Evet saatte kolu asker gibi tam sallamak gerekiyor sinir oluyorum mesala bazen yürüyüşe çıkıyorm dönüşte markete uğruyorum Allah'ım torba var elimde diye adımm saymıyorAA bunu atlamışım ben. Tüh ya kötü olmuş. Ama biliyor musun benim bu hafta kullandığım akıllı saat baya pahalı bir şey ama denedim kesinlikle telefon daha hassas. Adımlarımı sayıp karşılaştırdım.
Leslie falan değilse koşu ya da yürüyüşse tel tam sayıyor. Saat geri kalıyor.
Evet tiroidler çalışmıyor benim 9 yıldırGeçmiş olsun canım vitamin eksikliği kaynaklı mıymış, tiroid hastalığın da var mıydı ?ya da egzama
@_Reyyan canım geçmiş olsun hormon testlerini mi tekrar yaptırdın nasıl sonuçlar
Canim ben yanlis almistim egzersiz bandini ucu acik olanlardan almisim simdi loop olanlardan aldim bimden daha denemedim kuzu ama dynamic iyi bi markatrendyolda da yorumlar çok iyiegzersiz bandını da deneyebildin mi cnm
sağol cnm iyi oldu haber verdiğin akıllı olmayan saati deCanim ben yanlis almistim egzersiz bandini ucu acik olanlardan almisim simdi loop olanlardan aldim bimden daha denemedim kuzu ama dynamic iyi bi marka
İyi geceler cnmYavastan yatayim yoruldum bugun iyi geceler canlar
Canım sabah çok doydum hatta omletin yarısında doymuştum ama yine de bitirince full oldum.oy canım ya kıyamamyetmez tabii bir de biliyor musun 2 kare bitter 50 kalori ya mesela,onun yerine 1 taze elma yediğinde o kadar iyi doyuyosun ki o yüzden diyetisyenler genelde taze meyve yiyin diyor datlım bak dene
sabah hiç sebze yemediğin için mi doymadın acaba kuzum
Canım bence menün gayet güzel olmuş, kahvaltına bayıldımBugün menüm kutlamalık
Sabah patatesli yumurta,1/2 simit,2 mini sosis söğüş yeşillik, limonlu siyah çay
Öğlen 6 kaşık peynirli naneli makarna, salata
Ara türk kahvesi 4 ceviz
Akşam yoğurtlu yeşil kabak çorbası,turp salatası
3 lt su 6000 adım( tamamlayıp gruba atıcam birazdan)
Pain Killer @_Reyyan
Canım çok sevindim senin adına, o zamanlar takımda yeniydim ve kimin o msjı yazdığını hatırlamadığım için soramamıştım ama 1-2 haftadır hep aklımdaydı ne oldu acaba diye.Kızlar bende bu gün hastaneye gitttim hatırlatsanız saç kıran oldum demiştim
Saçlarım çıkmaya başladı
Dr tekrar yine yaptı kafama
Dün gece erkenden uyumuşum paylaşmayı unutmuşum
Canım ekran görüntüsü varmı atmayan varsa alayım kızlar sonuçları toplayacağım artık6427adam
Sorun değil canım aldımDün gece erkenden uyumuşum paylaşmayı unutmuşum