- 4 Aralık 2020
- 129
- 364
Merhaba. Hoşbulduk. inşaAllah canım.Valla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlar
Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.
Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyor
Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallah
Ayy cok guldum buna
Ah kuzu zor olmaz mı insan alışıyor ama tayinin olur inşallahAyy cok guldum buna
Kaptanim annem gidince bir iki gün böyle oluyorum ev bombos geliyo ama toparlicam insallah
Olacak galiba kaptanım. Bu sabah eşim; hayret ettim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadın dedi!Eline sağlıkNamaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya sağolasın
balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler
Hoş buldum balllHoşgeldin canıııımmmamma geldin demi gitmicen
Hoş buldumGunaydin arkadaslar mutlu haftasonlari
Tempus hoşgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah
Y yenibirben25 sen de hosgeldin canim
Hoş buldum teşekkürlerValla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlar
Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.
Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyor
Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallah
Hasar çok muHoş buldum balllyok yok gitmicem sabah tartıldım
Bunu henüz kendime bile itiraf edemiyorumHasar çok mu
Bunlar hep suça teşvikOlacak galiba kaptanım. Bu sabah eşim; hayret ettim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadın dedi!Adım çıkmış 9 a inmez 8 e!
Aaa tabiki ödemdir o. Kilo kim biz kimBunu henüz kendime bile itiraf edemiyorumama şey ya ödemdir o ödem
Günaydın
Ay yok yaaa aksine gelmeden önce her yeri çamaşır suyuyla temizlemiş eşim silmiş süpürmüş bulaşıklar kaldırılmış
Olur o kadar kuzucumAyy cok guldum buna
Kaptanim annem gidince bir iki gün böyle oluyorum ev bombos geliyo ama toparlicam insallah
Adamı nasil korkuttuysan valla helal hemde çamaşır suyu ve bı erkekAy yok yaaa aksine gelmeden önce her yeri çamaşır suyuyla temizlemiş eşim silmiş süpürmüş bulaşıklar kaldırılmış
Hahaha evet sende kaçamaksız mutlu olamayanlardandın ama bu bence beynimizin bir oyunu hayat böylede güzel hatta onunla birlikte karşılığını görüp kilo vermek çok daha güzelOlacak galiba kaptanım. Bu sabah eşim; hayret ettim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadın dedi!Adım çıkmış 9 a inmez 8 e!
Kaptanım beni gördüğüne sevindiğin yüzünden okunuyorGünaydın
Buraya gelenler hep eli kolu göbüşü dolu geliyor zaten