Aaa boşa demiyorlar ucuz etin yağnisi diye tühAyy canim sorma sarj almadi sansimiza youtubedan arattim sarj problemi olabiliyomus iade ettik gittikmi band 4 siparisi verdim bildigimden sasmiyim diye annem heveslenmisti bosver falan dedi de kiyamadim
Ozletme kendini canim ben arada etiket yapar hatirlatirim kendimiaynen kaptan ya menulerimi goruyorsundur bu hafta 3 gun portakalli kereviz yedim yani kesin eksilmem lazimdi yeni nickini bilmiyom bi degisik olmus seyrekyagmur yazdi da ayildimben yine dikkat ederjm yediklerime ama en azindan takimi etkilerim stresim olmaz hedefe gelince de gelirim mezuniyet belgemi alirim bizden gecti birincilikler ikincilikler artik zaten yeni arkadaslara birakiyorum sahalari
bildirim yapmam ama arada ugrarim buralara sizde ozlerseniz etiketleyin
Ay sorma canim bi de fisi yere atmistim buruşturup telefonun fenerini acip fis aradim falan agac diplerindeAaa boşa demiyorlar ucuz etin yağnisi diye tüh
Öğrenmiş olduk
Ya çok üzücü aslinda gecen haftalarda hani birincilik olsa da bu hafta dusmus olsa neyse dicez ama gecen haftalarda da düşüktü maalesef..Kızlarım şimdilik sonuncuyuz başka bir cengaver çıkana kadarAllah'ım ne hallere düştük
Canim cok gecmis olsunGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
Kadın hastalıkları canım. Miyom vs. Sağol
Canim simdi mesajlari okurken gordum ben bu mesajina kizginim yapmisim nasil yaptiysamKızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardıEl_Em
kadinlarin derdi ne cok ya... allah tez vakitte sifa versin canimGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
Kadın hastalıkları canım. Miyom vs. Sağol
yok ya tatile ciktim sadece gerilmeden sizi gericem buralardaÖzleriz mi vedalaşmamıştım bile
Buralardayım herhalde yaa
aynen bos bieakmayin beniOzletme kendini canim ben arada etiket yapar hatirlatirim kendimi
Hahhaha evet şimdi menü yorumlamak pek keyifli oluryok ya tatile ciktim sadece gerilmeden sizi gericem buralardamenu felan yorumlarim arada
Çok kızgınım nasıl hasta olursun senCanim simdi mesajlari okurken gordum ben bu mesajina kizginim yapmisim nasil yaptiysam
Gecmis olsun
Fark ettim canımCanim simdi mesajlari okurken gordum ben bu mesajina kizginim yapmisim nasil yaptiysam
Gecmis olsun
Canim cok gecmis olsun
Teşekkür ederim kızlarkadinlarin derdi ne cok ya... allah tez vakitte sifa versin canim
Yalnız diğer mesajı görmeden senin mesajını gördüm. Bakıyorum şaşkın şaşkın mesaja. Sanatçı burada ne demek istedi diye düşündüm bir saniyecik
Evde değilim canm pazartesi geçecem eve eşim bekliyordu aceleyle bakmadan çıktımHıım bu kabul olmaz canım maalesef
Şuan kaç çıkıyorsun kahvaltı yaptın mı tekrar doğru şekilde tartılsan ?
Bu arada geçen hafta baktım 66.4 müş canım
canım bimdeki adımsayar mı kötüymüş kaçırdım orayıAy sorma canim bi de fisi yere atmistim buruşturup telefonun fenerini acip fis aradim falan agac diplerinderezillik ya buldum sukur de iade edebildik
Ahahhahah kaptan çıldırdı herhalde dedinYalnız diğer mesajı görmeden senin mesajını gördüm. Bakıyorum şaşkın şaşkın mesaja. Sanatçı burada ne demek istedi diye düşündüm bir saniyecik
Yok canım ya. Olur mu öyle şey. Hiç öyle düşünme. Benim genel anlamda çok yavaşladı zaten. Ufak tefek düzenlemeler yapmam gerekiyor menülerimde. Mesela fazla et tüketmiyorum. Ya da düşük kalorili oluyor falan. Bunlara bir bakmam lazım. Ama bu hafta çok değişiklik yapmadan gideceğim. Yine veremezsem hep birlikte bir el atarsınız bana doktorcuğumbelmayne kuzum hurma yoğurt ben önermiştim ama benim yüzümden az eksi olduğu için üzgünüm gerçekten ben de az kalori aldığım için o bir dilim pasta bile fena etkiledi
AA bunu atlamışım ben. Tüh ya kötü olmuş. Ama biliyor musun benim bu hafta kullandığım akıllı saat baya pahalı bir şey ama denedim kesinlikle telefon daha hassas. Adımlarımı sayıp karşılaştırdım.Ayy canim sorma sarj almadi sansimiza youtubedan arattim sarj problemi olabiliyomus iade ettik gittikmi band 4 siparisi verdim bildigimden sasmiyim diye annem heveslenmisti bosver falan dedi de kiyamadim