Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar biz eve döndük şükür arkadasim arabayla geldi aldi sagolsun
Camasir vs derdi basladi lolisimle kavustuk
Kiko veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
Geçmiş olsun canım
Dinlenin azıcık yaa yarın hafta sonu nasılsa karantina bol bol vakit var

Geçmiş olsun canım
Dinlenin azıcık yaa yarın hafta sonu nasılsa karantina bol bol vakit var
Aynen kaptanim geldik bi de bime ugradik spor aletleri icin anneme hediye akilli bileklikten aldım kendime de yuvarlak direnc bandi
Yarin evde spor yapar dinlenirim insallah

Tebriklerrr ortimm
Tesekkur ederim canim, ben de seni tebrik ederim
Kızlarım şimdilik sonuncuyuz başka bir cengaver çıkana kadar Allah'ım ne hallere düştük
Bizim takimin listesini inceliyorum, listelerinj paylasmis olan diger takimlari inceliyorum ve nedense bizim takim digerlerinden iyi gibi duruyor veren kisi sayisi ve kilo olarak ama yuzdemiz az cikiyor
Hayir diiger takimlarin yuzdesinde de yanlislik yok onu da hesapliyorum ama bana neden bizim takim daha cok vermis gibi geliyor acep

:)
Yüzde olarak diğer ekipler iyi ama canım bizde iki tane yüzde 1 lerde yüzde varken diğerlerinde daha çok hele 4.takımda %4 var aslında yüzde 5 küsür ama kuraldan dolayı 4 e düştü ortalamaları otomatik olarak artıyor böyle olunca. Bizde hawar ve sen hariç 0.300 0.400 bandında yüzdeler 2 tanede artımız var
Olsun listeyi su istimal eden ekibe önem vermeyen kimse yok ama daha iyisi olabilir tabi menülerde daha çok sebze daha çok balık et protein görmek varken baklagil ve karbonhidrat Perşembe menüleri dahil var. Su az içiyoruz gibi . bunların önüne geçebilirsek çok daha iyi eksiler gelecektir

Tmm canım aynı hafta bile olabilir
İzinden döndü mezun olmak istiyor ... Gibi
Umarım bu hap sana kilo aldırmaz benim gibi unuttum ben onu niye veremiyor diyorum boşa strese girdin o kadar normalki
aynen kaptan ya menulerimi goruyorsundur bu hafta 3 gun portakalli kereviz yedim yani kesin eksilmem lazimdi yeni nickini bilmiyom bi degisik olmus seyrekyagmur yazdi da ayildim ben yine dikkat ederjm yediklerime ama en azindan takimi etkilerim stresim olmaz hedefe gelince de gelirim mezuniyet belgemi alirim bizden gecti birincilikler ikincilikler artik zaten yeni arkadaslara birakiyorum sahalari

bildirim yapmam ama arada ugrarim buralara sizde ozlerseniz etiketleyin

Özleriz mi vedalaşmamıştım bile
Buralardayım herhalde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…