Sayısal tutarsa ortak olduğumuzu unutmak yokAlllahım ölüm grubuna düşmüşum resmenaklımdan tam Tempusla eşleşirim kesin diyordum ki öyle oldu. Ben bi sayısal oynayayım bu hafta. Bi de kalkıp lesslie yapayim seni aşagıya çekmeyeyim
Sen ne diyorsun babamı tanımamSayısal tutarsa ortak olduğumuzu unutmak yok
Anlaşılan çok çetin bir ortaklık olacakSen ne diyorsun babamı tanımamLiposaksn yaptırır solugu meksika sınırında alırım
Ortağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözüme
Anlaşılan çok çetin bir ortaklık olacak
Azıcık tanışalım madem
30 yaşında 2 çocuk annesiyim, 5 yaşındaki oğluma doğum yaptıktan sonra sürekli diyetteyimNe before afterlarım var görsen şaşarsın
Sen neler yapıyorsun?
Su ıcemiyorum bir türlü haklısın künefe son dakika oldu caresiz kaldımOrtağım cumaya özel bir durumsa bişey diyemeyeceğim ama aynı gün içinde hem tost hem patates hem künefe biraz fazla geldi gözümesu 1 lt yetersiz ama 3 mille leslie süper
Ben de 3.de tattım valla bu duyguyu. Diğerleri travmaydı resmenBu duyguyu seven biri daha ben hic sevemedim bu hissi. Dolar akarGün sayıyorum kesmek için resmen.
Maşallah.. dahada fazlasında kurtuluruz bizde bu irade varkenMutlaka bu koleksiyonlarınızı görmek isterim matmazel.
Bende 30 yaşındayım bir küçuk kızım var .Hala emiyor.güneydoguda ogretmenim. Hamilelikte 24 kilo aldım 10 kilo kaldı.Gitmek istemiyor bir türlü. Hıc before afterım yok benim . Hamilelikle beraber fotograf olayıni bıraktım. Ama şişman bir anne olmak istemiyorum amaç yaza kadar en az 70 i görmek
İnşallah .Maşallah.. dahada fazlasında kurtuluruz bizde bu irade varkenfit fit gezicez şu pandemi bitsin de
Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))Spor yapacak vaktim olsa leslie + yürüyüş yapardım canımama benim zamanım yok denecek kdr az haftaiçi o yüzden zıp yapıyorum 500 1000 1500 gittikçe çoğalıyor tabi ekmek yok evet zaten normalde de ekmekle aram pek yok benim. Çok nadir ekmekle yenen yemeklerde abanırdım ama
Ben az önce tamda şunu düşündüm
Bu evin çöp kutusu benmişim gibi.
Dolapta neler neler var dokunan yokdiyette olmasaydım hepsinden yerdim ama şuan 2 haşlanmış but yanına bol yeşillik yetiyor
@Ceylansnn dediği gibi açlık güzel şey
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)Naber kızlar?
Eşim karşımda püskevitle çay içiyor benim bir püskevitim bile yookk
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaaSaol kaptanım ben çok su içmediğim için sanırım bazen sabah +800 bile fazla gelebiliyorum bu hafta detoks suyuna başlamam lazım
G gamzem23 eğer aktif olamaz ise
ORTAKLAR
(15-29 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria @belmayne Nikinik @Suskunhanim ummhnisa N Naz03 @yarimuhendis @nnurc @hawar Mehfam A asilr @balpamuk Z Zeze34 Tempus @DeryaOnDiet @Ceylansnn @birsevgi @Pain Killer muhursuzpusula zafer64
Yeni ortiler hayırlı olsun, herkes ortisine sahip çıksın hadi bakalım muhteşem sonuçlar gelsin haftaya inşallah
ooo süper ortak kapmışsınnn :))@Pain Killer benim ortim olmuşsun haydi tanışalım
haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)Ben de listeye girmek ve ikinci mezuniyetimi yasamak istiyorum kaptancim
Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar
Yapalım bunu kaptanım. Takımda 1. Olan her hafta neler yaptığını söylesin bizde bilelimNe güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
aaa yeni ortim .be n az önce 50 dk zumba 10 dk plates yaptım sen naptın bugün spor olarak
ya pardon cahillimi hoş gör.zip yapıyorum dedin ya ne demek o anlamadım.Spor yapacak vaktim olsa leslie + yürüyüş yapardım canımama benim zamanım yok denecek kdr az haftaiçi o yüzden zıp yapıyorum 500 1000 1500 gittikçe çoğalıyor tabi ekmek yok evet zaten normalde de ekmekle aram pek yok benim. Çok nadir ekmekle yenen yemeklerde abanırdım ama
Ben az önce tamda şunu düşündüm
Bu evin çöp kutusu benmişim gibi.
Dolapta neler neler var dokunan yokdiyette olmasaydım hepsinden yerdim ama şuan 2 haşlanmış but yanına bol yeşillik yetiyor
@Ceylansnn dediği gibi açlık güzel şey
merabalar canm
orticigim yatana kadar yarimnlitre bari daha içsen.
süper olur bana ornelnoldun mesela çoğunlukla protein ağırlıklı beslemenmişsin ben de denemiştim cidden ise yaramıştı.tekrar denicem sayendeYapalım bunu kaptanım. Takımda 1. Olan her hafta neler yaptığını söylesin bizde bilelim
İpsiz ip atlamak diyelimya pardon cahillimi hoş gör.zip yapıyorum dedin ya ne demek o anlamadım.
Benim beslenmem spontane gelişiyor. Öyle belirli bir listem yok bazen evde ne varsa yiyorm, bazen kendime ayrı yapıyorum duruma göre değişiyor.süper olur bana ornelnoldun mesela çoğunlukla protein ağırlıklı beslemenmişsin ben de denemiştim cidden ise yaramıştı.tekrar denicem sayende