- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
emelim şu an ki durumuna alışana kadar biraz daha yorulacaksın sanırım.. Efede alışır ve sana naz yapmayı bırakır yakında... ama diyetisyen işini halletmelisin kısa zamanda...dün gece onbuçukta gitim işten eve çok yoruldum duş aldım falan filan derken saat 2ye geliyordu yattığımda sonra da sabah 5 te efe kalktı oturdu
sen anlayana diil anlatana bakacan kaydirigubbakcemile5aaa buse çok şaşrdım canım yaa kallisin alıntı mesajı anlatmasını bi kerede anlamışın oysa ben 50 kere anlatıyodum sana bişiyi:))))
umarım en kısa zamanda hallolur matemcim bu internet işi yoksa zaten kopuksun iyice kopacaksın...arkadaşlar kusuruma bakmayın. apartmanın interneti komple gitti. iş yerindende katılamıyorum
cömati deyince akşam büyük kızım bir video izletti.. camiimamı vaazveriyor hesapta adam diyor ki camiye gelmeyenler için..." gençken işim var yaşlanınca prostat olur çişim var" bunu bir kaç kez tekrarlıyor ama sinirli sinirli.. sonra diyor gelirler eninde sonunda musalla taşına e-e-eee nasıl bilirdiniz? yahu diyor adam gelmedi ki nasıl bileceğiz :roflol::roflol: imam bunu bir anlatıyor ki koptum...cömati ile paylaşacamm tabi gülmeden yazabilirsem.
bu tansiyon düşmesi ve fenalaşmak takımımızda moda oldu kendinize dikkat ediniz lütfen arkadaşlar ayılıp bayılmayınız kendinizi özletmeyiniz...yalnız gıdemıycem gıbı gorunuyor.bıraz rahatsızlandım basım donuyor.yuruyus yaparken bıseyler oldu ındım yatıp uyudum sımdı yemek yıyınce bıraz daha ıyıyım ama.acaba caymı yapdı yoksa tansıyonummu dusdu anlamadım yanı
umutum bu aklıma gelmedi gülde diyordu kötü yaptı beni diye başka diyen oldumu.. olabilir yani ama ben 2. haftaya girdim henüz etki yok.. diyorum ya çöp öğütücü gibi benim mide her şeyi götürüyor...:çok üzgünüm:bu arada sen de metobolizma çayını mı içiyodun.o mu dokunduki.geçmiş olsun canım.
bir geçmiş mesajlarını okuyayaım onların da bakalım duruma..
Kallisim 13. takıma gelince takım kaptanı bi gelsin bakalım sevcan ortalarda yok nasıl toparlanır bilmiyorum ancak hiç paylaşımda bulunamayan yada sorunları olan arkadaşlar bi süreliğine takımdan çıkarlarsa yeni girmek isteyenlerle toparlanır belki
umutum zararın filan dokunmuyor böyle düşünme hepimiz geçiriyoruz bu tür dönemler...portakalı yazdığın iyi olmuş arada ekliyordum ben yarım portakal...o yüzden acaip kilo veriyorum :mymeka::mymeka:portakal ile de olurmuş.içlerindeki sitrik asitin zayıflatıcı etkisi varmış.
bu çay iştahımı kapattı benim.benim böyle çaylara ihtiyacım var demek ki.yemek yerine sürekli bişeyler içiyorum böylelikle.
oyy canım benim bende seni öperimŞenizsenın elinden her vakit içerim . kallişim ......Şeniz
ay hadi inşallah honeyim ama gayret gösterdiğini bilelim bak bizim destek verebilmemiz içinde bu şart...kallistem beni mezun edecekmiş ama ben 55 olana kadaaaaaaarrr zor be kaptanım ama inşallah o kiloya düşerimde incecik fıstık gibi bir hatun olarak mezun olurum burayada foto eklerim ayyy ne seksi oldum bakın bana diye:roflol::sm_cool:
hadi öptüm canlarım