busecim gördüm seni aşşada canım ancak çıkmam lazım enişte bey tepemde kalk diyor kendine ii bak emi dört gözle bekliyorum gelmeni
hemen güzel bi resmimi ekleyem bakem olacak mı.bakem bir kerede anlıyomuymuşum.....Günaydın arkadaşlar yeni kalktım ve kahvaltı hazırlayacağım görüşmek üzere
busecim resim eklemeyle ilgili linki buldum al bak bi
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
günaydinnnnn..
ya nekadar dikkat edersem edeyim ben haftasonlari kilo aliyorum v e diger haftanin ilk iki günü bu kiloyu vermekle geciyor. ondan sonraki iki günde ne verirsem o iste birikiyüz gram oluyor. haftasonu ne yapsamki yaaa:uhm:
kahvaltiya geliyor bütün takim gidip hazirliyayim.. valla öglen oldu bizde yeni kahvalti. ben bu mersini zor görürüm zorrrrrrrrrrrrrrr:1closedeyes:
canm mesajım bitince emen yaayım.. nasıl nefis oldu anlatamam yemeğe başka hiç bir şey yapmadım çocuklar da ahil hepimiz 2şer tabak yedik ve çıkan hımmm seslerini anlatmama gerek yok biz balığı çok severiz istanbuldayken ufak bir teknemiz bile vardı her hafta sonumuzu denizde geçirirdik off eski hatıralar off içimizde kalan yaşanmamış günlerimiztamam kallıstecıgım bı ara corbanın tarıfını banada verırımısın bende balık corbası severım ama hep dısarda yıyorum evde yapılabılıyosa bende deneyım
canım ciddi bir şekilde iştahı etkiliyor ve ben 2 haftadır içiyorum bu metabolizma çayını cidden metabolizmayı çalıştırıyor sanırım çünkü acıkmaya başladım...nasıl bir çay ki iştahı kapatıyor canım benimde iştahım kabardığı zaman ıhlamur yeşil çay ne bulursam içiyorum faydasınıda görüyorum
canım yeni adın hayırlı olsun naniknanikkafamçokkarıştıgunaydın kızlar yıne en erkeencı benım tabı herkesın esı cocugu yanında pazarkeyfı
ablacım yaz aylarındada ben aynı durumdayım.. her hafta sonu mangal keyfi yapar eşimbizde alıştık tabi.. e-e mangalı yakına yanında bazen alkolde olabiiyor ve ben kaçamak yapmadan duramıyorum sonra tüm haftanın emeği gidiyor o haftasonu kaçamağına ama kış diye çok güzel oturttum kendim bile inanamıyorum..günaydinnnnn..
ya nekadar dikkat edersem edeyim ben haftasonlari kilo aliyorum v e diger haftanin ilk iki günü bu kiloyu vermekle geciyor. ondan sonraki iki günde ne verirsem o iste birikiyüz gram oluyor. :
evet mehalımsengözlerimebaksanab ta kendısı 7 yasındaysanız ve asıksanız hayat coook zordelikafadulden
kallıste canım balık almaya gıdıcem bırazdan da acana corbayı hangı balıkdan yapıyosunuz.bıde bana tarıfını verme sansın olurmu canım
bu cedric 8 yaşında ve aşık olan değil miydi yahuu:)) oğlum sayesinde ezberledik bu arada nick değiştirme işini bende öğrenmek istiyorum ama yaaaaaaaa eksik kalmayım hiç bişiden