Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atarız canım

oy canım ya kıyamam yetmez tabii bir de biliyor musun 2 kare bitter 50 kalori ya mesela,onun yerine 1 taze elma yediğinde o kadar iyi doyuyosun ki o yüzden diyetisyenler genelde taze meyve yiyin diyor datlım bak dene
sabah hiç sebze yemediğin için mi doymadın acaba kuzum

okudum canım o bileklikmiş almayım bari bandı da inceledin mi kuzum
bu arada hoşgeldin evine yine
sağol canım :)) mi band 5 ben kullanıyorum canım memnunum spor yoga vs her türlü egzersizi kategorize etmişler
anneme de 4ünü aldım en basitini al ben anlamam adım göstersin yeter dyo :) mi3 içime sinmedi 4 aldım

kuzu elde telle de zor ya hele lchloe falan imkansız ben o yüzden aldım 3 ay oldu memnunum :)

Kızlar bende bu gün hastaneye gitttim hatırlatsanız saç kıran oldum demiştim
Saçlarım çıkmaya başladı
Dr tekrar yine yaptı kafama

Mehfam sanada geçmiş olsun canım
Ama bu gün çok abarttım cuma abartmasam olmaz ölürüm
Dr giderken çocukları arkadaşıma bırakmıştım oda yemek tatlı falan yapmış yedim valla

Sağol canım

El_Em canm bugün için kusura bakma mesajlarını hep geç gördüm dönemedim Bi türlü uygulamaya girmeden bildirim falan gelmez mi acaba
Estağfurullah canım
Aslında tarayıcıdan kk ayarlarında online bildirimler açıksa eskiden bildirim geliyordu ama şimdi baktım o inaktif olmuş demekki artık olmuyor ben zaten kapatmıştım ana telefon ekranına çok bildirim düşünüyordu
Ara ara bakmak en güzeli

Geçmiş olsun canım vitamin eksikliği kaynaklı mıymış, tiroid hastalığın da var mıydı ?ya da egzama
Mehfam canım geçmiş olsun hormon testlerini mi tekrar yaptırdın nasıl sonuçlar

Bu etabıda geride bıraktık kızlar emek veren herke tebrik ederim eksileriniz daim olsun
Önümüzdeki hafta sizlerden derecede bekliyorum şimdiden söyleyeyim ona göre gelsin hafta sonu kaçamakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…