Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlar 🤭

Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.

Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyor

Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallah 💞
Merhaba. Hoşbulduk. inşaAllah canım. ❤️

Eline sağlık Namaria Namaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya 🙈 sağolasın :KK68:

balpamuk balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar ♥️♥️♥️♥️ iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler :KK9::KK9:
Olacak galiba kaptanım. Bu sabah eşim; hayret ettim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadın dedi!🙈😂😂😂 Adım çıkmış 9 a inmez 8 e!😃😃😃

Valla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlar 🤭

Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.

Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyor

Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallah 💞
Hoş buldum teşekkürler 🥰

Olacak galiba kaptanım. Bu sabah eşim; hayret ettim 1 haftadır hiç kaçamak yapmadın dedi!🙈😂😂😂 Adım çıkmış 9 a inmez 8 e!😃😃😃
Hahaha evet sende kaçamaksız mutlu olamayanlardandın ama bu bence beynimizin bir oyunu hayat böylede güzel hatta onunla birlikte karşılığını görüp kilo vermek çok daha güzel 😍 elbet onlarda olacak hayatımızda ama madem ekstra bu kiloları aldık biraz terbiye edelim nefisleri bu aradada o son aldıklarımız hızla gidip bize motivasyon katsın🤗

X