Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy kuzu bilmukabil gecen hafta verimsiz gecti ortaklik acisindan senle olunca cook sevindim 🥰😍

Askolsun canim çok güzel gidiyosun sen de💞🤗
Bu hafta karbonhidrat düşük gidelim tamam mi menulerimizde ekstra kalirili seyler olursa da birbirimize spor cezasi veriyoruz kabul mu 🥰🙃
Yapalım canım ama senin kadar yapabilir miyim bilemedim 🤔
Bu hafta asıl amacım 1 kilo verebilmek o yüzden ekstra dikkat edicem canım ortim
Ceza işi de bence bana müstahak baksana dün birazcık kaçırmış olabilirim🤭🤭

:21::21:

İyileştin mi sen kuzum
İyileştim sayılır canım. 💞
Biraz gaz sancısı oluyor midemde. Sıcak su rezene çayı falan içiyorum. Ama iyiyim şükür🙏
Merhaba kızlar
Oğlum dünden beri çok huysuz yapışık gezelim istiyor uyumuyor yani kucağımdan indirince uyanıyor
Düşünün dün öğleden sonra dolma içi hazırladım
Daha yeni doldura bildim
Ah ah Allah kolaylık versin canım . Ne kadardı senin kuzu. Diş ya da atak olabilir mi acaba. 🤔

Porsiyonlar küçükte olsa saat itibariyle kurtarmıyor nazcım :KK43: 21.30 kek ve kurabiye için kurtarılamaz bir saat 😔 bunların yerine kendini kavrulmamış taze kuruyemişlere alıştırsan daha masum
Hep komsum yaptı Kaptanım 🙊ben artık evde yapmamaya çalışıyorum ama yarından itibaren daha sıkı başlıcam inş. Cumaya güzel Bi eksi istiyorum 🤗

Hep komsum yaptı Kaptanım 🙊ben artık evde yapmamaya çalışıyorum ama yarından itibaren daha sıkı başlıcam inş. Cumaya güzel Bi eksi istiyorum 🤗
İnşallah canım hadi bakalım tüm haftayı kaçamaksız geçirirsek gelir güzel bir eksi 🤗

Ben dun azcik kacirdim ya kacirinca utancimdan menümü de yazamadim 🙈 abur cubur degil ama yemek miktarini abarttim hala midem küçülmüş degil onu anladim.
Mutfak tartisi aldim yarin bir gun gelir ölçülü yiyecegim yoksa porsiyon ayarlayamiyorum ben🤭🙄

11 -18 ARALIK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯
Hedefini yakalayan @amatordiyetci A AKREPcg Pain Killer Pain Killer nnurc nnurc ummhnisa ummhnisa Nikinik Nikinik yarimuhendis yarimuhendis Tebrikler kızlar :KK68: :KK68:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58.9​
58.7​
❌
78.9​
78,5​
❌
67.5​
67​
❌
66​
65.7​
✅
70.5​
70.2​
✅
91​
90.1​
❌
71.6​
71.1​
❌
59.6​
59​
✅
58.8​
58.2​
❌
hawar hawar
71.5​
70.3​
❌
52.3​
??​
nnurc nnurc
68.5​
67.5​
✅
81.5​
81​
✅
88​
87.5​
✅
54.3​
53.7​
66,4​
65.5​
❌
81​
80.5​
❌
58,5​
58​
✅

Ben de kaçırdım galiba benimle ilgisi var mı bu ortaklığın daha yeniyim ya anlayamadım😂ortağım varsa kim😂utanarak soruyorum☺
E tabi takım üyesi olduğuna göre herşeyin senle ilgilisi var 🤗 ama ortaklar 2 haftalık oluyor yani mevcut tablo 2 hafta önceden yapılmıştı o ara sen yoktun o yüzden isimlerde yoksun canım bir bakayım aktif olmayan izinli olan varsa yerine seni alayım 🤗

Son düzenleme:

11 -18 ARALIK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯
Hedefini yakalayan @amatordiyetci A AKREPcg Pain Killer Pain Killer nnurc nnurc ummhnisa ummhnisa Nikinik Nikinik yarimuhendis yarimuhendis Tebrikler kızlar :KK68: :KK68:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58.9​
58.7​
❌
78.9​
78,5​
❌
67.5​
67​
❌
66​
65.7​
✅
70.5​
70.2​
✅
91​
90.1​
❌
71.6​
71.1​
❌
59.6​
59​
✅
58.8​
58.2​
❌
hawar hawar
71.5​
70.3​
❌
52.3​
??​
nnurc nnurc
68.5​
67.5​
✅
81.5​
81​
✅
88​
87.5​
✅
54.3​
53.7​
66,4​
65.5​
❌
81​
80.5​
❌
58,5​
58​
✅
Tebrikler ortim nnurc nnurc

E tabi takım üyesi olduğuna göre herşeyin senle ilgilisi var 🤗 ama ortaklar 2 haftalık oluyor yani mevcut tablo 2 hafta önceden yapılmıştı o ara sen yoktun o yüzden isimlerde yoksun canım bir bakayım aktif olan izinli olan varsa yerine seni alayım 🤗
Tamamdır bekliyorum olursa olsun olmazsa da sıkıntı yok☺☺💗

Yapalım canım ama senin kadar yapabilir miyim bilemedim 🤔
Bu hafta asıl amacım 1 kilo verebilmek o yüzden ekstra dikkat edicem canım ortim
Ceza işi de bence bana müstahak baksana dün birazcık kaçırmış olabilirim🤭🤭
Canim yok benim sporlar agir gelir ben 5 aydir yapiyorum 🤭 minik 15 dk leslie falan gibi yapalim olur mu 💞

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
18- 25 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Sabah 11
2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Pekmez ceviz

ara
1 avuç fıstık
Yarım muz
1 ayva

akşam 1 kase mercimek çorbası
Hamsi tava
Salata

ara 2 kurabiye

2 lt su
Spor yok
Adımda 5000 anca oldu

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne
Canım güzel bir menü sayılabilir 🤭
Hamsiyi ben de tava severim 😋😋 ama kızartınca kalorisi baya yükseliyor dikkat etmek lazım.
İki de kurabiye görüyorum orada 👀

X