• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Chocolita Chocolita sahurdan sonra yazıyodum uyumuşum bebişim anca işimi ayarladım girdim.

Şimdi ben çok yoğun bir hafta geçirdim geçen cumartesiden beri peşpeşe taziyeler cenaze evine gidip gelme vs düzenim olmadı ama kontrolü bırakmamaya çalıştım.

Kİlo bildirememiştim
Geçen hafta 118.9 ile başlamış oldum
Bu hafta 117.3
Fark - 1,6
Fırsat buldukça kısa da olsa yürüyüş yaptım şu an bu kadar geliyor elimden inşallah eksildikçe daha rahat yaparım.

Şu an bırakıp rahatça yeme isteğim var sırf devam etmeyi kamçılasın diye yazıyorum Allah kolaylık versin hepimize

Chocolita Chocolita sahurdan sonra yazıyodum uyumuşum bebişim anca işimi ayarladım girdim.

Şimdi ben çok yoğun bir hafta geçirdim geçen cumartesiden beri peşpeşe taziyeler cenaze evine gidip gelme vs düzenim olmadı ama kontrolü bırakmamaya çalıştım.

Kİlo bildirememiştim
Bu hafta 117.3
Fark - 1,6
Fırsat buldukça kısa da olsa yürüyüş yaptım şu an bu kadar geliyor elimden inşallah eksildikçe daha rahat yaparım.

Şu an bırakıp rahatça yeme isteğim var sırf devam etmeyi kamçılasın diye yazıyorum Allah kolaylık versin hepimize
Tebrik ederim Bonus Bonus , tartıda -1,6 kg çok güzel bir eksi:KK5::KK200::KK9:💐

Bende öyle yapıyorum genelde. Annem yapmış getirdi hastayım bende🤭
Geçmiş olsun canım benim anneciğin sağolsun düşünmüş getirmiş

Kİlo bildirememiştim
Bu hafta 117.3
Fark - 1,6

Fark çok güzel bonusumm benden çıkmış kadar sevindim 😍 aminnn Allah kolaylık versin hepimize

Çok kötü 1 hafta geçirdim. Moralim hep yerlerdeydi. Bu tartı beni o kadar mutlu etti ki.
Dün yazamadım sorunlardan dolayı.
Gece aklıma geldi.
Sabah tartılıp bu sonucu görünce bütün derdim bitti sanki. Yapabildiğimi gördüm.
Pes etmeyeceğim.
Kilo vermeye devam edeceğim. İstediğim bedene gelip daha çok mutlu olacağım inşallah 🙏🏽
Suyu çok içtin bununda etkisi büyüktür. Yaktığını atmak için suya ihtiyaç var yoksa ödem görecektik. Maşallah canım. Yaparsın tabi ❤️

Geçmiş olsun canım benim anneciğin sağolsun düşünmüş getirmiş

Fark çok güzel bonusumm benden çıkmış kadar sevindim 😍 aminnn Allah kolaylık versin hepimize
Sağolasın canım. Cezalarımı sonra yapsam olur mu çünkü öksürük baya boğuyor beni terledikçe de. Bir de izin mi alsam bu hafta diye düşündüm hastalık geçene kadar

İlk zaman normal bakalım bu hafta nasıl olacak bazen çok iyiyim de bazen zorlanıyorum o kadar olacak her istediğimi yemeye çok alışmıştım çünkü.
Haklısın, özellikle ilk zamanlar daha zor.
Akşamları zorlanıyorum ben de, yemekten sonra dizi izlerken birşeyler yiyesim geliyor.
Tam buğday ekmeği alıp tüketirsem daha geç acıkıyorum. Düzenli olarak tam buğday ekmeği alsam iyi olacak.
Canımızın çok istediği bir şey olduğunda bir lokma alsak, iyi olur belki de.Eğer devamını da yemezsek sorun olmaz.
Hiç yiyememek de strese neden oluyor, stres de kilo vermeyi olumsuz etkiliyor.
Kolay gelsin canım.🙏🍀
Çabuk alışırsın inşallah Bonus Bonus 🤗💕

Merhaba hanımlar menümü paylaşayım
Kahvaltı iki yemek kaşığı yumurta salatası
Peynir,zeytin,1 tatlı kaşığı reçel.
Arada bişey yemedim.
Akşam 5 gibi ; 4 tane lahana sarması,biraz makarna,salata
Az öncede 2 bardak açık çay içtim. Biraz kuru üzüm.

Çok teşekkür ederim delfim öksürük fenaymış hiç olmazdı benim
Öksürük olunca insan gece de huzurlu ve iyi uyku uyuyamıyor canım sweetgirlcandy sweetgirlcandy
1/2 çay kaşığı kadar toz zencefili 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp, onu yersen,sonrasında 1 bardak su içersen öksürüğe iyi geliyor. Gece öksürükten uyuyamadığım zaman yaparım, çok iyi gelir hep.
Dilerim çabuk iyileşirsin.🤗💕💐

Back