canm gaziantepde kundakta basliyorlar nohut durum yemeye o derece yani. haşlanmış ve ezilmiş nohutun ici ne isteğe göre yağ maydanoz.tuz bolca pul biber koyuyorlar .fırınların yanında mutlaka nohut durumculer olur. 3 liralık 5 liralık isteğe göre aliniyorHenüz geçen hafta başladım ama doğru düzgün diyet menüsü verebildiğim söylenemez ona rağmen 88 ile başladım 87,1 oldum. Muhtemelen bu arada reglimin bitmesinin faydası vardır diye düşünüyorum.
Nohut dürümü merak ettim nasıl birşey acaba :)
Aynen bencede
tugba yuksel in plates video ları var ben bi ara başlamıştım ise yaramıştı.tabi bırakınca koşa koşa yağlar geri geldiBacak inceltme için ip atlamanı tavsiye ederim
aaa nohut tava yi hic duymamıştım.merak ettim arastirayimBildigin haşlanmış nohut ama çok iyi haşlanmış olacak içine sogan maydanoz bol baharat ekle tırnak pideye sar afiyet olsun. Ilk yiyince bir daha bunu yemem demiştim.Ama artık ben bile sabah alıyorum arada kahvaltiya. güneydoguda sabah 11 de gitsen bulamazsın . Buranın tavuk döneri gibi düsün herkes yiyor. Ama benim favorim nohut tava. O mukemmel.
gaziantep canmBen guneydogudayim hic duymadim
Yok ben bi tek karbonhidrattan uzak durmaya calisiyorum. Haftada bir kilo hedef super. Ben de hedeflesem ama zor gidiyor maalesef bendenAmor-a merhaba canm orti olmuşuz bizde geçen haftalar aktif değildim bu hafta 1 kilo hedefim inşallah senin uyguladığın bir diyet varmı beraber yaparsak daha motive oluruz
Mide agrisinin neden oldugunu anladim. Bir gun oncesinde yemek bol soganliydi. Sogan hem migrenimi tetikliyor hem de midemde agriya sebep oluyor bir daha dikkat edecegim. Bacak agrilarim vs ms hastaligimdan kaynaklaniyor. Dun 17-18bin adim atmisimdir etkilemedi mesela. Sanirim yavas yavas eklemeliyim. Bugun 1 mile haftaya 2 mile gibi. Spor yap.asam bile agrim oluyor o yuzden hap kullaniyorum hatta bu hapi uyusturucu kullananlar kullandigi icin yesil receteli. Ben ilaci yazdirdigim an narkotige bilgi gidiyor o derece diyeyim.Evet canım bencede sen burada olmasaydın inan hiç yoksa 5 6kg alacaktın burada bir hafta kötü olduysan öbür hafta dengeledin bir hafta aldıysan öbür hafta 100 200 verdin ..
Ama sana tavsiyem şu bacak ağrıların mide ağrıların için pandemi vs deme çift maske doktora git belli poliklinikler bomboş hiç endişe etme .. biraz Leslie yapıyorsun ağrıların başlıyor bu yaşta bunlar hiç normal değil bence
canm gaziantepde kundakta basliyorlar nohut durum yemeye o derece yani. haşlanmış ve ezilmiş nohutun ici ne isteğe göre yağ maydanoz.tuz bolca pul biber koyuyorlar .fırınların yanında mutlaka nohut durumculer olur. 3 liralık 5 liralık isteğe göre aliniyor
Benimde daha uzun kuzum hedefi 55 e düşürdüm daha 14 kg var 1 mayısa kadar gidecek bu kilolarYolum bu kez biraz daha uzun gibi görünüyor
Bende izmirde yaşıyorum tatlım 33 yaşındayım bekar mı yoksa dul mu demek lazım bilemedim.Su siralar annelik iznindeyim canim, bebisle geciyor vaktim genelde. 10 ay daha annelik uzninde olacagim, burda annelik izni 1 yil. Gerci izjn gecince de yine evden calismaya mi devam yoksa ofisler acilir mi muallak.
Sen neler yapiyorsun ortim?
Bende daha hedef tutturamadımYok ben bi tek karbonhidrattan uzak durmaya calisiyorum. Haftada bir kilo hedef super. Ben de hedeflesem ama zor gidiyor maalesef bendengecen hafta zorladim 4 gun yuruyus yaptim. Bu haftada yuruyus eklemek istiyorum.
Canım menün çok güzel. Akşam et tüketmek favorim. Gece hiç acıkmıyor insan.
Vaayy dahaa yanağındaki opucugumun sıcaklığı dururken sen başka ortilerle planlar mi yapıyorsunOrticim teşekkürler. Hadi bu hafta muhteşem olsun!Sıkı bir hafta geçirelim birbirimizi motive edelim
Canım benim uyguladığım bir liste yok sadece porsiyonlarımı. Küçültmeye çalışıyorumSebze yiyebilen insanlara hayranım ya ben nedense sevemedim sevemiyorum ve yesemde hiç doymuyo gibi hissediyorum sanki bişi yememişim gibi.. Birde sabah kahvaltıda nasıl ciğer yedin hemde 9da
Bilmediğim için soruyorum ama patlamış mısır diyette yenebiliyor mu ?
Tuğba yüksele baktım şimdide süpermiş :)zafer64 tuğba yükseli ben mayıs ayından beri yapıyorum instagramda çok güzel programlar başlatıyor ve chloe falan az kalır onun yanında benim için. Tuğbadan aldığım verimi diğer hiçbirinden alamadım. Şimdi pazartesi günü 15 günlük sıkılaşma programı başlatıyor ben de onunla beraber her zamanki gibi başlıyorum
Keşke serbest olsaydı yaa canım çektiiiii :)))Canım benim uyguladığım bir liste yok sadece porsiyonlarımı. Küçültmeye çalışıyorum
Dün cuma olduğu için istediğimi yedim
Mısır’da biz çocuklarla haftada bir akşam aile filmleri izliyoruz ya cuma ya cumartesi çocuklarla bende yedim