Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alllahım ölüm grubuna düşmüşum resmen 🤭aklımdan tam Tempusla eşleşirim kesin diyordum ki öyle oldu. Ben bi sayısal oynayayım bu hafta. Bi de kalkıp lesslie yapayim seni aşagıya çekmeyeyim😅
Sayısal tutarsa ortak olduğumuzu unutmak yok😂

Sen ne diyorsun babamı tanımam🤣🤣 Liposaksn yaptırır solugu meksika sınırında alırım🤫
Anlaşılan çok çetin bir ortaklık olacak😎

Azıcık tanışalım madem

30 yaşında 2 çocuk annesiyim, 5 yaşındaki oğluma doğum yaptıktan sonra sürekli diyetteyim👀 Ne before afterlarım var görsen şaşarsın🤪

Sen neler yapıyorsun?

Sabah yok

Öğle
1 karışık tost (okuldaydım başka altarnatif bulamadım.)

Akşam
Yarım kase çorba
2 yk bulgur pilav
1 tavuk pirzola 5 patates eşliginde
3 çatal künefe

Leslie 3 mil yaptım.
1 litre su
El_Em El_Em Mehfam Mehfam Tempus Tempus
Ortağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözüme 👀 su 1 lt yetersiz ama 3 mille leslie süper 😍

Anlaşılan çok çetin bir ortaklık olacak😎

Azıcık tanışalım madem

30 yaşında 2 çocuk annesiyim, 5 yaşındaki oğluma doğum yaptıktan sonra sürekli diyetteyim👀 Ne before afterlarım var görsen şaşarsın🤪

Sen neler yapıyorsun?
😎😎Mutlaka bu koleksiyonlarınızı görmek isterim matmazel. 😊
Bende 30 yaşındayım bir küçuk kızım var .Hala emiyor.güneydoguda ogretmenim. Hamilelikte 24 kilo aldım 10 kilo kaldı.Gitmek istemiyor bir türlü. Hıc before afterım yok benim . Hamilelikle beraber fotograf olayıni bıraktım. Ama şişman bir anne olmak istemiyorum amaç yaza kadar en az 70 i görmek 🏃‍♀️🏃‍♀️

Ortağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözüme 👀 su 1 lt yetersiz ama 3 mille leslie süper 😍
Su ıcemiyorum bir türlü haklısın künefe son dakika oldu caresiz kaldım😋yarın dengelerim söz ortim regl oldum sırf yedim diye bu agrıyla leslie yaptım. Sonucta ortim sensin😊

😎😎Mutlaka bu koleksiyonlarınızı görmek isterim matmazel. 😊
Bende 30 yaşındayım bir küçuk kızım var .Hala emiyor.güneydoguda ogretmenim. Hamilelikte 24 kilo aldım 10 kilo kaldı.Gitmek istemiyor bir türlü. Hıc before afterım yok benim . Hamilelikle beraber fotograf olayıni bıraktım. Ama şişman bir anne olmak istemiyorum amaç yaza kadar en az 70 i görmek 🏃‍♀️🏃‍♀️
Maşallah.. dahada fazlasında kurtuluruz bizde bu irade varken💪🏻fit fit gezicez şu pandemi bitsin de 🥰

Spor yapacak vaktim olsa leslie + yürüyüş yapardım canım😊 ama benim zamanım yok denecek kdr az haftaiçi o yüzden zıp yapıyorum 500 1000 1500 gittikçe çoğalıyor tabi👀 ekmek yok evet zaten normalde de ekmekle aram pek yok benim. Çok nadir ekmekle yenen yemeklerde abanırdım ama😂😂

Ben az önce tamda şunu düşündüm

Bu evin çöp kutusu benmişim gibi.
Dolapta neler neler var dokunan yok🙄 diyette olmasaydım hepsinden yerdim ama şuan 2 haşlanmış but yanına bol yeşillik yetiyor👀

@Ceylansnn dediği gibi açlık güzel şey😂
Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
Naber kızlar?
Eşim karşımda püskevitle çay içiyor benim bir püskevitim bile yookk😂😂😂😂😂
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
ben çaydan soğudum yavan yavan içilmiyor diye :KK70:
Saol kaptanım ben çok su içmediğim için sanırım bazen sabah +800 bile fazla gelebiliyorum bu hafta detoks suyuna başlamam lazım 🤦‍♀️
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya :KK43:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(15-29 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Yeni ortiler hayırlı olsun, herkes ortisine sahip çıksın hadi bakalım muhteşem sonuçlar gelsin haftaya inşallah :KK8:
G gamzem23 eğer aktif olamaz ise azaydidem azaydidem i M miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi Elifcig93 Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın :KK200:

@Pain Killer benim ortim olmuşsun haydi tanışalım 😂
ooo süper ortak kapmışsınnn :))
Ben de listeye girmek ve ikinci mezuniyetimi yasamak istiyorum kaptancim 😉
haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)
Ayyy kuzum benim kiyamam inan atlamisim kalabalik olunca 🙈 size satir eklicektim guya kusurabakma G gamzem23 ile ortisiniz siz de o da alt listede devam edecek 😍
Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar

Spor yapacak vaktim olsa leslie + yürüyüş yapardım canım😊 ama benim zamanım yok denecek kdr az haftaiçi o yüzden zıp yapıyorum 500 1000 1500 gittikçe çoğalıyor tabi👀 ekmek yok evet zaten normalde de ekmekle aram pek yok benim. Çok nadir ekmekle yenen yemeklerde abanırdım ama😂😂

Ben az önce tamda şunu düşündüm

Bu evin çöp kutusu benmişim gibi.
Dolapta neler neler var dokunan yok🙄 diyette olmasaydım hepsinden yerdim ama şuan 2 haşlanmış but yanına bol yeşillik yetiyor👀

@Ceylansnn dediği gibi açlık güzel şey😂
ya pardon cahillimi hoş gör.zip yapıyorum dedin ya ne demek o anlamadım.😳😳
zafer64 zafer64 orti olmuşuz. Merhabaa :KK200:
merabalar canm
15.01.2021

Sabah 10:00

1 tost

Akşam 17:00 (cezalık hareket)
1 tabak makarna
Çeyrek tabaktan et sote

21:00
1 sade türk kahvesi

Su: 1 lt (devam ediyorum)

Spor: 25x4 bacak hareketleri

El_Em El_Em Mehfam Mehfam zafer64 zafer64
orticigim yatana kadar yarimnlitre bari daha içsen.

süper olur bana ornelnoldun mesela çoğunlukla protein ağırlıklı beslemenmişsin ben de denemiştim cidden ise yaramıştı.tekrar denicem sayende
Benim beslenmem spontane gelişiyor. Öyle belirli bir listem yok bazen evde ne varsa yiyorm, bazen kendime ayrı yapıyorum duruma göre değişiyor.

X