Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alllahım ölüm grubuna düşmüşum resmen aklımdan tam Tempusla eşleşirim kesin diyordum ki öyle oldu. Ben bi sayısal oynayayım bu hafta. Bi de kalkıp lesslie yapayim seni aşagıya çekmeyeyim
Sayısal tutarsa ortak olduğumuzu unutmak yok

Sen ne diyorsun babamı tanımam Liposaksn yaptırır solugu meksika sınırında alırım
Anlaşılan çok çetin bir ortaklık olacak

Azıcık tanışalım madem

30 yaşında 2 çocuk annesiyim, 5 yaşındaki oğluma doğum yaptıktan sonra sürekli diyetteyim Ne before afterlarım var görsen şaşarsın

Sen neler yapıyorsun?

Ortağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözüme su 1 lt yetersiz ama 3 mille leslie süper

Mutlaka bu koleksiyonlarınızı görmek isterim matmazel.
Bende 30 yaşındayım bir küçuk kızım var .Hala emiyor.güneydoguda ogretmenim. Hamilelikte 24 kilo aldım 10 kilo kaldı.Gitmek istemiyor bir türlü. Hıc before afterım yok benim . Hamilelikle beraber fotograf olayıni bıraktım. Ama şişman bir anne olmak istemiyorum amaç yaza kadar en az 70 i görmek

Ortağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözüme su 1 lt yetersiz ama 3 mille leslie süper
Su ıcemiyorum bir türlü haklısın künefe son dakika oldu caresiz kaldımyarın dengelerim söz ortim regl oldum sırf yedim diye bu agrıyla leslie yaptım. Sonucta ortim sensin

Maşallah.. dahada fazlasında kurtuluruz bizde bu irade varkenfit fit gezicez şu pandemi bitsin de

Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
Naber kızlar?
Eşim karşımda püskevitle çay içiyor benim bir püskevitim bile yookk
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
ben çaydan soğudum yavan yavan içilmiyor diye
Saol kaptanım ben çok su içmediğim için sanırım bazen sabah +800 bile fazla gelebiliyorum bu hafta detoks suyuna başlamam lazım
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya
G gamzem23 eğer aktif olamaz ise azaydidem i M miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın

@Pain Killer benim ortim olmuşsun haydi tanışalım
ooo süper ortak kapmışsınnn :))
Ben de listeye girmek ve ikinci mezuniyetimi yasamak istiyorum kaptancim
haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)
Ayyy kuzum benim kiyamam inan atlamisim kalabalik olunca size satir eklicektim guya kusurabakma G gamzem23 ile ortisiniz siz de o da alt listede devam edecek
Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar

ya pardon cahillimi hoş gör.zip yapıyorum dedin ya ne demek o anlamadım.
zafer64 orti olmuşuz. Merhabaa
merabalar canm
orticigim yatana kadar yarimnlitre bari daha içsen.

süper olur bana ornelnoldun mesela çoğunlukla protein ağırlıklı beslemenmişsin ben de denemiştim cidden ise yaramıştı.tekrar denicem sayende
Benim beslenmem spontane gelişiyor. Öyle belirli bir listem yok bazen evde ne varsa yiyorm, bazen kendime ayrı yapıyorum duruma göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…