Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sebze yiyebilen insanlara hayranım ya ben nedense sevemedim sevemiyorum ve yesemde hiç doymuyo gibi hissediyorum sanki bişi yememişim gibi.. Birde sabah kahvaltıda nasıl ciğer yedin hemde 9da

Bilmediğim için soruyorum ama patlamış mısır diyette yenebiliyor mu ?

Ayyy kuzum benim kiyamam inan atlamisim kalabalik olunca size satir eklicektim guya kusurabakma @gamzem23 ile ortisiniz siz de o da alt listede devam edecek
Olsun canim sknti yok
Ben aktifim olabildigim kadar bu hafta dahada asılicam insallah kaptanim benim icin farketmez yeterki aktif olalim ortiler olrak

Aslında baya yedim saat kavramı olmadan ama sen çok dikkat ederken birden ağır beslendigin için olmuştur ama yerleşmeden çabuk gider canım

İpsiz ip atlamak diyelim hayali ipimizle ip atlıyoruz.
allah iyiliğini versin ben de ne alengirli işler arıyorum zip falan deyince
4 set her sette 25er adet bacak hareketi yaptım. En zor bacaklarımdan kilo gittiği için nedense hep bacağa çalışıyorum ama yinede gitmiyo
süper süper iyidir.kilon kaçtı canm ben kaciridm galiba
canm güneydoğuda yaşıyorum .burada sabahları çiğer kavurma nohut dürüm ciğer sis gelenekseldir.benim kızlar seviyor diye arada alıyoruz.hatta sahur da dahi ciğer sis yiyenler var.ben onu beceremedim henuz

Sagol canim , bebis durmadi bugun spor yapamadim hic. Ama dikkat ediyorum yediklerime.

Ceylansnn ortim bu saat oldu hala spor yapamadim kucuk bebegim uyumadi bugun bir turlu. Sen spor yapabildin ki canjm bugun?
Bebeğim hayırlı olsun orti olmuşuz. Bugün karşı tarafa gitmem gerekti kuzum sadece 8 bin küsür adın atabildim yollardaydım gün boyu. Olsun kuzum senin bebiş spor yaptırır sana sabaha kadar dert etme yeni başlıyoruz haftaya güzel eksilere imza atarız bu hafta

Canim menun cok guzel
Bir de beni menulerin altina etiketlemene gerek yok walk challenge gunleri mesaj atman yeterli

8000 de suoer canim masallH

El_Em cancağızım her hafta birinci olan anlatsa derken ciddi misin?

Henüz geçen hafta başladım ama doğru düzgün diyet menüsü verebildiğim söylenemez ona rağmen 88 ile başladım 87,1 oldum. Muhtemelen bu arada reglimin bitmesinin faydası vardır diye düşünüyorum.

Nohut dürümü merak ettim nasıl birşey acaba :)
bereketli olsun o zaman

orticigim yarın telafi günü olsun o zaman hem sporla hem menun ile .pzt ye süper basalayalim

Aynen bencede

El_Em valla kızlar bana dönüyor haberin olsun hepimiz aç gezicez. Nikinik kız sağlığından olmadan zayıfla bak günahınıza girmek istemiyorum ben çok laf yedim yemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…