sağol kallistecim.galiba çoklu mesaj alabildim. ben komik olan herşeye bakıyorum.zamanımızda insanlar gülmeyi unutuyo yavaş yavaş.ama ben vara yoğa gülerim.mehalimde benim ilham kaynağım. ama gözükmüyo nirdeyseCADIARZUgülüm bazen bir şey yazdığımda senin hoşuna gittiğini hissedebiliyorum biliyormusun... çok hoşuma gidiyor... buse ile bak neler yapacağız... geçen ben ona mesaj yazmıştım ama farketmemişti baktım ki her ikimizinde espri anlayışı aynı gibi..
duraydımm burda tam burdaaaa açaydım kollarımı gibi birde dilber halam varya galiba o da seyrediyor... ben kaç yıldır avrupa yakasını seyretmeden duramam ama onu izlerken ben izlenecek hale gelirim ne kahkaha atarım görmelisiniz... bazen eşim benim gülüşüme gülmekten ölür adam... en son volkan ile şahikanın ayrılık sahnesine takmış durumdayım ..vallahaa...
canım benim eminim sende çok komiksindir.daha tanışalım iice,hele sen bana açıklarını bi ver .şaka şaka sizin takım yani takımımızın motivesi yüksek.güzel şiler paylaşcaz bellişaka tabi bunlar arkadaşlar esprik katmaya çalıştım daa... çapımda...
Günaydın canlar nasılsınız vallaha ben iyim sabahın köründe çarşıya çıktım market alaışverişi yaptım mutfak ayakta herşey beni bekliyor yerlerini göstermem lazım aldıklarıma.
istatistikler için tşk eden arkadşların hepsine asıl ben tşk ederimz okadar zevkle ve istekle yapıyorumki çok zevk alıyorum aslında yazarken söylmeke istediğim çok şey oluyor şakayla karışık ancak malum burda ses jest ve mimikler olmadığı için istemeden kırarım diye düşünüyorum.
Kallisim sorma ya o mesajı yazdıktan sonra yine tartıldım gece ilerleyen saatlerde 61.7 çıktım çıldıracaktım yaa olamaz ddedim oturdum hesaplar yaptım ya ben birinci olurmuşum gibi utanmasam iptal edin diye genele diye yazacaktım .ben karar verdim bildirimleri gece yapacam arkadaşlar olmaz böyle ya sabah kalktım gene tartıldım gene 61 küsür yanılmamışım yani ne güzel ama böyle devam ederse inşlh bu avantajı haftaya kullanırız. ay bir anda kilo verdim ya bekliyordum ama 2 haftadır gr gr gidiyordu.
Buse canım ank havası suyu yaramış sana yaptığım eğitimler sonucunda espri kabileyetin baya gelişmiş.kızlar bunlar daha ne ki busemin öyle lafları öyle davranışları başaına gelen öyle olaylar vardırki yıkılırsınız gülmekten yerlerden kalkamazsınız( duyar gibiyim mehalim sakın sakın yapma anlatma rezil ettin beni herkese diyor hahahaha bu yazdıklarımı okurken sinirken çatlıyordur bana bak sakın mektup maceramı anlatma başıma gelenleri anlatma diyordur.ama ben yazarken bile yıkılıyorum .tamam tamam anlatmıcam buse rahat ol).Buse canım benim seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki yanımdasın o okulda sen olmasan heralkde kafayı yerdim yada müdürün katili olurdum allahtan sen varsında sana sardırıyorum :)))
ayyy çok güldüm neyse hadi görüşürüz bu arada sabah 2 dilim kepek ekmekle kahvaltı 1 brd greyfurt+portakal suyu içtim.
kalliste söylediğin olacak heralde dağılıyoruz busede gidince takıma kimse uğramıyor paylaşımlar çok düşük moivasyon yok bu nedenle takımımdan ayrılıyorum sizleri takip edeeğim görüşmek üzere
kız deveyi hatırlattığın iyi oldu ben unutmuştum onu ayy bayılıyorum gülmekten .
müdür için deiklerinde harika pambık şekeri haaa vay anasına pamöbık görmesekte inansak.bu enfes maceralarını en kısa sürede 5. takım cömati ile paylaşacamm tabi gülmeden yazabilirsem.
sağol canım.telafi edecek gibiyim.iyi gidiyorum şimdilik.sen naptın yine.kaçırmışsın birazcık.aman.mezun olacaksın diye bekliyoruz ona göre:))umutcum tellafi edeceğini biliyorum canım
ben daha çok vermiştim aslında da 2 günde geri aldım kızkardeşimg elince birde yine şişm galiba yaaa
Umutsa sağlık sorunlarıyla uğraşıyor en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyoruz.13.takımdan arkadaşımız buseyrem takımımıza transfer olmuştur kendisine hg ve hayırlı olsun diyoruz.
honeycim sağol canım.ben de seni öpüyorumcanım benim niye öyle diyorsun takımdaki herkesin aldığı zamanlarda oluyor verdiği zamanlarda sen iyileşmene bak tamammı ?öpüyorum kocaman kocaman:teselli:
kallıste canım arkadaslarım benım hamam cın dogduguma karar verdıler valla.hepsınıde pesımden surukluyorum.kocaman bır sırt cantasıyla gıderım pestemalımden tutda hamam tasına kadar herseyım vardır.benı bıraksalar orda yasarım.saatlerse cıkmam hıcde bunalmam.ama en son gıttıgımde bırden mıdem bulanmaya basladı ac gıtmısdım cunku.bıdaha ufak bıseyler yıycem .maalesef gıttıgımız hamamda havuz yok olsa sabahdan aksama kadar kalırım heralde.ama orda yumusamanın masajın kesenın keyfını cok sevıyorum ya.yalnız gıdemıycem gıbı gorunuyor.bıraz rahatsızlandım basım donuyor.yuruyus yaparken bıseyler oldu ındım yatıp uyudum sımdı yemek yıyınce bıraz daha ıyıyım ama.acaba caymı yapdı yoksa tansıyonummu dusdu anlamadım yanı
Ayy başıma gelenler tam buse ile yaşadığımız olyı anlatıyordumki evimin yanında elekitrik direği sen patla elektirikler gitin çok korktum elektirik yeni geldi daha saçımı boyayyacam çok üşeniyorum
Kallisim 13. takıma gelince takım kaptanı bi gelsin bakalım sevcan ortalarda yok nasıl toparlanır bilmiyorum ancak hiç paylaşımda bulunamayan yada sorunları olan arkadaşlar bi süreliğine takımdan çıkarlarsa yeni girmek isteyenlerle toparlanır belki
senın elinden her vakit içerim . kallişim ......Şeniztatlişkom sorun yok dedim ya kendini neden strese soktun henüz sonuç yazıp karne istiyoruz demediğimiz için püsküüt hazırlık yapmaz...
canım ya dikkat et belin filan aman derimm... yediklerine yorum yapmayayım zaten biliyorsun... bazen oluyor tabiki aşışveriş yani ama biz çocuklar için sürekli güncelliyoruz siz de olunca görürsünüz...
ablacım çıkmamıştım ama dalmışım başka taraflara ve kızlarda yanımda olunca bakamadım..
anemmmm kahvenin çekiciliği bende olsa bu takım dolup taşacak :roflol: aşağıda da var misafirimiz ben görmedim ama geldiğini :çok üzgünüm: sabah kahvesi versem onun yerine