OOOOOOOO buse hanımlar şaşkın hanımlarda burdaymış ne şeref sizle aynı anda burda olmak eeee gelin bakım ganadım altına azcık okşayam sizi
ever bi açılış konuşması yapmak gerek :öncelikle kalbiniz kadar temiz bi sayfayı bana ayırdığınız için çok minnettarım.arada sırada girip rahatsız ediyodum ,amma artıkın içinize sızmayı başardım.naniknanik.
şaşkıncım,sana yardıma geldim.ikimiz anca yeteriz mehalime.kaydirigubbakcemile5
mehalim bu sözüm sana .kızıııııım ben geldim.yahu hoşgeldin partim nirdeeeeee:sm_cool:
ARTIKIN CİDDİYETE BİNİP ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM,sizinle verimli ve çook güzel vakit geçiricez umarım.mehalim ve kallistemede çok teşekkür neyim ediyomyerimseniben
selamlarrrrrrr
kizlar isten geldim karnim ac asagida balik var biraz atistirsam ? saatde cok gec amavalla bakalim bir bardak su iceyim karnimin gurultusu gecmezse baligin istikbali pek parlak degilcokacimcoook
mehalim ne güzel bir istatistik yapmissin sagol canim. ücüncü ücüncü geliyorum valla mersine tutmayin beni.birde karnimin gurultusu sussafisfisfis
buseyrem hosgeldin canim aramiza hayirli olur insallaha.s.
Şeniz a.s. hoşgeldin canım. kaydirigubbakcemile5 artık birlikte canına okuruz Mehalim'in sırnaşık şey hihoyyythihoyyyt bak ben sevindirik oldum bilem :teytey:
sengözlerimebaksanab neyse en azından grup birincisi olmuşum. Sonuç itibariyle derece derecedir sırnaşık şey
Teşekkür ediyorum tüm tebrik eden arkadaşlarıma QUOTE]
kutlarım arkadaşım çok güzel vermişsin sen özel bir diyet falanmı yaptın?merak ettim:jeyyar: haftaya ben birinci olacam ama ona görelaelaelaelaelae
yaa listeye çok zararım dokunmuş.hepinizden özür dilerim canlarım.kusura bakmayın.
canım benim niye öyle diyorsun takımdaki herkesin aldığı zamanlarda oluyor verdiği zamanlarda sen iyileşmene bak tamammı ?öpüyorum kocaman kocaman:teselli:
ellerine sağlık canımcığım yine harika olmuş istatistik yaa senin istatistik olayı gerçekten vazgeçilmezimiz oldu hemen mehalim istatistiği yapmışmı diye arıyo gözlerim süpersin sena.s.Selam güzeller nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam yarınki nişan için alışverişteydim ayy ayaklarım koptu bu arada istatistiklere hemen geçmek istiyorum
Takımımızda mersine oyalanmadan gidenler...
şaşkınperi ( 2.10% )---(Tebrikler canım ancak iddanı unuttuğumu sanma hala takipteyim---:hooray:
honeybaby( 0.83% )----tebrikler canım devamm--a.s.
reyhanxx54 ( 0.51% )--ablacım süpersin dereceden vazgeçmiyosun bakıyorumda--
Yavaş ama yarışta varız diyenler
zenan25 ( 0.26% )
GÜL78 ( 0.47% )
gokcenk ( 0.46% )
mehalim ( 0.32% )
kadis ( 0.32% )
kalliste22 ( 0.38% )
Durun az nefes alayım deyipte yerinde sayan
MATEM ( 0.00% )--fazla durma orda haaaaa!
Hastayım mazeretim var dedii
umuts76 ( -1.27% )--sınıntılar biter bitmez aynı hızla devamm mıııı
.
reyhan abla tebrikler canım çaktırmadan iyi veriyosun sende maaşallah bendemi örgüye başlasam yaa mutfağa git gel yapmadan ağzımı çalıştıracağıma elimi çalıştırırm hiç olmasa dimi?selamlarrrrrrr
ücüncü ücüncü geliyorum valla mersine tutmayin beni.birde karnimin gurultusu sussafisfisfis.
buseyrem hoşgeldin aramıza güzelim en harika takıma geldin biliyormusunkaydirigubbakcemile5
kadis şekerim sen takımdan ayrılmamak için yiyon gibi geliyo bana ????:jeyyar:ayrıca kadayıf falan yazma yaaa canım çekti bak valla evde malzeme olsa kalkıp yapacaktım eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kız
aklımda kalanları yazdım unuttuklarımı da öpüyorum herkese iyi haftasonları bu hafta sonu biraz kaçırabilirim şimdiden söyleyimde vicdanım rahat yiyeyim:roflol:
kadisim off offf offffffff ne kadayıfı diyorsun canım ya aşkol neden dayanamıyorsun sen şu tatlı olayına... yani tamam sonuçta ben de tatlıyı çok seven biriyim ama haftanın bir kaç günüde yemem ki... sütlü tatlıları sevmiyormusun daha masum oldukları için onlardan ye bari...bak kadis;galiba dicem ama yok canım yok
çok kaçırdım çok
bir kadayıflı tatlı yaptım ki oy oy harikaydıııı
bir kaç bişeler daha var hafta sonuda evdeyim temizlik yapcam bakalım artık gelmeye çalışçam kızlar ii akşamlar daha dairedeyim çok iş var ama çok yoruldum yaaa
gece kızlar varken girip gördüm şu mesajı ne kahkaha attım kızlar diyor ne oldu.... yeni bildirim isteyenler var gece gece zayıflamış didim...:roflol: telefon açsaydın banada listeleri iptal ettirseydik...Kızlar az evel tartıldım hemde 2 kere 62.2 çıkıyorum ya banae banane yaa hemen kilo bildirimini değiştirin ben kilo vermişim :)))) hahahah.
uzun yıllardan sonra ilk defa tartıda 62 görüyorum allahım inanmıyorum
Biz de sana teşekkür ediyoruz canım hayırlı olsun hepimiz için... sen ne öğretmeniydin yada sınıf öğretmeniysen kaçıncı sınıf... öğrencilerle karne variriz sanada sırnaşık şeysizinle verimli ve çook güzel vakit geçiricez umarım.mehalim ve kallistemede çok teşekkür neyim ediyomyerimseniben
reyhan ablam 100 gr şeye balık mı diyorsun sen aşkol.. afiyet bal şeker olsun... bu günde benim kociş balık çorbası yapacakmış 3 gündür sayıklıyor.. artık ben bu gün ve yarın başka bir şey yemem çünkü çok ama çok enfes bir şey oluyor çocuklar bile 2-3 tabak yemeden kalkmıyorlar...valla yarim balik gitti. söyle 100gr kadar. hem firinda pismisti hemde ekmeksiz bence zararsiz.kaydirigubbakcemile3
neyse artik balik yerine vardi. ben zaten istikbalini karanlik görmüstüm. medyummuyum ne:uhm:
Siz ne diyonuz kime kumpas kuryonus bakem:mymeka: burada mehalimin arkasında dağ gibim kallisi varken sizin gibi 9 tane daha gelse heçç bişi edemezsositosositoşaşkıncım dünya bi araya gelse anca yeteriz mehalime .ama ben bi yarım dünyayım sende çeyrek olsan.ııhııhh hesap ettim yetmiyoz.bir çeyreklik daha lazım var mı tanıdığın :uhm:
gökçenim bu hafta bende bir sabah bir akşam içeyim diyorum bu gün başladım bakalım fayda eder inşallah... ben yarım tatlandırıcı atıyorum iki damlada limon ekliyorum içinde var ama olsun sonradan eklemek tadını değiştiriyor... 3 bardaktan sonra içmiyorum ben ama tam şu kadar diyen yok zaten...hamam deyince içim bir tuhaf oldu.... bizim burada adım başı hamam var ama ben hiç gidemedim hayatımda biliyormusun... yani tuhaf geliyor benim kızlar giderler eşim gider ama ben kapısından içeri adım atamam... aslında burada hem şifalı suları hemde içlerinde güzel havuzları olanlar var.. ay aslında çok kafa dengim olsa gider gibim oldum şimdi bak :sm_cool:gunaydın kızlar bugun yıne erkencı benım.uyuyomusunuz yoksa hala.bı tarfadan kahvaltımı yapıuorum bı tarafdan yazıyorum.sabah uyanınca ac karnına metabolızma cayını ıcdım tadı nıye boyle garıp anlamadım ılk basda.:
ay gülüm çok az yemişsin bak çok üzüleceksin sonra aman dikkat diyeyim...günaydın takımların en güzeli güzel bayanları çıtır kızları
nasılsınızz ben iyiyim. öncelikle bueyrem arkadışımız hoşgelmiş.Şeniz takıım olarak
Cadılar topunuz gelin bana :)). sidanurcum sende gel anacım sıkıldıkça bekleriz ne olacakki .
sen dur,sen bi dur.biz ayin yapacaz bi kedi bulsaydık,senin işin bitti kızım.cadılar hı.
buseyrem hoşgeldin aramıza güzelim en harika takıma geldin biliyormusunkaydirigubbakcemile5
galiba öyle yaptım ve en ii takıma geldim.bazen yapıyom bunu ben.tam isabet şutarafagitti
günaydın takımların en güzeli güzel bayanları çıtır kızları
nasılsınızz ben iyiyim. öncelikle bueyrem arkadışımız hoşgelmiş.Şeniz takıım olarak övmüyorum kendimizi ( ama övüyorumda aynızamanda) ama çok iyi bir takımız. herşey dahil burdasırnaşık şey
canım hoşbulmuşum.sağolun .övünmek hakkınız tabi.
KALLİSCİM sormuş.BEN 1. SINIF ÖĞRETMENİYİM.YANLIZ BU SENELİK.artık bu dönem sonu karnemi verirsiniz.(içinde tastikname olmaz umarım.:dance:)
şimdi gelelim sabahtan beri kıvrandığım yere.kızlar zurna şurda zırt ediyor.BEN 1 DEN FAZLA ALINTI NASIL YAPILIYO BİLMİYOM.3- 5 YERE TIKLADIM AMMA NE OLDU ANLAYAMADIM .O KONUDA BANA Bİ HELP ME YAPARSANIZ SEVİNİRİM
MEHALİM İÇİNDEN GEÇENLER anlıyom. ama sakin ol .en azından yüzüme doğru çalışma.biliyon mor yakışmıyo bana .:mymeka: