- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Rabbim sifa versin canim eriyip gitsin insallahGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
Kadın hastalıkları canım. Miyom vs. Sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sifa versin canim eriyip gitsin insallahGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
Ay şu mesaj her karşıma çıktığında istemsiz gülüyorum yaKuzum sende benim gibi suya sıçıyor alabilir misin galiba bizi bu etkiliyor gerçi sen çok dikkatli beslendin bence bu hafta detoks yapma yeşillik protein beraber yapalim
AhahhahahAy şu mesaj her karşıma çıktığında istemsiz gülüyorum ya
Geçmiş olsun canımArkadaslar biz eve döndük şükür arkadasim arabayla geldi aldi sagolsun
Camasir vs derdi basladi lolisimle kavustuk
Kiko veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
Aynen kaptanim geldik bi de bime ugradik spor aletleri icin anneme hediye akilli bileklikten aldım kendime de yuvarlak direnc bandiGeçmiş olsun canım
Dinlenin azıcık yaa yarın hafta sonu nasılsa karantina bol bol vakit var
A doğru bugün 18 i değil mi çok iyi olmuş canımAynen kaptanim geldik bi de bime ugradik spor aletleri icin anneme hediye akilli bileklikten aldım kendime de yuvarlak direnc bandi
Yarin evde spor yapar dinlenirim insallah
Geçmiş olsun canım yaGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
Benden çıkar böyleAy şu mesaj her karşıma çıktığında istemsiz gülüyorum ya
Hadi ya.Kızlarım şimdilik sonuncuyuz başka bir cengaver çıkana kadar Allah'ım ne hallere düştük
Geçmiş olsunGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
NotaHadi ya.
Ama nota mıydı nato muydu onu almıyoruz değil mi
Tesekkur ederim canim, ben de seni tebrik ederimTebriklerrr ortimm
Bizim takimin listesini inceliyorum, listelerinj paylasmis olan diger takimlari inceliyorum ve nedense bizim takim digerlerinden iyi gibi duruyor veren kisi sayisi ve kilo olarak ama yuzdemiz az cikiyorKızlarım şimdilik sonuncuyuz başka bir cengaver çıkana kadar Allah'ım ne hallere düştük
Canım çok geçmiş olsun, inşallah çok kolay geçerGittim geldim canım. Ameliyat gözüküyor her şekilde. Hayırlısı bakalım.
:)Tesekkur ederim canim, ben de seni tebrik ederim
Bizim takimin listesini inceliyorum, listelerinj paylasmis olan diger takimlari inceliyorum ve nedense bizim takim digerlerinden iyi gibi duruyor veren kisi sayisi ve kilo olarak ama yuzdemiz az cikiyor
Hayir diiger takimlarin yuzdesinde de yanlislik yok onu da hesapliyorum ama bana neden bizim takim daha cok vermis gibi geliyor acep
Hadiya ilaçla olmayacak gibi demkki
Canım normal üstü ağrı çekiyorsun ol kurtul inşallah hayırlısı kuzum
Rabbim sifa versin canim eriyip gitsin insallah
Geçmiş olsun canım ya
Kolaylıkla atlat inşallah
Sağolun inşaAllahGeçmiş olsun
aynen kaptan ya menulerimi goruyorsundur bu hafta 3 gun portakalli kereviz yedim yani kesin eksilmem lazimdi yeni nickini bilmiyom bi degisik olmus seyrekyagmur yazdi da ayildim ben yine dikkat ederjm yediklerime ama en azindan takimi etkilerim stresim olmaz hedefe gelince de gelirim mezuniyet belgemi alirim bizden gecti birincilikler ikincilikler artik zaten yeni arkadaslara birakiyorum sahalariTmm canım aynı hafta bile olabilir
İzinden döndü mezun olmak istiyor ... Gibi
Umarım bu hap sana kilo aldırmaz benim gibi unuttum ben onu niye veremiyor diyorum boşa strese girdin o kadar normalki
Özleriz mi vedalaşmamıştım bileaynen kaptan ya menulerimi goruyorsundur bu hafta 3 gun portakalli kereviz yedim yani kesin eksilmem lazimdi yeni nickini bilmiyom bi degisik olmus seyrekyagmur yazdi da ayildim ben yine dikkat ederjm yediklerime ama en azindan takimi etkilerim stresim olmaz hedefe gelince de gelirim mezuniyet belgemi alirim bizden gecti birincilikler ikincilikler artik zaten yeni arkadaslara birakiyorum sahalari
bildirim yapmam ama arada ugrarim buralara sizde ozlerseniz etiketleyin
Ayy canim sorma sarj almadi sansimiza youtubedan arattim sarj problemi olabiliyomus iade ettik gittik mi band 4 siparisi verdim bildigimden sasmiyim diye annem heveslenmisti bosver falan dedi de kiyamadimA doğru bugün 18 i değil mi çok iyi olmuş canım