Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse abartmamaya calistim bu sabah yine. aksamada karniyarigin yüzüne bile bakmiyacagim banane:dilcikar:
zaten pazar günleri benim bakim günüm .yemegi yapip banyoya girecegim sonrada iste sac bakimi manikür pedikür ütü var sonrada örgü hehehehehehe

benim hiç bir tarifimde ölçüm yoktur göz kararı yaparım ben malzemeleri sayayım sana sen kendin bulursun normalini... balığı bolca suya koyup haşlıyorsun yanına 1 soğanı bütün haliyle ekliyorum 2 yemek kaşığı sirke ve tuz koyuyorum yarım saat boyunca haşlanması yeterli oluyor bir süzgeç ile süzüp balık etlerini incecik incecik didikliyorum hem kılçıklarını da gözden geçirmiş oluyorsun bu arada... süzdüğün suyu sakın dökme çorbanın malzemesi bu zaten...

ayrı tencereye yağ koyup bir soğan bir havuç ve bir de patates ekleyip kavuruyorum... ardından hemen balık suyunu ekleyip kaynamaya bırakıyorum... bu arada yarım çay bardağı kadar pirinç ilave ettim... ama sebzeler çok ufak doğranacak hatta rendeleyebilirsin... pirinçlede bir kaç dakika kaynattıktan sonra altını kısarak balığın ayıklanmış etlerini ilave ediyorum... tüm malzeme yumuşayınca altını kapatmama yakın bir kaşık un kavurup koyulaşması için ilave ediyorum çorbaya ve ardından kıyılmış dereotu maydanoz ekleyip servise haır ediyorum...

yok yok buse korkma cedric bizim gçkcenk şimdi diyeceksin gökcenk kim oda takımdan arkadaş diyeceksin neden cedric diyosunuz bende diyecem nick değiştirmiş sen diyecek nasıl değişmiş nick değiştiriliyomu ben diyecem vallah onu bende bilmiyom

sporumu yaptım tabı yıne lahana yagımı surup yalnız yag catlaklarımın oldugu yerlerı felaket yakıyor ıyımı gelıyor kotumu anlamadım.gıdıp lahana yagı baslıgına sorucam.sonra temızlık yapdım .banyoda yenı bı deterjan kesfettım ama havalandırmadan yapmamak gerekıyo ya tavsıye ederım bref kırmızı ve spreylı.ısde sonra yemek yapdım haslayarak karnıyarık yapdım karnıbahar pısırdım tavuklu bıde mantar yemegı ve mercımek corbası.sebzelerımı degerlendırdım yanı.bu arada reyhan abla esım almanyada gercı bugun donuyor ama.senın yazdıgın markanın kremlerını almıs.temızleme jelını bıde maskesını almıs 14 euro tuttu dıye cok mutluydu.kurtuldum sandı benım free shop masraflarından ama yanıldı tabı.bıde hıcbısey alamadıgını cok pahalı oldugunu soyluyo.bıcak ıstemısdım sef bıcagı 40 euro ymus.cok sasırdım.ya gıttıklerı yer pahalı yada benımkı bulamadı anlamadım valla

yok kallıste canım ona kusmedım dedın ya moda oldu tansıyon dusmesı benden dusundumkı spor yapmamak ıcın bahane buluyorum dıyosun..
yok vallahi onu kasdetmemiştim ben şeyi düşünerek söylemiştim bu günlerde herkeste aynı sorun aman dikkat edin galiba genelde bir sorun var ya beslenmemizde ya havalarda olabiliyor mevsimsel.. ama anlatamamışım... neyse sorun değil yanlış anlama olasılığımız olabilir sadece geri dönüş yaparsak aynı bu durumda ki gibi dargınık kırgınlık olmaz işte tüm yaşamımızda yapmalıyız aslına bakarsanız..

cedric nedir ya.genemi bilmediğim bişi çıktı.yoksa oğlu olanların bilmesi gereken bişimi.ama benim oğlumyok ki.olması için gerekli zatta yok.bu durumda kulüpten atılmam zaar senağlama
yahu nevşehir seni boazmamış boşuna kabahat atma bak şu an ankarada değilmisin ama yine anlamamışsındelikafadulden ben kızım izlerken dedim yukarıya bak...

oohh ohhh ablam tam bakım fallahi.. kolay gelsin sana... Şeniz

canım ya bana haber verebilirmisin free shoptan alışverişe kısıtlama gelmiş demişti eşim alışverişi hiç sevmez ve alkol kollksiyonumuz var rsyada çok uygun diye almıştı bir sürü şey ama bu kez hiç bir şey getirmemişti bende söylenince free shoptan alırım diye almadım ama ordanda ancak müdürün istediklerini alabildim sınırlama gelmiş adet koymuşlar bu yüzden alamadım demişti de inanasım gelmedi... sen bir bak bakalım :))

balık olarak iskorpiti arayabilirsin fiyatı çok ugundur..eğer levrek te bulursan büyük olursa sadece kafasını isteyebilirsin hem işini görür hemde uyguna gelir..

evet itiraf zmanı ben bugün 1 tane halley bir tane eti puf bir tane gofret ve cips yedim mutluyum evet yerken çok mutluydum ancak acayip midem bulanıyorrrrrrrrr

evet itiraf zmanı ben bugün 1 tane halley bir tane eti puf bir tane gofret ve cips yedim mutluyum evet yerken çok mutluydum ancak acayip midem bulanıyorrrrrrrrr

bulansın fallaha :mymeka: okurken şöyle yuhh diye istemdışı bir söz çıktı ağzımdan :mymeka: allahın bildiğini kuldan saklamıyım şimdi:roflol:

buseyrem bende anlamadim cedric i cizgi film kahramanimi?
oglum var gercide 8 degil 23 yasinda. benim bilmemem normal yani :)

evet evet cedric yıllardır 8 yaşını geçemeyen bir çigi film kahramanı..

çok tşk ederim efendim.

bulansın fallaha :mymeka: okurken şöyle yuhh diye istemdışı bir söz çıktı ağzımdan :mymeka: allahın bildiğini kuldan saklamıyım şimdi:roflol:
vallaha de bacım bende dedim kendime ohaa be deddim hemde

evet evet cedric yıllardır 8 yaşını geçemeyen bir çigi film kahramanı..
evet yıllardır hem 8 yaşında hem aşık hemde hayat 8 yaşındaki biri için çok zor ona göree:)

ya sorma kallisim ben cok zilliyim. her pazar en az iki saat süslenirim. birde istedigim kiloma düssem oooooo.

kallıste canım kırılmadım haklısın burda yanlıs anlama ıhtımalı cok o yuzden konusmalıyız .canım benım bıldıgım free shopdan alkol cıkolata ve sıgara sınırlı ama bı cokdandır boyle kozmetıkde sınır oldugunu sanmıyorum.esım 5 de ınecek gelınce yazarım sana.ama ıstedıgın bısey varsa alabılır esım sanada.ya dua edıcem sımdı.ıns sınır yokdur.hıc fondotenım yok ıstedım ama sınır varsa ve alamazsa aynı markayı burdan alamam.reyhan abla ohh tertemız olacaksın sımdıden sıhhatler olsun

hiçte bilem .önce böyle bi ç film var dıda niye bana söylemedin derdim.sonra hangi kanalda yayınlanıyo derdim.kaç yaç arasına hitap ediyo derdim.sen muhteşem bi gürültü çıkartırdın.bende yuh ya der konunun başını unuturdum.yaaaaaaa.beni tanıman için 3 fırın ekmek daha yemelisin canım tabi kaptan bişi demezseklava:

ii,canım.tabak çanağı yememişsin ya ona şükür.ii ki yanında ben yoktum.kaymaklı baklava niyetine yerdin heraldem.genelde ısırarak tadıma bakıyon ama..ii kurtardım ohh:1no2:

sigara ickiye freeshoplarda hep sinir vardir kallisim.
hangi fon dö ten istiyordun gökcenim?

ooooo bugun pazar ve takimda kizlar kaynatiyo demek ben yooken kaynatiliyomus hmmmm sincik anladim
ben nancy e dogum gunune gittim cok kalabalikti eltimin kizi iki yas oldu pasta yemedim zaten bana dusmedi yemekte yiyemedim ac gezdim hep onca insani yemek bile yetmedi yuruyuste yapamadim evde hapsolduk ikigun biraz once geldim hemen salata hazirladim sizin yaniniza geldim gecmise hic bakamadim kacinciyiz onu bile bilmiyom herkez kacmadan hepinize meraba diyim dedim
merhabaaaa takimim

eeeeeeeeee daha daha nasılsınız.ya ben 18,30 otobüsüne binip mehalime gidecem.içimde bi ürperti var.niye acep.

Son düzenleme:
kallıste cım alkol de alabılırız cıkolatada valla soyle ıstedıgını alsın canım yarın kargıya verırım hemen.reyhan abla ben dıor un bır fondıtanını kullanıyorum uzun zamandır ama hep free shopdan yada esıme yurt dısından aldırdım.fondotensızde dısarı cıkamam.maalesef o alıskanlıgım kotu makyaj yapmam abartı ama fondotensız olmaz.ya abla yazdım ama gozunden kacdı sanırım.esımden bıcak ıstemısdım sef bıcagı 40 euro ymus normalmı fıyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…