Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol kallistecim.galiba çoklu mesaj alabildim. ben komik olan herşeye bakıyorum.zamanımızda insanlar gülmeyi unutuyo yavaş yavaş.ama ben vara yoğa gülerim.mehalimde benim ilham kaynağım. ama gözükmüyo nirdeyseCADIARZU

şaka tabi bunlar arkadaşlar esprik katmaya çalıştım daa... çapımda...
canım benim eminim sende çok komiksindir.daha tanışalım iice,hele sen bana açıklarını bi ver .şaka şaka sizin takım yani takımımızın motivesi yüksek.güzel şiler paylaşcaz belli
:dance:

kalliste söylediğin olacak heralde dağılıyoruz busede gidince takıma kimse uğramıyor paylaşımlar çok düşük moivasyon yok bu nedenle takımımdan ayrılıyorum sizleri takip edeeğim görüşmek üzere

aaa buse çok şaşrdım canım yaa kallisin alıntı mesajı anlatmasını bi kerede anlamışın oysa ben 50 kere anlatıyodum sana bişiyi:))))

sidacım her zaman bekleriz başımızla beraber:)

buse nasılsa benden uzaktaya istediğim lafı yazıyodum ona ama 2 sonra yanımda kıracak kafamı benim :))) olsun ama onu sinir etmek çok güzel baktı hırsını alamz benden telle arar şimdiii .oyy tombişim kız yerim senii

heleee.mektup maceramı anlatabilirsin,hadi deve mevzusunada izin.amma diğerlerini hafızandan sil.
geliyom ya iki güne ,nasıl yağlı ballı konuşmuş.yok seviyomda sensiz edememde preh preh.bikerem cillop gibi müdür .ben diyim pambık sen de pambık şekeri.
bak çarşıdan aldığı domatesleri nasıl atıyo bana .:tomato:
şaka bi yana bende seni özledim kavuşmamıza az kaldı bebişim.müdürüde takma. biz işimizi süper yapıyoz gerisi de boş.(ama elimizde armut toplamıyo laelaelaelaelae

arkadaşlar kusuruma bakmayın. apartmanın interneti komple gitti. iş yerindende katılamıyorum. sanırım bu hafta böyle geçecek. arkadaşlara kahvaltı için geçmiştim hemen size dururumu bildireyim dedim. inşalllah hemen yapılırda görüşürüz.
geçmişide okuyamıyorum şimdi lütfen kusuruma bakmayın tekrardan.

kız deveyi hatırlattığın iyi oldu ben unutmuştum onu ayy bayılıyorum gülmekten .
müdür için deiklerinde harika pambık şekeri haaa vay anasına pamöbık görmesekte inansak.bu enfes maceralarını en kısa sürede 5. takım cömati ile paylaşacamm tabi gülmeden yazabilirsem.

canım benim ya .çok üzülüyom.niye böyle oldu diyesenağlama.lütfen sık sık uğra burdanda motive ederik biz seni .öyle dimi arkadaşlar.a.s.

kıslarrrr fıs fıs yok bakim mehalim anlatta gülelim tabii merakla bekliyom maceralarınızı.
sidanurcum herzaman kapımız açık sana ama motivasyon önemli takımınızı kurtarmaya çalışsanız ne iyi olur .

yok anam ben akıllanmam niye hatırlatıyon demi ya.
5. takım cömati ile paylaşacamm hıı.......cömati hıı.yeni bi kelime zaar.memati.cömati haa .ii sanki senin mevzuların yok.kamoyunda çok ses getirir eminimm:roflol:

BU ARADA KIZLAR BEN ÇİZELGEMİ DEĞİŞTİRDİM.benim evde bilgisayar yok.ancak öğlen araları okulda girerim.bilgisayara.okuldada mehalim bilir ,gelen giden tepeme dikilir,laf atar takılır.benim kilomu bitek mehalim biliyo.ailem bile bilmiyo.okuldakiilerinde öğrenmelerini istemiyorum.o yüzden böle yaptım bacılar onuda bi diyem dedim,ii demişmiyim.

Son düzenleme:
oh oh baya gülcez biz burda gizli kalmış bütün sırlar çıkıyor hehe....2 eski dost bir araya geldi maaceralarını dökücek duyduk duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin diyetteyiz..

canlarım merhabalar.. ben tam hazırlandım çıkarken göz atayım dedim giriş yapmamıştım ama yapmak zorunda hissettim kendimi.. 13. takım için bir şeyler düşünelim lütfen dağılmasınlar önrisi olan varsa yazsın ben bir daha geldiğimde toparlayalım...

sidanurcum istediğin zaman bizimle olabilirsin canım ama bir önerim olacak sana bunun için geldim zaten... paylaşım alanına yaz ve açık kontenjanı olan bir takım seni transfer etsin canım .......

kallıste canım arkadaslarım benım hamam cın dogduguma karar verdıler valla.hepsınıde pesımden surukluyorum.kocaman bır sırt cantasıyla gıderım pestemalımden tutda hamam tasına kadar herseyım vardır.benı bıraksalar orda yasarım.saatlerse cıkmam hıcde bunalmam.ama en son gıttıgımde bırden mıdem bulanmaya basladı ac gıtmısdım cunku.bıdaha ufak bıseyler yıycem .maalesef gıttıgımız hamamda havuz yok olsa sabahdan aksama kadar kalırım heralde.ama orda yumusamanın masajın kesenın keyfını cok sevıyorum ya.yalnız gıdemıycem gıbı gorunuyor.bıraz rahatsızlandım basım donuyor.yuruyus yaparken bıseyler oldu ındım yatıp uyudum sımdı yemek yıyınce bıraz daha ıyıyım ama.acaba caymı yapdı yoksa tansıyonummu dusdu anlamadım yanı

umutcum tellafi edeceğini biliyorum canım
ben daha çok vermiştim aslında da 2 günde geri aldım kızkardeşimg elince birde yine şişm galiba yaaa
sağol canım.telafi edecek gibiyim.iyi gidiyorum şimdilik.sen naptın yine.kaçırmışsın birazcık.aman.mezun olacaksın diye bekliyoruz ona göre:))

mehalim ellerine sağlık.üşenmeden hazırlıyosun istatistik çalışmalarını.
canım benim niye öyle diyorsun takımdaki herkesin aldığı zamanlarda oluyor verdiği zamanlarda sen iyileşmene bak tamammı ?öpüyorum kocaman kocaman:teselli:
honeycim sağol canım.ben de seni öpüyorum

hamam iyidir aslında ama gidemiyorum vakitsizlikten.kıskandım şimdik.ohh sefan olsun.
bu arada sen de metobolizma çayını mı içiyodun.o mu dokunduki.geçmiş olsun canım.

Ayy başıma gelenler tam buse ile yaşadığımız olyı anlatıyordumki evimin yanında elekitrik direği sen patla elektirikler gitin çok korktum elektirik yeni geldi daha saçımı boyayyacam çok üşeniyorum
Kallisim 13. takıma gelince takım kaptanı bi gelsin bakalım sevcan ortalarda yok nasıl toparlanır bilmiyorum ancak hiç paylaşımda bulunamayan yada sorunları olan arkadaşlar bi süreliğine takımdan çıkarlarsa yeni girmek isteyenlerle toparlanır belki

canım geçmiş olsun.acaba neden oldu ki.:jeyyar:bilmiyom artık ,hala anlatacan mı vukuatları.
bu arada hakikaten 13. takım nolacak ya.toparlamak lazaım ama irtibata geçmiyolar ki.yoksa tutuğum gibi çekecem bi köşeye .kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
benim diyetime gelince fena değilim.dün bildirdiğim kilodan azdım bu sabah.yaptığım çayı da çok severek içiyorum.portakal ile de olurmuş.içlerindeki sitrik asitin zayıflatıcı etkisi varmış.
bu çay iştahımı kapattı benim.benim böyle çaylara ihtiyacım var demek ki.yemek yerine sürekli bişeyler içiyorum böylelikle.
bu hafta zararım dokunsa da haftaya güzel bir sonuç alıcam inşallah.

senın elinden her vakit içerim . kallişim ......Şeniz

merhaba güzeller
biraz temizlik yaptım yoruldum bir bakayım kimler varmış takımda dedim hiiiiiç kimsecikler yok
kahvaltımı herzamanki abarttığım haftasonu kahvaltısından yapmadım şimdilik iyi gidiyo bakalım akşamda fırında balık düşünüyorum
kallistem beni mezun edecekmiş ama ben 55 olana kadaaaaaaarrr zor be kaptanım ama inşallah o kiloya düşerimde incecik fıstık gibi bir hatun olarak mezun olurum burayada foto eklerim ayyy ne seksi oldum bakın bana diye:roflol::sm_cool:
hadi öptüm canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…