kocam ama güvenim sarsıldı bu makineye . Sabah uyanır uyanmaz tartılır haber veririm