- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa mümkün mü kaynanamhem niye caktirmayacaksin kiÇok çaktırmayın kız arada kaynarım diyodum
Hoş buldum balım nasılsın?
Ay değil mi ya, insan boyundan posundan uyanır görünce ben de şok oldum kuru kayısı yiyiciimm bundan sonra çayın yanında,oh missSuskun’cum 2 tane kremalı bisküvi ne kadar çok kalori yapmış öyle! 1 oturuşta 1 paket yediğimizi düşününce inanamadım!
Bak ondan 2 tane yiyeceğine yulaflı damla çikolatalı kurabiye yap 5 top ye!
karbonhidrat yükünü azaltırsan tatlı isteğin kesinlikle azalacak. 3-4 gün kendini tutsan bünyen alışacak. Paketli gıdaların içeriğinde ki şekerden ziyade katkı maddeleri yağ tutuyor ve kilo vermemizi engelliyor. Deli gibi abur cuburcu bir olarak; kesin bilgi!
Teşekkür ederiz kaptanımEline sağlık Namaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya sağolasın
balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler
O sizden sonra 2 kere geldi gitti kaçtı ondan sebep diyorAaa mümkün mü kaynanamhem niye caktirmayacaksin ki
hoşbulduk.Y yenibirben25 ve @muhursuzpusula kızlar hoşgeldiniz dün yoldan geldim ve biraz rahatsızdım ancak dönüyorum size
Ben takım kaptanı Esra, kızlar sizi yönlendirmiş sağolsun
Menülerinizi bugünden itibaren menü sayfamızda bekliyoruz umarım kısa zamanda ideal kilolarınıza burada keyifle ulaşırsınız
dün okumuştum ama bugün yine okudum.. yavaş yavaş alışıcam. şimdi gidip dünün menüsünü yazayım.Canim ilk sayfayi okudun dimi?
Gunluk menu ve spor bildirimi yapiyoruz asagidaki sayfada
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Gun icinde birbirimizi motive ediyoruz
2 haftalik ortilerimiz oluyor o konuda Namaria duzenleme yapacakti yarin seni de bilgilendirir.
Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri walk challenge gunlerimiz o gunlerde adim sayinizi ya da yuruyus sürenizi bana ozelden gonderiyorsunuz saat 23e kadar. 1. Belli oluyor +100 spor puani kazaniyor
aklima gelenler bunlar simdilik
Kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum. Kisa zamanda alisirsin
Hoşgeldin canıııımmm amma geldin demi gitmicen
Ne demek canim evdeydim yapiverdimEline sağlık Namaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya sağolasın
balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler
Ortim supersin menulerin cokguzeldi zaten bu ara saldim spor falan iki gundur yapmadim ben de toparlicamOrtim ortim bugün gördüğümü dün görsem ne ka mutlu olurdum ama olsun haftaya daha çok eksi demekgüne detoks suyumu içerek başladım El_Em
Evet sarayım o biçim yüzde gıııuuuzzzzz insan utanır düşünür 5.takım gardaşlarım bu kadar verememiştir derGel bana sar kuzum sen
Hiiiişşş Namaria nın saldığı gün bitmişizdirOrtim supersin menulerin cokguzeldi zaten bu ara saldim spor falan iki gundur yapmadim ben de toparlicam
hoşbulduk canımGunaydin arkadaslar mutlu haftasonlari
Tempus hoşgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah
Y yenibirben25 sen de hosgeldin canim
Valla kaptanım ne desen haklısın. Burada tek hedefimiz olmalı bence cuma öyle ya da böyle eksiyi görmek. Az ya da çok fark etmez o küçük eksiler büyütüp kocaman oluyorlarBiz hâlâ yoldayız arkadaşlar ama elbet sopamıda alıp geleceğim
Sonuncu olduk üzgünüm valla onca emek onca listeler misteler madem öyle hiç birşey yapmayalım
Ama üzgünüm bende artık liste kaygılı bir kaptan olacağım çünkü takım başarısız olunca üzülüyorum buraya belli bir vakit harcıyoruz ziyan oluyor gibi geliyor
O yüzden menülerinde ısrarla tatlı hamur o bu şu olanlar sizleri asıl listeye almayacağım üzgünüm ... Bu konu nettir haftada bir ödüller hariç tabi ısrarla hergün yiyenlerdsn bahsediyorum burası diyet grubu farkına varalım.
Az çok kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim haftaya gayret edelim sağlam bir ortalama bizim olsun kızlar
Devamı eve gidince bireysel yorumlarım olacak bireysel zopa
Canım yapacaksan perşembe yap bence. Çünkü detoks tan sonraki gün en riskli gün oluyor.Ve çarşamba yapma planımda vardı ben kahvaltı detoksu diye de bir şey duymuştum onu 2 gün yaptım 2 günde 1kg eksi getirtti bana ama bir iki hafta sonra yapınca alışık olduğu için sabit getirdi
Canım benim her sabah fiks ilk 1 litre suyum limonlu. 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum. Bazen içerisine taze zencefil ekliyorum. Hem lezzetli de oluyorMerhaba canlar
Sizlere birşey sormak istiyorum detoks sularını haftada kaç gün içiyorsunuz ve kaç lt hazırlıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeniyim. Hemen ilk sayfayı okuyayım
İyi akşamlar hanımlar. Aranızda banada yer varmı. Biraz zayıflamaya ihtiyacım varda
Merhaba kızlar. Hoş geldiniz. Sağlıkla zayıflayalım inşallahSelam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ Accık şişko olmuş olabilirim
Oyyy kuzum kuzum yüzdem nasil amaEvet sarayım o biçim yüzde gıııuuuzzzzz insan utanır düşünür 5.takım gardaşlarım bu kadar verememiştir der