Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün eşim ve kızım birkaç abur cubur almışlar. İnan gittim gittim geldim Nasıl atlattım ben de bilmiyorum. Krizine girdiğim tek şey! İnşallah ben de kurtulurum ama kurtulmakta istemiyorum benim için abur cubur yemek bir zevk! Farklı ülkelere gidince oraların abur cuburlarını denemeye bayılıyorum mesela... İlk aklıma gelen abur cubur denemek!

Harikasin canim Ben de az once 30 dk full body workout yaptim. Ve cok daha iyi hissediyirum kendimi.
Canım yaptığın Sporun linkini atar mısın bende bakayım
Şimdiden nice güzel yılları olsun inşallah
Temkinli olup dengeleyeceğin konusunda sana güveniyorum
Teşekkür ederim canım.
Tabi ki kaptanım dengeleyeceğim mutlaka No panik

Eliptik veya normal bisiklette düşünebilirsin onlar daha az yer kaplar
Cocuk küçük olunca ya öğle uykusunda yada akşam uyuyunca spor yapmak lazım kızlar haftada 2 3 bile yapsanız kilonuza acayip etkisi olur. Bende bisiklet var hep gece 23 24 arası yaptım öyle gitti kilolar salonda baş köşede duruyor valla :))
Benimkinin dynamic 380 manyetik kondisyon bisikleti
Koşu bandında var onunda yorumları iyiydi genel olarak iyi bir marka voitte iyidir ama biraz dha pahalıdır herhalde pandemide iyice arttı spor aletlerinin fiyatları

Gunaydin herkese
Bugun walk challenge gunu unutmayalim bol bol yuruyelim
Yürümeyen kalmasın

Kızlar en geç 2300 de adımlarınızı / adım sürelerinizi Nikinik e atabilirsiniz dün gelen kızlar için tekrar hatırlatma olsun :)
Leslie yarışmaya dahil kaç dakika yaptıysanız mesajla bildirebilirsiniz

balpamuk S Suskunhanim Tebrikler kizlarrr aynen devam
Tesekkur ederim kaptanim insallah haftaya listeye girerken daha fazla gitmis olur hedefim 77.5 bu hafta sporuda katicam hayatima
Cok saol ortim evet kesinlikle spor lazim hadi bugun beraber spor yapalim yakalim kalorileri ben leslie yapmayi dusunuyorum simdi kahvemi ictim yarim saat sonra yapicam insallah sende bugun icinde spir yap canim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…