Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çaktırmayın kız arada kaynarım diyodum

Hoş buldum balım nasılsın?
Aaa mümkün mü kaynanamhem niye caktirmayacaksin ki
Ay değil mi ya, insan boyundan posundan uyanır görünce ben de şok oldum kuru kayısı yiyiciimm bundan sonra çayın yanında,oh miss
Teşekkür ederiz kaptanım

dün okumuştum ama bugün yine okudum.. yavaş yavaş alışıcam. şimdi gidip dünün menüsünü yazayım.

Valla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlar

Ve çarşamba yapma planımda vardı ben kahvaltı detoksu diye de bir şey duymuştum onu 2 gün yaptım 2 günde 1kg eksi getirtti bana ama bir iki hafta sonra yapınca alışık olduğu için sabit getirdi
Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.
Merhaba canlar
Sizlere birşey sormak istiyorum detoks sularını haftada kaç gün içiyorsunuz ve kaç lt hazırlıyorsunuz?
Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyor
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeniyim. Hemen ilk sayfayı okuyayım

İyi akşamlar hanımlar. Aranızda banada yer varmı. Biraz zayıflamaya ihtiyacım varda

Selam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ Accık şişko olmuş olabilirim
Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…