Cuma günü bizim ekibe birşey olmuş anlaşılan ne garipİnşallah kaptanım bu hafta daha da dikkat edicem bende. Aslında perşembe daha azdı kilom cuma ya ne oldu anlamadım. Halbuki sırf şişliğim insin diye sabah sabah çocukları evde bırakıp yürüyüşe çıkmıştım.
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
66,3 | 65,7 | ||
87,2 | 86,6 | ||
69.5 | 69,3 | ||
58 | 57.6 | ||
69,5 | 69.1 | ||
84,3 | 83.5 | ||
79,7 | 79 | ||
66,5 | 66 | ||
55,9 | 55,6 | ||
79,35 | 79,3 | ||
65,3 | 65 | ||
77,95 | ? | | |
E
ElbetOlacak
| 83,6 | 82,6 | |
64,4 | 64,1 | ||
S
Suskunhanim
| 59,2 | 58,2 | |
70 | 69,5 | ||
78 | 77 | ||
| | | |
Hımhımmmm
Hedefini yakalayan nadide insanlar
Namaria Nikinik balpamuk nnurc tebrikler kızlar
Bu cuma tüm listedolsun dolacak dolmalıııııı
Dün önümüzdeki cuma günü için hedef vermeyen kızlar var ise beni etiket yapabilir
01 - 08 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 66,3 65,7 Namaria 87,2 86,6 belmayne 69.5 69,3 58 57.6 hawar 69,5 69.1 Nikinik 84,3 83.5 ummhnisa 79,7 79 nnurc 66,5 66 55,9 55,6 79,35 79,3 65,3 65 77,95 ? E ElbetOlacak 83,6 82,6 64,4 64,1 S Suskunhanim 59,2 58,2 balpamuk 70 69,5 78 77
Bu hafta amacım Pazartesiye eksiyle başlamak çok Motive edici oluyor. İnşallah cumaya takım gümbür gümbür gelicekCuma günü bizim ekibe birşey olmuş anlaşılan ne garip
Sen çok çok iyi gidiyorsun canım maşallah ama bu hafta cumartesi pazaarda dikkat edersen şahane olur
Izleyeyim canimkızlar az önce süper olağanüstü beni cik etkileyen bi belgesel izledim hem de çok eğlenceli.ah bu şeker.turkce dublajibda var .keşke sabah kahvaltıda tava böreği yemeden önce izleseymişim.beni çok etkiledi.21 günlük bi liste yapcam dolaba alcam bu bağımlılıktan kurtulmak için.
cidden beldeli izlerken aynen beni anlatıyordu yiyorsun o an çok mutlusun sonra yine depresyon halleri sonra yine mutlu olayım diye yine yiyorsun.kisir döngü
kesinlikle.izleyin ah bu şeker belgeseli ni
Benim dee.geçen pzt baya artıdaydım. Bu hafta öyle olmayacak inşBu hafta amacım Pazartesiye eksiyle başlamak çok Motive edici oluyor. İnşallah cumaya takım gümbür gümbür gelicek
Tabiki canım herkes yeni liste yapacağım sizleride ekleyeceğimyeni gelenlerde dahilmi?
Pazartesi gününün artı olması işi çok zorlaştırıyor tüm hafta o artıyı eritip bir de eksi gelmeye çalışıyoruz haliyle eksi 200 300 oluyor @hawarda da aynı durum oldu geçtiğimiz pazartesi bu hafta akıllıca davranalım inşallahBenim dee.geçen pzt baya artıdaydım. Bu hafta öyle olmayacak inş
Bence de yaa... Hemen de onu takip ediyorlar. ama iyice sinir oldum, hırslandım!Bunlar hep suça teşvikgelme bu oyunlara pamukcuuumm
Ayyy senin koşu bandın mı vardıııııKızlar şimdi koşu bandında yarım saat hızlı tempo yürüdüm. İnanabildiniz mi. ben, spor yaptım220kcal diyor ama yine de adım yarışmasına katılmayım
Ben de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)kızlar az önce süper olağanüstü beni cik etkileyen bi belgesel izledim hem de çok eğlenceli.ah bu şeker.turkce dublajibda var .keşke sabah kahvaltıda tava böreği yemeden önce izleseymişim.beni çok etkiledi.21 günlük bi liste yapcam dolaba alcam bu bağımlılıktan kurtulmak için.
cidden beldeli izlerken aynen beni anlatıyordu yiyorsun o an çok mutlusun sonra yine depresyon halleri sonra yine mutlu olayım diye yine yiyorsun.kisir döngü
kesinlikle.izleyin ah bu şeker belgeseli ni
Cidden yaaBence de yaa... Hemen de onu takip ediyorlar. ama iyice sinir oldum, hırslandım!
Ay inanmıyorum yaa eakilerin dönüş ayı mı Ocak!Günaydın
Buraya gelenler hep eli kolu göbüşü dolu geliyor zaten
Ayy şimdi iyice kendimi ele vermiş oldum. Koşu bandım var da 3 tane de çocuk var. Ne zaman çıksam anne bende kenarından yürüyüm, anne senden sonra da ben biniyim diye başlıyolardu.ben de daha çok yoruluyorum diye çıkmıyodum. Şimdi bebek uyuyunca büyüklerin ellerine tablet verdim de çıktım vallaAyyy senin koşu bandın mı vardııııı
Sonunda piyasaya çıkmış bravoo
Al benden de o kadar. Ben de izledim belki abur cubur aşkımı baltalar dedim ama yok ya hiç etkilenmedim. Abur cubur aşkımı hiçbir şey engelleyemiyor. Beni bırak bütün gün yemek yemeyeyim, akşam önüme eti cin, rulokat, çikolatalı gofret, kremalı bisküviyi koy oturup öğün niyetine onları yerim asla da yemek aramam.Ben de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)
Benimki 10yıllık canım. Woit marka. Memnunum ama şimdi daha iyileri vardır mutlaka. O yüzden ben bi şey demeyim. Benim yerim müsait diye sıkıntı olmadı. Ama yer kapladığı kesin. Anneye düşkün bir bebek orda da rahat bırakmıyo, ancak uyurken çıkarsınMerhaba kızlaryuruyus bandı almak istiyorum ama alanlarin çogu daha sonra çamaşırlık yapmış o yüzden birazda kararsizım cok da yerim yok.1.5 yasinda anne delisi bi kızım var dısarı çıksamda yurutmuyor beni bi turlü. Altarnatif tavsiye edebilecek marka onerebilecek arkadaşlar yeşillenirse sevinirim