Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta amacım Pazartesiye eksiyle başlamak çok Motive edici oluyor. İnşallah cumaya takım gümbür gümbür gelicek
Aynen amacımız bu olursa kurtarırız zaten pazartesi kimse + olmamalı en fazla sabit kalalım
Geçtiğimiz pazartesi 5 artımız vardı cuma kötü oldu haliyle

Ben ne zaman agır yaşamlar izlesem canım hamburger pizza istiyor kac kez siparis verdim bu programdan sonrao kadar guzel yiyorlar ki koca gobekleriyle yatakta. Resmen canı çekiyor insanın. Bide kocaman pizzalar bak gene aklıma geldi. neyse evrene olumlama gonderip zihnimi pazı yemeye kilitleyeyim

Yaaa öyle mi
Bende onu izleyince elimi eteğimi her şeyden çekiyorum su içsem onlar giib oldum sanıyorum tam tersi etki yani afedersiniz ama o kadar çok yediklerini görünce midem bulanıyor

Benim dee.geçen pzt baya artıdaydım. Bu hafta öyle olmayacak inş
İnşallah canım haftasonu biraz da spor yaparsak geri dönüşü güzel olur bize
Bende acaba ders alırmıyım diye oturup arada izliyorum programı. İzlerken kararlar alıp bitince unutuyordum
Benim de en büyük sorunum o abur cuburlar canım. Takıma geldiğimden beri baya baya azalttım aslında ama tam olarak bırakamadım malesef

Aynen amacımız bu olursa kurtarırız zaten pazartesi kimse + olmamalı en fazla sabit kalalım
Geçtiğimiz pazartesi 5 artımız vardı cuma kötü oldu haliyle
Kaptanım benim pazartesi + gelmemem lazım kesinlikle. Çünkü pazartesi kızımın doğum günü de ee birazcık yerim o gün

Yaaa öyle mi
Bende onu izleyince elimi eteğimi her şeyden çekiyorum su içsem onlar giib oldum sanıyorum tam tersi etki yani afedersiniz ama o kadar çok yediklerini görünce midem bulanıyor
Ben beterin beteri var mantıgı guduyorum sanırım.kendime bakıp aslinda o kadarda kilolu degilim diyorum. Olaya degil yemege kitleniyorum kafamda surekli bizdeki porsiyonlar kücuk mu acaba bu yemek orada ne kadar. Bu adam bunu yiyecek parayi nerden buluyor gibi deli sorular dolanıyor. sonra onun yiyemeyip agladıgı pizzayı ben yiyorum onun yerine

Hemen kaçtım demi Dönmek var bir de bende kırmızı gibi yapayım en iyisi

Son düzenleme:
Kızlar şimdi koşu bandında yarım saat hızlı tempo yürüdüm. İnanabildiniz mi. ben, spor yaptım 220kcal diyor ama yine de adım yarışmasına katılmayım
Harikasin canim Ben de az once 30 dk full body workout yaptim. Ve cok daha iyi hissediyirum kendimi.

Ben de bebis uyuyunca firsat bu firsat deyip 30 dakika da olsa yaptim spor Bende 2 tane, senin bir tane daha fazla. Zor oluyordur tabii vakit bulmak. Ama cok iyi yapmissin canim

Hedefim 68.5 El_Em Mehfam Nikinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…