Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gün sonra 9 aylık olacak canım
Bende diş diye düşünüyorum
Üst dişler şiş ama bilemedim
Hafif burun akıntısıda var üşütmüştü olabilir

senin iyi olmana sevindim

3 gün sonra 9 aylık olacak canım
Bende diş diye düşünüyorum
Üst dişler şiş ama bilemedim
Hafif burun akıntısıda var üşütmüştü olabilir

senin iyi olmana sevindim
Oyy minikmiş daha. Yerim ben onu yaaa
Zaten diş çıkartırken hafif bir hastalık da ekleniyor
Kolay gelsin canım. Zor zamanlar

Yürü beeeeeee koçum birinizde çıkıp şunu demediniz vay be çok duygulandım
Kaçamak yapanları vicdanları ile bırakıyoruz değil mi zeynepcim
Listeye girene kadar her şey kendimeydi kaçamak yapsam da spor yapmasam da ama şimdi bir ortağım oldu ve onu etkileyecek bir şey yapmak istemem o yüzden karşımdakinden de böyle davranmasını isterim hem benim hem ve en büyük kendisi için

Hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa sürede hedefe varırsınız
Kizlar ben de bu hafta sıkı tutucam yarin diyetisyenle randevum var listeyi degistirir muhtemelen bu hafta artik 8leri ucundan gormek istiyorum
Bence bu şekilde kararlı olduğun sürece görürsün canım sana güveniyorum bende hastanedeki diyetisyen için bu hafta gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. Ufaklığı da götürmem lazım doktora ona göre ayarlarım artık

Sagol canim hepimize dua ettim az once saglicakla ideal kilolarimiza inelim diye
Kuzu hastane diyetisyenine ben gittim liste veriyor uyduktan sonra tum listeler yararli zaten abur cuburu kes basit karbonhidratlari kes salate sebze arttir et tarzi da yagsiz izgara gibi yapip bol salatayla yedin mi bi de yuruyus spor oh verilmicek kilo yok
Artik biz de uzmanlastik yillardir bildigim seyler ama uygulamak mesele

Doğru diyorsun da canım diyetisyenin verdiği liste bana çok fazla geldi. Tam olarak uyumadım tabi bu da Bi gerçek ama evde kendine ayrı yap çocuklara ayrı yap eşime ayrı yap o da bıktırıyor. (Ev ahalisi biraz yemek seçiyorda). Şimdi gideyim de utanç tablosu menü sayfasına yazayım. Bu son kaçamağımdı yarından itibaren full dikkat ve spor ekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…