Tempus +kaçla döndün onu söyle!???Kaptanım beni gördüğüne sevindiğin yüzünden okunuyor
Kesin astrolojide bir anlamı olmalı bunun acayip tesadüf oldu yaAy inanmıyorum yaa eakilerin dönüş ayı mı Ocak!Hepimiz sapır sapır döküldük geldik!
Tempus hoşgeldin
aynen canım yeterince dinlendim 2 gündür 0 spor şimdi başlıyorum iki günün acısını çıkarayım
sanmasınlar öldü kral geri döndü
Eki Görüntüle 2757397
Aynen amacımız bu olursa kurtarırız zaten pazartesi kimse + olmamalı en fazla sabit kalalımBu hafta amacım Pazartesiye eksiyle başlamak çok Motive edici oluyor. İnşallah cumaya takım gümbür gümbür gelicek
Ben ne zaman agır yaşamlar izlesem canım hamburger pizza istiyor kac kez siparis verdim bu programdan sonraBen de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)
Boşver Tempus hızlı gelen hızlı gider yine göndereceğiz inşallah. Hadi her şeye sıfırdan başlıyoruz, hazııırrrr! Show must go on!Aynen ya bu nedir ki benim için hiççççayrıca 3 5 de değil 3 tane 3 diyebiliriz
Yaaa öyle miBen ne zaman agır yaşamlar izlesem canım hamburger pizza istiyor kac kez siparis verdim bu programdan sonrao kadar guzel yiyorlar ki koca gobekleriyle yatakta. Resmen canı çekiyor insanın. Bide kocaman pizzalar bak gene aklıma geldi. neyse evrene olumlama gonderip zihnimi pazı yemeye kilitleyeyim
Ne kadar fark var Gamze?Tünaydın kizlar dünkü kilonun doğru olmadığı bugün ispatlanmış oldu bakın bugün uyandıktan 1 saat sonra tartılınca kilom kaç geldi
İnşallah canım haftasonu biraz da spor yaparsak geri dönüşü güzel olur bizeBenim dee.geçen pzt baya artıdaydım. Bu hafta öyle olmayacak inş
Bende acaba ders alırmıyım diye oturup arada izliyorum programı. İzlerken kararlar alıp bitince unutuyordumBen de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)
Benim de en büyük sorunum o abur cuburlar canım. Takıma geldiğimden beri baya baya azalttım aslında ama tam olarak bırakamadım malesefAl benden de o kadar. Ben de izledim belki abur cubur aşkımı baltalar dedim ama yok ya hiç etkilenmedim. Abur cubur aşkımı hiçbir şey engelleyemiyor. Beni bırak bütün gün yemek yemeyeyim, akşam önüme eti cin, rulokat, çikolatalı gofret, kremalı bisküviyi koy oturup öğün niyetine onları yerim asla da yemek aramam.
Kaptanım benim pazartesi + gelmemem lazım kesinlikle. Çünkü pazartesi kızımın doğum günü de ee birazcık yerim o günAynen amacımız bu olursa kurtarırız zaten pazartesi kimse + olmamalı en fazla sabit kalalım
Geçtiğimiz pazartesi 5 artımız vardı cuma kötü oldu haliyle
Yaaa öyle mi
Bende onu izleyince elimi eteğimi her şeyden çekiyorum su içsem onlar giib oldum sanıyorum tam tersi etki yani afedersiniz ama o kadar çok yediklerini görünce midem bulanıyor
Hemen kaçtım demiKızlar dün alt listeyi yapmamıştım şimdi ekledim
@Amor-abalpamuk DeryaOnDiet @zafer64 @azaydidem eksileriniz daim olsun tebriklerr kızlar cuma günü daha güzel eksiler bekliyoruz tüm takım unutmayın herkesten min -500gr veremeyen kalan gramı ortağına verdirtsin bişey yapsın
seyrekyagmur kaynadın izne de ayrıldın ha @amatordiyetci @Pain Killer ile birlikte alırız senide listeye geri kilo alanı vururummmmmmm almam
özel tebrikk kaptan yardımcılarımıza gelsin nasılsa güzel örneklertebrikler @Namaria Nikinik Mehfam da artık haftaya bomba gibi eksisiyle size katılır kambersiz olmaz
ummhnisa
@hawar
@nnurc
A asilr
@belmayne
@Suskunhanim ( maalesef izin dönüşü + yansıdı ama snde verdin sonuçta )
Tebrikler kızlar bu hafta dahada asılıyoruz inşallah
@yarimuhendis @gamzem23 sizlerinde konuştuğumuz gibi kilo aldığınızı yada sabit olduğunuzu düşünmüyorum ama biraz daha dikkat
***5.Takım 708. Etap ***
thequeensgambit(66,3/66,8/+0,5/ %0,754) izne ayrılmak istiyor
Namaria (87,2/85,8/1,4/%1,606)
Belmayne (69,5/69,4/0,1/%0,144)
Gamzem23 (58/58,1/+0,1/-0,172)
ummhnisa(79,7/79,3/0,4/%0,502)
hawar (69,5/69,3/0,2/%0,288)
nikinik (84,3/82,8/1,5/%1,779)
nnurc (66,50/65,55/0,95/%1,429)
Yarimuhendis (55,9/ sabit )
Naz03 (79,35/79,6/+0,25/%-0,315)
Suskunhanim(54,6/58,5/+3,9/%-0,357)688.etapta izne ayrılan üye geri döndü ekstrem kural 2b yüzdesi 20 ye bölündü
Asilr (64.4/ 64,2/0,2/%0,311) yeni üye başlangıç tarihi 23.12.20 başlangıç kg 66 hedef kg 59,4
5.takim ortalaması: %0,372
Alt liste:
Amor-a (53,8/53,4/0,4/%0,743) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,3/65,6/+0,3/%-0,459) yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
Zeze34 (77,95/78/-0,05/-%0,06) yeni üye başlangıç tarihi 22.12.20 başlangıç kg 78.5 hedef kg 70 eski üye adı asrın23
balpamuk(70/69,4/0,6/%0,857 )686.etapta 64.4 kg ile izne ayrılan üye
DeryaOnDiet (78/77,7/0,3/%0,385) 668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye
Zafer64 (81/80,7/0,3/%0,370) ) yeni üye başlangıç tarihi 03.01.20 başlangıç kg 81 hedef kg 64
azaydidem (79,4/78,7/0,7/%0,882) 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Harikasin canimKızlar şimdi koşu bandında yarım saat hızlı tempo yürüdüm. İnanabildiniz mi. ben, spor yaptım220kcal diyor ama yine de adım yarışmasına katılmayım
Şimdiden nice güzel yılları olsun inşallahKaptanım benim pazartesi + gelmemem lazım kesinlikle. Çünkü pazartesi kızımın doğum günü de ee birazcık yerim o gün
Bravo deryacımHarikasin canimBen de az once 30 dk full body workout yaptim. Ve cok daha iyi hissediyirum kendimi.
Ben de bebis uyuyunca firsat bu firsat deyip 30 dakika da olsa yaptim sporAyy şimdi iyice kendimi ele vermiş oldum. Koşu bandım var da 3 tane de çocuk var. Ne zaman çıksam anne bende kenarından yürüyüm, anne senden sonra da ben biniyim diye başlıyolardu.ben de daha çok yoruluyorum diye çıkmıyodum. Şimdi bebek uyuyunca büyüklerin ellerine tablet verdim de çıktım valla
Sagol kaptancim, bu son gunlerde hergun az da olsa spor yapiyorumBravo deryacım
Hedefim 68.5Hedefini yakalayan nadide insanlar
@NamariaNikinik balpamuk @nnurc tebrikler kızlar
Bu cuma tüm listedolsun dolacak dolmalıııııı
Dün önümüzdeki cuma günü için hedef vermeyen kızlar var ise beni etiket yapabilir
01 - 08 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hoş buldum balkızAy inanmıyorum yaa eakilerin dönüş ayı mı Ocak!Hepimiz sapır sapır döküldük geldik!
Tempus hoşgeldin