- 17 Aralık 2008
- 193
- 0
- 40
sağol kallistecim.galiba çoklu mesaj alabildim. ben komik olan herşeye bakıyorum.zamanımızda insanlar gülmeyi unutuyo yavaş yavaş.ama ben vara yoğa gülerim.mehalimde benim ilham kaynağım. ama gözükmüyo nirdeyseCADIARZUgülüm bazen bir şey yazdığımda senin hoşuna gittiğini hissedebiliyorum biliyormusun... çok hoşuma gidiyor... buse ile bak neler yapacağız... geçen ben ona mesaj yazmıştım ama farketmemişti baktım ki her ikimizinde espri anlayışı aynı gibi..
duraydımm burda tam burdaaaa açaydım kollarımı gibi birde dilber halam varya galiba o da seyrediyor... ben kaç yıldır avrupa yakasını seyretmeden duramam ama onu izlerken ben izlenecek hale gelirim ne kahkaha atarım görmelisiniz... bazen eşim benim gülüşüme gülmekten ölür adam... en son volkan ile şahikanın ayrılık sahnesine takmış durumdayım ..vallahaa...
canım benim eminim sende çok komiksindir.daha tanışalım iice,hele sen bana açıklarını bi ver .şaka şaka sizin takım yani takımımızın motivesi yüksek.güzel şiler paylaşcaz bellişaka tabi bunlar arkadaşlar esprik katmaya çalıştım daa... çapımda...
:dance: