Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbulduk canlarım
eşim belini incitti oğlumun ateşi var birazdan hastaneye gideceğiz
sizler iyimisiniz
juju nerelerde...

fundan çok geçmiş olsun tatlım Allah tez şifa versin inş,
yellow juju gelmiş olsada garibim işlerden gelemez sanırım birikmiştir...

selam kızlar

hanifecim geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun mutlu yılar geçirmen dileğiyle canım Şeniz

izmir canım hiç bi erkek senin damla gözyaşına değme canını sıkma canım benim boşver. gidene baybay gelen hayhay

hayal anam azmine hayran kaldım .ülee benim bi günde yediğimi 3 güne yaymış hatuna bak gel senide bi öpem Şeniz

kuzuzuzu senide tebrik ederim canım ben cozuttum haftasonu akşam iki lahmacun yedim valla. senide tebrik ederim azminden dolayı Şeniz

pınar çok geçmiş olsun canım . Şeniz

şahnur kamer funda yellow sizlerede günaydın fıstıklar Şeniz

ben bugün monti amcanın diyetine başladım agresifim sinirliyim elleşmeyin :roflol:

nurcanım hoşgeldin tatlım nasılsın gülüm,
he yaydım evet evette ne kadar doğru yapıyorum onu bilmiyorum,
ama vermem gereken daha çok var yapmam gerek birşeyler...

iyiyim canımcım şükürler olsun,yolunda herşey çok şükür sağol,
anne olmak kolay değil tabe yapcen :),
funda cümlemizden canımcım...

kıslar ben geldim ama okuma fırsatım olmadı geçmiş kilo bilgilerini not ettim ancak ... işler yığılmış bekliyor şef yok ankaraya gitmiş yani ben bir hafta hem memur hem şef olcam.... fırsat buldukça gelirim okurum ama bu ilk gün beni mazur görün oldumu ... geçmişi okuyamasamda bugünü okumaya çalışacağım ama bana ara ara son bir haftadır bilmem gerekenleri sötylerseniz sevinirim.....

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 / 63,6 / 1,0 / % 1,55 )
Esmeralda ( 69,0 / 69,2 / -0,2 / % -0,29 )0,70 vermesi gerekli
open_sea ( 74,0 / 74,0 / 0,0 / % 0,00 )0,50 vermesi gerekli
toplight ( 67,3 / 66,9 / 0,4 / % 0,59 )0,10 vermesi gerekli
nurcanogretmen ( 78,3 / 77,6 / 0,7 / % 0,89 )
hayal_gözlü ( 83,9 / 83,9 / 0,0 / % 0,00 )0,50 vermesi gerekli
sebnemselayfurkan ( 73,5 / 72,1 / 1,4 / % 1,90 )
bengigök ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / % 0,00 )0,50 vermesi gerekli
ahleyar ( 59,7 / 59,8 / -0,1 / % -0,17 )0,60 vermesi gerekli
fguler ( 88,6 / 87,1 / 1,5 / % 1,69 )
kuzuzuzubambino ( 72,5 / 72,5 / 0,0 / % 0,00 )0,50 vermersi gerekli ki yeni üye nasıl böle sabit kaldı anlayamadım
simiryna ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / % 1,28 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 876,9 / 871,2 / 5,7 / % 0,65 )

bakın gelince yapıştırır yüzümüze şu kadar versin bu kadar versin diye dedimmi size,
jujum hoşgeldin kolay gelsin,
canımcım bengi takıma bu ara fazla bildirim yapamayacak evinde misafir var diyete dikkat etmeye çalışıyo aklıma ilk gelen bu...

hoşbulduk canlarım....... kız hayal tabe yapıştırıcem yüzünüze alalala borumu ben istanbullarda veriyom 1 kilo alnımın akıynan..... sabah geldim tartıldım hala 63,6 yım ne almışım ne vermişim ama sevindim almadığıma....

bu arada bengi bildirim yapacak değilmi yoksa takımdan bir süre çıkmak mı istiyor

jujum ii ettin vercen tabe almaman bile güzel olurdu,
bengi önce gitmek istedi sonrada sadece kilo bildirimi yapsam olurmu dedi olur dedik bizde,
bi süre sadece cumaları bildirim yapcak...

juju ben o iki dilim baklavayı yemediğim cuma gününün gecesinden itibaren hafta sonu çok abarttım sonra toparlamaya çalıştım kilo aldım dememek için aklım başıma geldi anlayacağın son günlerde kilo aldım dememek için çabaladım..

bu hafta sonu çok şükür kazasız belasız atlattım hedefim bu hafta bir kilo vermek bakalım

ii jujum şükürler olsun bende iyiyim,
diyet ii,efgilim ii,ben ii,herşey yolunda şükürler olsun Allahıma,maşallah den bakem :)
sen ne yaptın nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…