- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.621
günaydın herkeseee...
acayip kötü bir hafta sonu geçiridm kızlar..
yarın doğum günüm ve sevgilim bana, daha doğum günüm gelmeden çok güzel bir doğum günü süprizi yaptı...
en azından hayatımın sonuna kadar unutamayacağım bir şeydi.. benden ayrıldı..
nasıl davranayım bilemiyorum..
cumartesi akşamından buyana boşluktayım sanki..
neyse paylaşmak istedim.. daha hiçbir arkadaşıma söylemedim.. çok sıkıldım çok içimde kaldı..
3senedir birlikteydik.. şimdi kimseye ayrıldık diyemiyorum.. ne kadar daha böyle gidecek bilmiyorumda..
günaydın herkeseee...
acayip kötü bir hafta sonu geçiridm kızlar..
yarın doğum günüm ve sevgilim bana, daha doğum günüm gelmeden çok güzel bir doğum günü süprizi yaptı...
en azından hayatımın sonuna kadar unutamayacağım bir şeydi.. benden ayrıldı..
nasıl davranayım bilemiyorum..
cumartesi akşamından buyana boşluktayım sanki..
neyse paylaşmak istedim.. daha hiçbir arkadaşıma söylemedim.. çok sıkıldım çok içimde kaldı..
3senedir birlikteydik.. şimdi kimseye ayrıldık diyemiyorum.. ne kadar daha böyle gidecek bilmiyorumda..
juju gelsin ben jujuyu özledim
sankim hala çok uzaklar da gibi
kahvaltımı yaptım...
hafta sonu cozutmadım heyooooo
gayet iyiydim
bu konuda çok mutluyum ama başka bir konu var çok mutsuzum hayırlısı ne diyelim....
pınarım geçmiş olun canım benim yaaa bir n önce toparlan emigünaydın şekerler ....
perşembeden beri çok fenayım yataktan kalkamıyorum ,bugün biraz daha iyiyim ama yinede acayip bir halszilik söz konusu ....
hiç kimsenin ne yazdğını okuyamadım inş herkes iyidir hepinizi öpüyorum ....
bu arada sabah tartıya çıktım 72.6 çıktı hastalık yaradı anlıcanız kaydirigubbakcemile3 3 günde 1.4 gr vermişim ....kaydirigubbakcemile3
hayalcim canım sen ne kadar az yiyorsun canım yaa..aktarın dediği gibi bence de o yüzden wc ye gidemiyorsun..gerçi ben sana göre çokk yediğim halde ben de gidemiyorum:1no2:
günaydın
2.liğimizi kutluyorum tebrikler canlarım
hanifem kız doğumgünün kutlu olsun allah nice yıllar nasip etsin
simiryna canım üzme kendini hakkında nayırlısı olsun canım
hayal nurcan kamer bengi nur şahnur pınar günaydın kızlar
Yok be haayalim sesim fln gitti iyice ,evdeyim şuan ama gidicem birazddan işe çok sıkıldım işleimdee var bir iki saat durur ewe dönerim ....2 ci olmuşuz süperr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?