Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

El_Em valla kızlar bana dönüyor haberin olsun hepimiz aç gezicez. Nikinik kız sağlığından olmadan zayıfla bak günahınıza girmek istemiyorum ben çok laf yedim yemiyorum diye
Valla bugun tika basa doydum ara ogun bile yapmadım
Sirf kalori doldurmak icin yemek istemiyorum.
Beni böyle kabul edin El_Em

Beni bacımla mı orti yaptın sen allahım sana geliyorum
Kaptanım bu hafta sözüm olsun 3lt.su nasıl
Amannn bacım mı desemmm ortim mi
Kız kısır detoks yapmışsın resmen
Suyunda az olmuş bugün kek kısır birde çikolata pazartesi tartısını unutma lütfen

Teşekkür ederim tatlım. Ortim i azıcık tanımak istiyorum anlat hele güzellik
Su siralar annelik iznindeyim canim, bebisle geciyor vaktim genelde. 10 ay daha annelik uzninde olacagim, burda annelik izni 1 yil. Gerci izjn gecince de yine evden calismaya mi devam yoksa ofisler acilir mi muallak.
Sen neler yapiyorsun ortim?

İnanmıyoruuuuummmm bu bana resmen Allahtan geldi bir mesaj olarak balyoz gibi kafama indi! Şimdi ekstra dikkat etmem gerekiyor Allahımmm
Tamam Esra’cım seni mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım!

belmayne canısı senle hiç orti olmamıştık @yarimuhendis s herşey için teşekkürler balim tekrar denk gelene sen mezun olursun zaten
Oy kuzum orti mi olmuşuz
Güzel bir hafta olsun o zaman.
Ex orticim yine güzel bir menü
Çok teşekkür ediyorum güzel ortiliğin için
Tekrar buluşuncaya dek hoşçakal

Nohut dürümü merak ettim nasıl birşey acaba :
Bildigin haşlanmış nohut ama çok iyi haşlanmış olacak içine sogan maydanoz bol baharat ekle tırnak pideye sar afiyet olsun. Ilk yiyince bir daha bunu yemem demiştim.Ama artık ben bile sabah alıyorum arada kahvaltiya. güneydoguda sabah 11 de gitsen bulamazsın . Buranın tavuk döneri gibi düsün herkes yiyor. Ama benim favorim nohut tava. O mukemmel.

Ben guneydogudayim hic duymadim

Güneydoğuya gidince mutlaka kahvaltıda denicem :)

Ben guneydogudayim hic duymadim
Okula ilk gittigimde cocuklara soruyorum ilerde ne olacaksınız diye 15 kisı nohutçu dedi. Bende diyorum ne diyor bu çocuklar bide buyukler yani dalga geçiyorlar sandım. Sonra bi arkadaş anlattı hatta yedirdi. Çok iyi kazançları var . Ögleye bitiyor herşey çok mantıklı

iyiymis valla

Bu hafta kaçamaklara spor cezası verelim tamam mı kuzum inşallah bu benim çarşambaya kadar son kaçamağım olacak. Sonrası için de bakıp görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…