- 2 Ağustos 2013
- 35.727
- 110.054
- 798
Bende öyle yapıyorum genelde. Annem yapmış getirdi hastayım bendeKarnabahar fırınlayınca da çok güzel oluyor. Hiç yağ koymadan fırınlıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapıyorum genelde. Annem yapmış getirdi hastayım bendeKarnabahar fırınlayınca da çok güzel oluyor. Hiç yağ koymadan fırınlıyorum canım
Tebrik ederim Bonus , tartıda -1,6 kg çok güzel bir eksiChocolita sahurdan sonra yazıyodum uyumuşum bebişim anca işimi ayarladım girdim.
Şimdi ben çok yoğun bir hafta geçirdim geçen cumartesiden beri peşpeşe taziyeler cenaze evine gidip gelme vs düzenim olmadı ama kontrolü bırakmamaya çalıştım.
Kİlo bildirememiştim
Geçen hafta 118.9 ile başlamış oldum
Bu hafta 117.3
Fark - 1,6
Fırsat buldukça kısa da olsa yürüyüş yaptım şu an bu kadar geliyor elimden inşallah eksildikçe daha rahat yaparım.
Şu an bırakıp rahatça yeme isteğim var sırf devam etmeyi kamçılasın diye yazıyorum Allah kolaylık versin hepimize
Tebrik ederim Bonus , tartıda -1,6 kg çok güzel bir eksi
Geçmiş olsun canım benim anneciğin sağolsun düşünmüş getirmişBende öyle yapıyorum genelde. Annem yapmış getirdi hastayım bende
Fark çok güzel bonusumm benden çıkmış kadar sevindim aminnn Allah kolaylık versin hepimizeChocolita sahurdan sonra yazıyodum uyumuşum bebişim anca işimi ayarladım girdim.
Şimdi ben çok yoğun bir hafta geçirdim geçen cumartesiden beri peşpeşe taziyeler cenaze evine gidip gelme vs düzenim olmadı ama kontrolü bırakmamaya çalıştım.
Kİlo bildirememiştim
Geçen hafta 118.9 ile başlamış oldum
Bu hafta 117.3
Fark - 1,6
Fırsat buldukça kısa da olsa yürüyüş yaptım şu an bu kadar geliyor elimden inşallah eksildikçe daha rahat yaparım.
Şu an bırakıp rahatça yeme isteğim var sırf devam etmeyi kamçılasın diye yazıyorum Allah kolaylık versin hepimize
Suyu çok içtin bununda etkisi büyüktür. Yaktığını atmak için suya ihtiyaç var yoksa ödem görecektik. Maşallah canım. Yaparsın tabiÇok kötü 1 hafta geçirdim. Moralim hep yerlerdeydi. Bu tartı beni o kadar mutlu etti ki.
Dün yazamadım sorunlardan dolayı.
Gece aklıma geldi.
Sabah tartılıp bu sonucu görünce bütün derdim bitti sanki. Yapabildiğimi gördüm.
Pes etmeyeceğim.
Kilo vermeye devam edeceğim. İstediğim bedene gelip daha çok mutlu olacağım inşallah
Sağolasın canım. Cezalarımı sonra yapsam olur mu çünkü öksürük baya boğuyor beni terledikçe de. Bir de izin mi alsam bu hafta diye düşündüm hastalık geçene kadarGeçmiş olsun canım benim anneciğin sağolsun düşünmüş getirmiş
Fark çok güzel bonusumm benden çıkmış kadar sevindim aminnn Allah kolaylık versin hepimize
Olur canım izin alman en iyisi. Döneceğin zaman etiket yaparsın beni. Dikkat et kendineSağolasın canım. Cezalarımı sonra yapsam olur mu çünkü öksürük baya boğuyor beni terledikçe de. Bir de izin mi alsam bu hafta diye düşündüm hastalık geçene kadar
Baligi ergenlikte birakmistim, son bi kac senedir somon izgara son bi senedir falan da levrek izgara yemeye basladim. Yavas yavas alisiyorum bakalimAfiyet olsun. Bayağıdır balık yemedim şimdi onu fark ettim. Salatasını çok severim
Haklısın, özellikle ilk zamanlar daha zor.İlk zaman normal bakalım bu hafta nasıl olacak bazen çok iyiyim de bazen zorlanıyorum o kadar olacak her istediğimi yemeye çok alışmıştım çünkü.
sweetgirlcandy çok geçmiş olsunSağolasın canım. Cezalarımı sonra yapsam olur mu çünkü öksürük baya boğuyor beni terledikçe de. Bir de izin mi alsam bu hafta diye düşündüm hastalık geçene kadar
Hafta sonu yogunlundan unutmuşum canim bugunki menuyu yaziyorum
Çok teşekkür ederim delfim öksürük fenaymış hiç olmazdı benimsweetgirlcandy çok geçmiş olsun
Öksürük olunca insan gece de huzurlu ve iyi uyku uyuyamıyor canım sweetgirlcandyÇok teşekkür ederim delfim öksürük fenaymış hiç olmazdı benim