Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla eskiler hep dönüyor ben korkmaya baslasim biz de boyle olmayiz insallah en iyisi hic gitmemek mezun olunca alt listeden devam
Biz buradayken eskilerden gelen olunca icimden diyordum ya okadar kilo vermissin mezun olmussun insan geri alirmi hicalıyormuş yasayarak ogrendik

Selam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ Accık şişko olmuş olabilirim
Bakın burda kim varmışhoşgeldin kuşum
hoşbuldum canım. hemen dolduruyorum.
Hoşgeldiniz, fit hatunlar olalım bir an once

Geçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
Canım bu hafta hallediceksin bence onu Ortin izinli olsa da burada yarın yeşilçay içip zumba yapalım ne dersin ?
Her paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorum ben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem

şimdi ne yapmam gerek. ?
Canim ilk sayfayi okudun dimi?
Gunluk menu ve spor bildirimi yapiyoruz asagidaki sayfada

Gun icinde birbirimizi motive ediyoruz

2 haftalik ortilerimiz oluyor o konuda Namaria duzenleme yapacakti yarin seni de bilgilendirir.

Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri walk challenge gunlerimiz o gunlerde adim sayinizi ya da yuruyus sürenizi bana ozelden gonderiyorsunuz saat 23e kadar. 1. Belli oluyor +100 spor puani kazaniyor

aklima gelenler bunlar simdilik
Kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum. Kisa zamanda alisirsin

Suskun’cum 2 tane kremalı bisküvi ne kadar çok kalori yapmış öyle! 1 oturuşta 1 paket yediğimizi düşününce inanamadım!
Bak ondan 2 tane yiyeceğine yulaflı damla çikolatalı kurabiye yap 5 top ye!
karbonhidrat yükünü azaltırsan tatlı isteğin kesinlikle azalacak. 3-4 gün kendini tutsan bünyen alışacak. Paketli gıdaların içeriğinde ki şekerden ziyade katkı maddeleri yağ tutuyor ve kilo vermemizi engelliyor. Deli gibi abur cuburcu bir olarak; kesin bilgi!

Eline sağlık Namaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya sağolasın

balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…