Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Not: izne ayrılan ve aktif olmayan arkadaşlar çıkarıldı yeni canlar eşlendi. herkes ortisine sahip çıksın :rolleyes:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayeti bunde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Not: izne ayrılan ve aktif olmayan arkadaşlar çıkarıldı yeni canlar eşlendi. herkes ortisine sahip çıksın :rolleyes:
Tempus Tempus :KK19::KK60::KK4:

:anne: sevindim şaka yapıyorum hepiniz benim için ayrı kıymetlisiniz :KK60: kilo korusanız daha çok seveceğim ama 😜 mezun olur olmaz topukluyorsunuz 🤣🤣
Nasılsın kuzum
Ah canımm çok özlemişim gülen yüzünü😍

Ben herzamanki ben koşturmacalar vs vs bissürü iş 🤪 Kilomu korursam emin ol bende en az senin kadar kendimi seveceğim😂

Olur o kadar kuzucum
Temponu bozma ama insan bıraktı mı tembelliğe çabuk alışıyor maalesef 🙈
aynen canım yeterince dinlendim 2 gündür 0 spor şimdi başlıyorum iki günün acısını çıkarayım :sampiyon:
sanmasınlar öldü kral geri döndü :rolleyes:

13774e91e079da4b5867dcedc4f6ab4c.jpg

X