Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim kardeş takımla ilgili bir fikrim daha var işe yarar mı yada kendi arkadaşlarımızı zora sokarmı bilmem ancak düşünmeye değer.
1. si 13 takımda gerçekten paylaşımda bulunamayacak olanlar diskalife edilip yerlerine tane kanların alınmasını sabah söylemiştim
2. side bizim takımdaki arkadaşlarada rica edelim gerekiyorsa 13. takımıda biz canlandıralım birkaç şeyde her girdiğimizde bizler yazalım böylece orayada bir hareket gelir ordaki arkadaşlarda bize takılırsa ne ala süper olur zamanla elimizi çekeriz.yok ordada bir hareket olmaz aksine giderek 5. takımın 2.topiği haline dönerse anında keselim yazmayı

bilmem vallaha aklıma bu geldi ne dersin bilmem

busecim gördüm seni aşşada canım ancak çıkmam lazım enişte bey tepemde kalk diyor kendine ii bak emi dört gözle bekliyorum gelmeni

kafamçokkarıştıgunaydın kızlar yıne en erkeencı benım tabı herkesın esı cocugu yanında pazarkeyfı yapıyosunuz.ya benım kucuk kuzum yokkı yanımda.yalnız adamı ılk gonderdıgım gun pek memnundum sımdı kucuk kuzum oldu.napıym ya cok ozledım bıde evde sıkıldım.bugun gelcek kocacım ama aksama.onu almaya gıderım heralde havaalanına.yemekde yapmam lazım ılk kez kızartmadan karnıyarık yapcam ıns ıyı olur bakalım.dun kacırdım bıraz ve hemen baskul benı cezalandırdı.bugun mutlaka telafı etmelıyım yoksa kaptanım oyacak benı yuruyusu ıkı kez yapabılsem cok ıyı olur ama bakalım.dun yedıklerımıde yazayım kahvemı alıp bıraz calısıcam bu aralar yıne cok bosladım.
sabah 1 dl tb ekmegı kasar peynırı salatalık bıber ara 1 muz
ogle kıymalı pırasa yemegı 8 kasık.2 dl tb ekmegı lıght yogurt ara 1 armut
aksam kucuk boy pızza lıght kola:1no2::eek:
ya napıym cok pısman degılım sıkıntıdan patlamısdım .yedım gıttı.buda vıcdan rahatlatmam oluyo ısde

busecim gördüm seni aşşada canım ancak çıkmam lazım enişte bey tepemde kalk diyor kendine ii bak emi dört gözle bekliyorum gelmeni

hele bende nerden biliyo benim sayfada olduğumu diyom.ooho okadar eksik var ki bilmediğim.mehalimim öğretir bana.dimi bebişim.neyse gideeyim ailemle bi güzel pazar kahvaltısı yapayım.öf ya şu gurbet ne acı.15 gün biitti,çabucak.şimdi buraya alıştım ,yarın başka bi yerde uyanacağım....senağlama

Günaydın arkadaşlar yeni kalktım ve kahvaltı hazırlayacağım görüşmek üzere
busecim resim eklemeyle ilgili linki buldum al bak bi
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
hemen güzel bi resmimi ekleyem bakem olacak mı.bakem bir kerede anlıyomuymuşum.....
resim020sj7.jpg

Son düzenleme:
süperim ya.demekki çok zekiyim .amma zekamı törpileyen biri varmış nevşehirde heralde ,galiba ,sanırsam..

günaydinnnnn..
ya nekadar dikkat edersem edeyim ben haftasonlari kilo aliyorum v e diger haftanin ilk iki günü bu kiloyu vermekle geciyor. ondan sonraki iki günde ne verirsem o iste birikiyüz gram oluyor. haftasonu ne yapsamki yaaa:uhm:
kahvaltiya geliyor bütün takim gidip hazirliyayim.. valla öglen oldu bizde yeni kahvalti. ben bu mersini zor görürüm zorrrrrrrrrrrrrrr:1closedeyes:

günaydinnnnn..
ya nekadar dikkat edersem edeyim ben haftasonlari kilo aliyorum v e diger haftanin ilk iki günü bu kiloyu vermekle geciyor. ondan sonraki iki günde ne verirsem o iste birikiyüz gram oluyor. haftasonu ne yapsamki yaaa:uhm:
kahvaltiya geliyor bütün takim gidip hazirliyayim.. valla öglen oldu bizde yeni kahvalti. ben bu mersini zor görürüm zorrrrrrrrrrrrrrr:1closedeyes:

aynı ben.bende öylyim ya,kimse anlamıyo.bişiler bulmak lazım canım ya.mehalimi kandırsam kursa felen yazılsak ii olur.takı,ebru ...felan.insan evde kalınca,bide gelen giden muhabbette hoş tabi.çay ,kahve..yanındakileri yazmıyom,kaptanlar okkalı laf ederler şimdi.
öle işte uğraşı lazım..

Kursa yazılalım buse sen gelince kapeme soralım bi başlayacaktı yeni kurslar.
bu arada cedric gökcenk mi

evet mehalımsengözlerimebaksanab ta kendısı 7 yasındaysanız ve asıksanız hayat coook zordelikafadulden

tamam kallıstecıgım bı ara corbanın tarıfını banada verırımısın bende balık corbası severım ama hep dısarda yıyorum evde yapılabılıyosa bende deneyım
canm mesajım bitince emen yaayım.. nasıl nefis oldu anlatamam yemeğe başka hiç bir şey yapmadım çocuklar da ahil hepimiz 2şer tabak yedik ve çıkan hımmm seslerini anlatmama gerek yok biz balığı çok severiz istanbuldayken ufak bir teknemiz bile vardı her hafta sonumuzu denizde geçirirdik off eski hatıralar off içimizde kalan yaşanmamış günlerimiz :nazar:

nasıl bir çay ki iştahı kapatıyor canım benimde iştahım kabardığı zaman ıhlamur yeşil çay ne bulursam içiyorum faydasınıda görüyorum
canım ciddi bir şekilde iştahı etkiliyor ve ben 2 haftadır içiyorum bu metabolizma çayını cidden metabolizmayı çalıştırıyor sanırım çünkü acıkmaya başladım...

kafamçokkarıştıgunaydın kızlar yıne en erkeencı benım tabı herkesın esı cocugu yanında pazarkeyfı
canım yeni adın hayırlı olsun naniknanik
ve beni affet nolurrsun ben eşinin gittiğini kaçırmışım inanki okuyunca şok oldum.. ama buraya geldiğimde inanın en azından 10 sayfa açıyorum ve diyete dair ne kadar yeni yazılmış meaj varsa hepsini tek tek kurallara uygunmu diye kontrol ediyorum bazen yetişemeyebiliyorum dün küstüm dediğin bumuydu acaba.. eğer buysa özür dilerim canım..

günaydinnnnn..
ya nekadar dikkat edersem edeyim ben haftasonlari kilo aliyorum v e diger haftanin ilk iki günü bu kiloyu vermekle geciyor. ondan sonraki iki günde ne verirsem o iste birikiyüz gram oluyor. :
ablacım yaz aylarındada ben aynı durumdayım.. her hafta sonu mangal keyfi yapar eşimbizde alıştık tabi.. e-e mangalı yakına yanında bazen alkolde olabiiyor ve ben kaçamak yapmadan duramıyorum sonra tüm haftanın emeği gidiyor o haftasonu kaçamağına ama kış diye çok güzel oturttum kendim bile inanamıyorum..

kallıste canım balık almaya gıdıcem bırazdan da acana corbayı hangı balıkdan yapıyosunuz.bıde bana tarıfını verme sansın olurmu canım

bu cedric 8 yaşında ve aşık olan değil miydi yahuu:)) oğlum sayesinde ezberledik bu arada nick değiştirme işini bende öğrenmek istiyorum ama yaaaaaaaa eksik kalmayım hiç bişiden

yok kallıste canım ona kusmedım dedın ya moda oldu tansıyon dusmesı benden dusundumkı spor yapmamak ıcın bahane buluyorum dıyosun.aslında onuda bahane ettım sımdı yalan degıl ama:eek:hem bıseylerı kacırman cok normal ben yogunlugunu gayet ıyı anlıyorum.herseyı takıp etmeye calısıyosun ustelık herkesle bu kadar ılgılısın.ben bazen gecmısı okuyorum cvp yazmaya gecınce unutuyorum.hıc kırılmadım yanı canım benım.bu mangal olayını cok sevmeme ragmen gıcık oluyorum esım klasık erkekler gıbı mangal yapmak ıster ama heryer heryerde olur bıttıgınde.malz ben hazırlarım salatayı yaparum sadece atesı yakıp ustune koycak ama ıs bıttıgınde nıyeyse mangalı bıle kaldıracak halı kalmaz.

bu cedric 8 yaşında ve aşık olan değil miydi yahuu:)) oğlum sayesinde ezberledik bu arada nick değiştirme işini bende öğrenmek istiyorum ama yaaaaaaaa eksik kalmayım hiç bişiden

cedric nedir ya.genemi bilmediğim bişi çıktı.yoksa oğlu olanların bilmesi gereken bişimi.ama benim oğlumyok ki.olması için gerekli zatta yok.bu durumda kulüpten atılmam zaar senağlama

biz dün istediğimiz balığı bulamadık ama ilk kez denediğimiz balıkta çok güzel sonuç vardi ilk başta kokusu yani haşlanırken bir koku saldı ama 5 dakika sonra kalmadı... tadı nefisti... şimdi.. en güzel çorba levrek ama özellikle deniz levreği olacak kafasıda dahil olması gerek ki lezzeti artsın... sonra iskorpit olabilir bunu mutlaka temizletmelisin dikenleri sana arar verebilir... bizim dün kullandığımız orfoz diye bir balıktı...750 gr civarı ayıklanmış haliyle bize yetebiliyor sana yarım kg çok güzel yeter yani..

tarife geçiyorum

mehalım 8 yasındamıydı bak orasını kacırmısım buseyram benımde oglum yok hatta hıc cocugum yok ama cızgı fılm manyagıyım en cokda bu cedrıc ı sevıyorum.hatta arkadasımın oglunun cedrıc cd lerını ıstedım dıye cocuk benı herkese rezıl ettı.kallıste denız levregımı yaaa.nerden bulcam onu ben bulsamda kac para olcak.dondurucude denız alası var ondan olmaz demı rengı pembe ya.neyse gıder bı bakarım

X