5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Bugunku menum
09:00- 2 dilim ekmek, 1 avokado, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 2 salatalik, 2 yk sebze karisimi. 1 fincan dutlu kahve.

12:00- 1 kase kiymali sebze yenegi, 2 yk pilav, 1 yt marullu domatesli maydanozlu salata. 3 yk yogurt.

15:00- 1 bardak badem sutu, 15 badem, 1 avuc cekirdek, 1 kase cilek.

17:30- 1 kase kiymali sebze yenegi, 1 yt kirmizi lahana havuc ve yesillikli salata. 3 yk yogurt.

Su:4lt
Spor: 10000 adim
1000 zip
8 dk enginkirbac tabata
30dk kollarda 1 kg agirlikla cardio
Toplam: 590 puan

El_Em Hedef60kgolmak C Cagrihilal1

Kalori yazmayı unutmuşum :) 870 kalori

Sahur
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir

iftar
2 dilim ince lavaş ekmek
4 yemek kaşığı patlican kebabı
1 kase çorba
3 yemek kaşığı kereviz salatası
10.00 adım yürüyüş yapıldı

bilgisayardan yazdığım için etiketleme yapamadım kendinin en iyi hali ol canım

Sahur: Bir taneden biraz fazla haşlanmış yumurta, 2 tane form etimek, 3 tane büyük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 parmak kadar süzme peynir

İftar: 1.5 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk mantarlı tavuk sote, patlıcan salatası, yarım dilim pastırma (bunu minicik bir ekmeğin arasına koyup yedim

Su: Sahur 800 ml, iftar 1800 ml (Daha içerim sanırım sahura kadar)
Spor: 10000 adım

El_Em Hedef60kgolmak Mehfam @whitetea

13.04
Sabah
Haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
Şekersiz çay

Ara birkaç kuru yemiş
Akşam
Nohut
Salata

Biraz çekirdek leblebi
Muz

Maalesef 5700 adım. (niyetli değildim)

Merhabalar aranıza yeni katıldım ancak ramazan süresi boyunca grup kurallarına malesef uyamayacağımı anladım çalışma saatlerim ve oruc beni çok halsiz bırakıyor akşam diyete uysamda spor yapmak için pek halim kalmıyor ramazan süresince ara vermeek isstiyorum bayram sonrasında tekrar aranıza dönmek üzere tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…