Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar etme bayılır kalırım 1 hafta yatarım bakTempus kız sen insan mısın hadi bana alıştınız artık ta maşallah kuzum ortalığı kasıp kavurdun. Bu arada açlıktan midem benimle konuşuyor
Beni bacımla mı orti yaptın sen allahım sana geliyorum
Kaptanım bu hafta sözüm olsun 3lt.su nasılbirde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya
Amannn bacım mı desemmm ortim mi
Allah korusun kız beni bekle acele etme mezun olmak için birlikte mezun olalımNazar etme bayılır kalırım 1 hafta yatarım bak
Su siralar annelik iznindeyim canim, bebisle geciyor vaktim genelde. 10 ay daha annelik uzninde olacagim, burda annelik izni 1 yil. Gerci izjn gecince de yine evden calismaya mi devam yoksa ofisler acilir mi muallak.Teşekkür ederim tatlım. Ortim i azıcık tanımak istiyorum anlat hele güzellik
Yolum bu kez biraz daha uzun gibi görünüyorAllah korusun kız beni bekle acele etme mezun olmak için birlikte mezun olalım
İnanmıyoruuuuummmm bu bana resmen Allahtan geldi bir mesaj olarak balyoz gibi kafama indi! Şimdi ekstra dikkat etmem gerekiyor Allahımmmbalpamuk listeye aldım son anda canım seni hayırlı olsun yeniden bu sefer lütfen mezuniyete kadar ayrılmak yooook
Z Zeze34 sanada hayırlı olsun liste canım
@_Reyyan balım sende tekrar hoşgeldin çok iyi bir başlangıç oldu kısa zAmnda 2.mezuniyet gelecek eminim
6.takım 1.
Biz 2.yiz kızlar henüz resmi değil ama durum şimdilik böyle herkesi tebrik ederim
6.takımda 2 tane yüzde 4 var o yüzden biz yine çok iyi bir başarı elde ettik diyebiliriz
Oy kuzum orti mi olmuşuzbelmayne canısı senle hiç orti olmamıştık @yarimuhendis s herşey için teşekkürler balim tekrar denk gelene sen mezun olursun zaten
Ex orticim yine güzel bir menüCuma
13.00
2 yumurtali sucuklu omlet
1kk beyaz peynir
Ara
1 kasik sutle kahve
18.00
5 kabak pirasa mucver (yagsiz tavada)
2 kasik kuru biber kavurmasi
1 kaseye yakin yogurt
Su az
Spor yok
El_Em . @_Reyyan @Suskunhanim
Son kez ex ortimi de ekleyim belmayne
Bildigin haşlanmış nohut ama çok iyi haşlanmış olacak içine sogan maydanoz bol baharat ekle tırnak pideye sar afiyet olsun. Ilk yiyince bir daha bunu yemem demiştim.Ama artık ben bile sabah alıyorum arada kahvaltiya. güneydoguda sabah 11 de gitsen bulamazsın . Buranın tavuk döneri gibi düsün herkes yiyor. Ama benim favorim nohut tava. O mukemmel.Nohut dürümü merak ettim nasıl birşey acaba :
Ben guneydogudayim hic duymadimBildigin haşlanmış nohut ama çok iyi haşlanmış olacak içine sogan maydanoz bol baharat ekle tırnak pideye sar afiyet olsun. Ilk yiyince bir daha bunu yemem demiştim.Ama artık ben bile sabah alıyorum arada kahvaltiya. güneydoguda sabah 11 de gitsen bulamazsın . Buranın tavuk döneri gibi düsün herkes yiyor. Ama benim favorim nohut tava. O mukemmel.
Gaziantep merkez sen neredesinGuneydogunun neresindesin canim ben de bu civarlardayım
Güneydoğuya gidince mutlaka kahvaltıda denicem :)Bildigin haşlanmış nohut ama çok iyi haşlanmış olacak içine sogan maydanoz bol baharat ekle tırnak pideye sar afiyet olsun. Ilk yiyince bir daha bunu yemem demiştim.Ama artık ben bile sabah alıyorum arada kahvaltiya. güneydoguda sabah 11 de gitsen bulamazsın . Buranın tavuk döneri gibi düsün herkes yiyor. Ama benim favorim nohut tava. O mukemmel.
DiyarbakirGaziantep merkez sen neredesin
Mesaji da degistirmistim ama cok hizli cıktınGaziantep merkez sen neredesin
Okula ilk gittigimde cocuklara soruyorum ilerde ne olacaksınız diye 15 kisı nohutçu dedi. Bende diyorum ne diyor bu çocuklar bide buyukler yani dalga geçiyorlar sandım. Sonra bi arkadaş anlattı hatta yedirdi. Çok iyi kazançları var . Ögleye bitiyor herşey çok mantıklıBen guneydogudayim hic duymadim
iyiymis vallaOkula ilk gittigimde cocuklara soruyorum ilerde ne olacaksınız diye 15 kisı nohutçu dedi. Bende diyorum ne diyor bu çocuklar bide buyukler yani dalga geçiyorlar sandım. Sonra bi arkadaş anlattı hatta yedirdi. Çok iyi kazançları var . Ögleye bitiyor herşey çok mantıklı
Orticim teşekkürler. Hadi bu hafta muhteşem olsun! Sıkı bir hafta geçirelim birbirimizi motive edelimbalpamuk hayırlı olsun ortim
Bu hafta kaçamaklara spor cezası verelim tamam mı kuzum inşallah bu benim çarşambaya kadar son kaçamağım olacak. Sonrası için de bakıp görücez artıkBeni bacımla mı orti yaptın sen allahım sana geliyorum
Amannn bacım mı desemmm ortim mi
Kız kısır detoks yapmışsın resmen
Suyunda az olmuş bugün kek kısır birde çikolata pazartesi tartısını unutma lütfen