Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet saatte kolu asker gibi tam sallamak gerekiyor sinir oluyorum mesala bazen yürüyüşe çıkıyorm dönüşte markete uğruyorum Allah'ım torba var elimde diye adımm saymıyor

Geçmiş olsun canım vitamin eksikliği kaynaklı mıymış, tiroid hastalığın da var mıydı ?ya da egzama
@_Reyyan canım geçmiş olsun hormon testlerini mi tekrar yaptırdın nasıl sonuçlar
Evet tiroidler çalışmıyor benim 9 yıldır
Vitamin eksikliğide varmış biraz Demir ve b12
Streste tetikler dedi dr

Canım sabah çok doydum hatta omletin yarısında doymuştum ama yine de bitirince full oldum.
Damla çikolata çok küçük oluyormuş ya,5 tanesi 1 çay kaşığının yarısı yapıyor tadına doyamadım manasında şey etmiştim

Canım bence menün gayet güzel olmuş, kahvaltına bayıldım

Kızlar bende bu gün hastaneye gitttim hatırlatsanız saç kıran oldum demiştim
Saçlarım çıkmaya başladı
Dr tekrar yine yaptı kafama
Canım çok sevindim senin adına, o zamanlar takımda yeniydim ve kimin o msjı yazdığını hatırlamadığım için soramamıştım ama 1-2 haftadır hep aklımdaydı ne oldu acaba diye.
Hemen uzasın inşallah

El_Em kaptanım bu sağlık ocağının verdiği adım sayarlardan bende vardı. Bugün gittim pil aldım ona. Tabi sabahtan telefonla başladım saymaya bunu halledince bundan devam ettim. O yüzden 2 cihaz resmi atıyorum. Toplamda 6427 adım

Eklentiler

• IMG_20201219_085010.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…