Kaptanim ben kayinvalidemdeyim. Evdekiyle birebir ayni olcuyor buradaki tarti. Yarinki tartiyi zaten fotografsiz yaziyorduk. Cuma gunu evde olacagim.@_Reyyan
@amatordiyetci
@belmayne
seyrekyagmur
Namaria
@Pain Killer
@Nikinik
hawar
ummhnisa
G gamzem23
nnurc
yarimuhendis
@Amor-a
S Smr3535
@Naz03
Kızlar geçtiğimiz etaplarda başka takımlarda sorun olduğu için yeni bir kural getirildi tartıldığınız basküllerde bir farklılık olacaksa önceden bilgi verirseniz sevinirim bunu paylaşım alanında sebebiyle açıklamam gerekiyor.
valla Allah ne verdiyse bunu yaptım diceksin canım yemek seçmesinler sana uysunlar diye:)))Doğru diyorsun da canım diyetisyenin verdiği liste bana çok fazla geldi. Tam olarak uyumadım tabi bu da Bi gerçek ama evde kendine ayrı yap çocuklara ayrı yap eşime ayrı yap o da bıktırıyor. (Ev ahalisi biraz yemek seçiyorda). Şimdi gideyim de utanç tablosu menü sayfasına yazayım. Bu son kaçamağımdı yarından itibaren full dikkat ve spor ekliycem
Tmm canımEl_Em ben 2. güncelleme tartısında hedefimi değiştirmiştim 66.8 yeni hedefim. Bu arada oğluşun nasıl oldu Esra kaptanım
Kaptancım nasıl bir sorun olmuş
Cuma günü evdeysen sıkıntı yok canımKaptanim ben kayinvalidemdeyim. Evdekiyle birebir ayni olcuyor buradaki tarti. Yarinki tartiyi zaten fotografsiz yaziyorduk. Cuma gunu evde olacagim.
İyi olsunlar da kök söktürsün boşverTmm canım
Oğlum iyi çok sağol kuzum toparladı baya canavar gibi kök söktürmeye devam
Geçmiş olsun canım sabaha geçer inşallahCanlar biraz agrim var belim yanlarim falan tutulmus gibi ya dunku sprdan ya üstüm acik kalmis biraz erken yaticam izin sonrasi mesaiye enerjik kalkiyim
İyi geceler
Oo ortak bugünü iyi kapatmışsın tebrik ederim spor da olsaymış tadından yenmezmiş☺Merhabalar
13.00 da
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta kk peynir 2 zeytin
Domates
15.00
Tarçinli Türk kahvesi 3 yaş hurma
18.30 da
Yarım tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Salatalık turşusu
Ya ben batırdım inan ki ya motiveOrtim tesekkurlerhaftaya da insallah tuttururuz hedefleri
Bende yeni bir tartı almayı düşünüyorumCanım aynı günde 2 farklı tartı 2 farklı kg bildirimi vardı ikisi arasında -400 500 oynuyordu onu fark ettik yine böyle bir sorun olmasın diye bahar kaptan kural getirdi kullanılan tartıların daimi olması açısından böyle bir karar alındı
Evet canım aldığında Aradaki farkı görmemiz için ikisiylede fotoğraf çekip atar mısın eski tartı foto / yeni tartı foto diye sana zahmetBende yeni bir tartı almayı düşünüyorum
O zaman alırsam bildirmem gerekiyor demi
Unut canım yarın itibariyle spor ve güzel menüler gelsin cumaya kadar toparlarsınYa ben batırdım inan ki ya motive
etsene beni biraz
Canım menü de , sporda harika tebrik ederim20 Aralık Pazar
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim siyez ekmeği(60gr), biraz beyaz biraz süzme peynir, 4 sele zeytini, bir kaç çatal domates sosu, turp, 1 tatlı kaşığı nar
Ara: 5 dilim mandalina, 1 küçük dilim elma, 1 küçük dilim muz
18.00: 6 adet köfte(yağsız tavada), bol salata(içinde biraz nar da vardı)
Su: 2 lt(devam)
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dk chloe hiit for fat burn
Not: yeşil çay içeceğim
El_Em @_Reyyan hawar
Tamam kaptanım alınca öyle yaparımEvet canım aldığında Aradaki farkı görmemiz için ikisiylede fotoğraf çekip atar mısın eski tartı foto / yeni tartı foto diye sana zahmet
Tmm canım zaten o tarihten sonra listeye gireceksin sorun olmazBen bu hafta da aynı tartıyla fotoğraf paylaşacağım ama sonraki hafta evime gidiyorum kendi tartımla fotoğraf atmaya başlayacağım. Ama ablamla benim tartım da aynı ölçüyor test etmiştik de bi kere