Onu da kendime benzeticem dur bakalımYakında onun bir göbeği varken senin olmiceek
Oohh ben içtim bugünŞekersize başlamış birileribende bi kahve yapıyım kendime ya hakettim
|
|
| S Suskunhanim |
| N Naz03 |
|
|
|
|
A asilr |
|
Z Zeze34 |
|
|
|
|
|
|
|
%6 güzel bir veda yüzdesi
Ben de çok teşekkür ederimbelmayne canısı senle hiç orti olmamıştık yarimuhendis s herşey için teşekkürler balim tekrar denk gelene sen mezun olursun zaten
Ben de listeye girmek ve ikinci mezuniyetimi yasamak istiyorum kaptancimbalpamuk listeye aldım son anda canım seni hayırlı olsun yeniden bu sefer lütfen mezuniyete kadar ayrılmak yooook
Z Zeze34 sanada hayırlı olsun liste canım
Mehfam balım sende tekrar hoşgeldin çok iyi bir başlangıç oldu kısa zAmnda 2.mezuniyet gelecek eminim
6.takım 1.
Biz 2.yiz kızlar henüz resmi değil ama durum şimdilik böyleherkesi tebrik ederim
6.takımda 2 tane yüzde 4 var o yüzden biz yine çok iyi bir başarı elde ettik diyebiliriz
Hayirli olsun yeni ortim insallah iki haftada cok guzel kilolar veririz
Hayy masallah yahu brawo sanaEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal
Masallah cok guzel vermissin
Canim eksi olsun bizim olsun supersin ortim
Canim bencede cok dogru bu dediklerinle kilo almaman super ben olsam siser siser dururdumBugun 17-18 bin civari adim attim. Yuruyus fazlaydi ogle vakti kahvalti yapabildim ancak. Bakiyorum da saka gibiyim. Hepi topu verecegim bes kg kac aydir vermeye ugrasiyorum. Bir turlu tam konsantre olup veremedim. Tek tesellim cok fazla degisiklik oldu yasantimda ev sehir isyeri vs. Normalde o stresle kg alirdim en azindan almadim verdim diyorum.
Süperrr kutluyorum kizlarrr masallah sizebalpamuk listeye aldım son anda canım seni hayırlı olsun yeniden bu sefer lütfen mezuniyete kadar ayrılmak yooook
Z Zeze34 sanada hayırlı olsun liste canım
Mehfam balım sende tekrar hoşgeldin çok iyi bir başlangıç oldu kısa zAmnda 2.mezuniyet gelecek eminim
6.takım 1.
Biz 2.yiz kızlar henüz resmi değil ama durum şimdilik böyleherkesi tebrik ederim
6.takımda 2 tane yüzde 4 var o yüzden biz yine çok iyi bir başarı elde ettik diyebiliriz
Ama benim ortim niye yok
ORTAKLAR
(15-29 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim ummhnisa N Naz03 yarimuhendis nnurc hawar Mehfam A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn birsevgi Pain Killer muhursuzpusula zafer64
Yeni ortiler hayırlı olsun, herkes ortisine sahip çıksın hadi bakalım muhteşem sonuçlar gelsin haftaya inşallah
Alllahım ölüm grubuna düşmüşum resmen
Bu duyguyu seven biri daha ben hic sevemedim bu hissi. Dolar akarKızlar bugün proteini abartınca sütüm o kadar fark etti ki, yeni doğum yapmışım gibi dolu doluoldu göğüslerim.özlemişim valla