- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Biz buradayken eskilerden gelen olunca icimden diyordum ya okadar kilo vermissin mezun olmussun insan geri alirmi hicValla eskiler hep dönüyor ben korkmaya baslasim biz de boyle olmayiz insallahen iyisi hic gitmemek mezun olunca alt listeden devam
şimdi ne yapmam gerek. ?Hosgeldin tekrarberaber bu kilolarin ustesinden gelecegiz insallah
Hoş buldum teşekkürlerTempus hoş geldiniz☺☺
hoşbulduk canım
Bakın burda kim varmışSelam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığAccık şişko olmuş olabilirim
Hoşgeldiniz, fit hatunlar olalım bir an oncehoşbuldum canım. hemen dolduruyorum.
Bakın burda kim varmışhoşgeldin kuşum
hoşbuldukBakın burda kim varmışhoşgeldin kuşum
Hoşgeldiniz, fit hatunlar olalım bir an once
Canım bu hafta hallediceksin bence onuGeçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
Her paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorumben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Canim ilk sayfayi okudun dimi?şimdi ne yapmam gerek. ?
Suskun’cum 2 tane kremalı bisküvi ne kadar çok kalori yapmış öyle! 1 oturuşta 1 paket yediğimizi düşününce inanamadım!8 Ocak cuma
800 bile olmadı kalırım,iki öğün yiyince böyle oluyor ,sorun olur mu acabaEl_Em ?
Suyu 1 lt içtim ama yatmadan 1 lt daha içeceğim, Dukan burasına başladım bir de
Hafta sonu spor günümyatmadan 1000 zıp gibi de bir hayalim var hadi bakalım yaparsam adımla puanını hesaplar yazarım inşallah
balpamuk @_Reyyan
ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
seyrekyagmur Nikinik @belmayne ummhnisa @nnurc @gamzem23 @hawar Namaria yarimuhendis @Smr3535 @asilr @ElbetOlacak @Zeze34 balpamuk S Suskunhanim @DeryaOnDiet @zafer64 @azaydidem @Amor-a
Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerindenbalpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar
Günaydın canım
Valla emin değilsen şimdiden gitGeldik mi acaba emin değilim sopayı yerken anlıycamHoşbulduk yine de mersii