Z Zeze34 | N Naz03 |
|
|
|
|
G gamzem23 |
|
|
|
S Smr3535 | A asilr |
| S Suskunhanim |
|
|
|
|
| Y yenibirben25 |
Yok yok bizimki huyludurAdamı nasil korkuttuysan valla helal hemde çamaşır suyu ve bı erkek2 hafta ben evi bile yerinde bulmazdim büyük ihtimal
Kaptanım beni gördüğüne sevindiğin yüzünden okunuyor
ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayeti bunde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Z Zeze34 N Naz03 Nikinik belmayne ummhnisa nnurc G gamzem23 hawar Namaria yarimuhendis S Smr3535 A asilr balpamuk S Suskunhanim DeryaOnDiet zafer64 azaydidem Amor-a muhursuzpusula Y yenibirben25
Not: izne ayrılan ve aktif olmayan arkadaşlar çıkarıldı yeni canlar eşlendi. herkes ortisine sahip çıksın
Ah canımm çok özlemişim gülen yüzünüsevindim şaka yapıyorum hepiniz benim için ayrı kıymetlisiniz kilo korusanız daha çok seveceğim ama mezun olur olmaz topukluyorsunuz
Nasılsın kuzum
hoşbuldum canım. inşallah
inşallah canım biraz olumlu gibiler müdürler ama caymazlarsa çok dua eliyorum aysunum inşallah olur hayırlısıylaAh kuzu zor olmaz mı insan alışıyor ama tayinin olur inşallah
Sen güçlü bir kadınsın yaa 3 5 kg ye teslim olma 3 5 mi kaç bilmiyorumdaAh canımm çok özlemişim gülen yüzünü
Ben herzamanki ben koşturmacalar vs vs bissürü işKilomu korursam emin ol bende en az senin kadar kendimi seveceğim
Aynen ya bu nedir ki benim için hiççççSen güçlü bir kadınsın yaa 3 5 kg ye teslim olma 3 5 mi kaç bilmiyorumda
Şimdi bu gerçekten bi söz mü yoksa da bilemedimKorkun bu ikiliden
Sesli güldümSen güçlü bir kadınsın yaa 3 5 kg ye teslim olma 3 5 mi kaç bilmiyorumda
Sesli güldümSen güçlü bir kadınsın yaa 3 5 kg ye teslim olma 3 5 mi kaç bilmiyorumda
Olur olur kuzum o cumanın güzel vakti bol bol dua edelim ama olmazsa da hayır vardırinşallah canım biraz olumlu gibiler müdürler ama caymazlarsa çok dua eliyorum aysunum inşallah olur hayırlısıyla
Canım inşallah olurinşallah canım biraz olumlu gibiler müdürler ama caymazlarsa çok dua eliyorum aysunum inşallah olur hayırlısıyla
Biz kas yapmaya geldik. Birazda sekillenelim dedik. Cok zayifladik sarktik ondan. Dedik gidelim onlar zayiflasin biz kaslanalim beraber gul gibi gecinip gidelim. Aklina kotu seyler gelmesinGünaydın
Buraya gelenler hep eli kolu göbüşü dolu geliyor zaten