- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
yok vallahi onu kasdetmemiştim ben şeyi düşünerek söylemiştim bu günlerde herkeste aynı sorun aman dikkat edin galiba genelde bir sorun var ya beslenmemizde ya havalarda olabiliyor mevsimsel.. ama anlatamamışım... neyse sorun değil yanlış anlama olasılığımız olabilir sadece geri dönüş yaparsak aynı bu durumda ki gibi dargınık kırgınlık olmaz işte tüm yaşamımızda yapmalıyız aslına bakarsanız..yok kallıste canım ona kusmedım dedın ya moda oldu tansıyon dusmesı benden dusundumkı spor yapmamak ıcın bahane buluyorum dıyosun..
yahu nevşehir seni boazmamış boşuna kabahat atma bak şu an ankarada değilmisin ama yine anlamamışsındelikafadulden ben kızım izlerken dedim yukarıya bak...cedric nedir ya.genemi bilmediğim bişi çıktı.yoksa oğlu olanların bilmesi gereken bişimi.ama benim oğlumyok ki.olması için gerekli zatta yok.bu durumda kulüpten atılmam zaar senağlama
oohh ohhh ablam tam bakım fallahi.. kolay gelsin sana... Şenizneyse abartmamaya calistim bu sabah yine. aksamada karniyarigin yüzüne bile bakmiyacagim banane:dilcikar:
zaten pazar günleri benim bakim günüm .yemegi yapip banyoya girecegim sonrada iste sac bakimi manikür pedikür ütü var sonrada örgü hehehehehehe
evet itiraf zmanı ben bugün 1 tane halley bir tane eti puf bir tane gofret ve cips yedim mutluyum evet yerken çok mutluydum ancak acayip midem bulanıyorrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
bu da hiç bir şeyden eksik kalmamaya çalışan meraklı meloşun.
vallaha de bacım bende dedim kendime ohaa be deddim hemdebulansın fallaha :mymeka: okurken şöyle yuhh diye istemdışı bir söz çıktı ağzımdan :mymeka: allahın bildiğini kuldan saklamıyım şimdi:roflol:
evet yıllardır hem 8 yaşında hem aşık hemde hayat 8 yaşındaki biri için çok zor ona göree:)evet evet cedric yıllardır 8 yaşını geçemeyen bir çigi film kahramanı..
hiçte bilem .önce böyle bi ç film var dıda niye bana söylemedin derdim.sonra hangi kanalda yayınlanıyo derdim.kaç yaç arasına hitap ediyo derdim.sen muhteşem bi gürültü çıkartırdın.bende yuh ya der konunun başını unuturdum.yaaaaaaa.beni tanıman için 3 fırın ekmek daha yemelisin canım tabi kaptan bişi demezseyok yok buse korkma cedric bizim gçkcenk şimdi diyeceksin gökcenk kim oda takımdan arkadaş diyeceksin neden cedric diyosunuz bende diyecem nick değiştirmiş sen diyecek nasıl değişmiş nick değiştiriliyomu ben diyecem vallah onu bende bilmiyom
ii,canım.tabak çanağı yememişsin ya ona şükür.ii ki yanında ben yoktum.kaymaklı baklava niyetine yerdin heraldem.genelde ısırarak tadıma bakıyon ama..ii kurtardım ohh:1no2:evet itiraf zmanı ben bugün 1 tane halley bir tane eti puf bir tane gofret ve cips yedim mutluyum evet yerken çok mutluydum ancak acayip midem bulanıyorrrrrrrrr