• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

noldu hala ankaradamı sefgülün yoksa istanbula gitti mi...... valla benimkisi dolu dolu geçti nası geçti anlamadım bile ama sanki bir ay izin yapmış gibi oldum okadar tat aldım yani....

cumartesi burada düğün yaptık
pazar kerdeşimin nişanlısı ve ailesi tanışmaya geldiler
pazartesi kız istemeye geldiler kardeşime
salı nişanı yaptık kardeşimin
çarşamba istanbula uçtuk
perşembe karşı yakaya geçtik ancak
cuma alışveriş
cumartesi düğün
pazar mersine dönüş ve kısa bir istanbul turu

ak merkez kalyon metrosity cevahir buraları gittim gördüm gezdim...

kız kalasine gitim

e istanbulda gezdiğin yerler gayet güsel he eferim:),
maşallah harbi ii dolu dolu geçmiş jujum ama yorgunsundur sen şimdi:D,
sefgilim istanbulda canımcım burda 4 gün kaldı geçen cumartesi akşam döndü istanbula,ösledim bilem:)...

jujucum ne güsel yogun ve eglenceli bir hafta geçirmişsin ve bunun yanında kilo bile almamışsın ...ben olsam alırdım sanırımkaydirigubbakcemile
juju cum ben takımda diilim ama ben i değerlendirmeye al ..bana da kız yorum yap şekerim...ohh kızlar ben sizden daha şanslıyım valla...tek kişiyim takımda ve juju dan özel ilgi bekliyorumsırnaşık şey

jujum hoşgeldin dolu dolu bir hafta geçirmişsin ne güzel ....
resmin vardır görelim merak ediyom ben seni kim bilir ne güzel olmuşsundur ....

valla nurcanım hayalim openim ve yellowum dolu ki ne dolu bir haftaydı... ve evet yorgunum malesef dinlenemedim bile ve güçsüz mü düştüm nedir başım dönüyor şimdi... ara ara ... neyse.... istanbulda güzel yerler gezdim ama daha da görmek istediğim yer çoktu ama kısmet olmadı ... etilerde bir evde kaldık ev akmerkeze 5 dk mesafede yürüme... sahibi tamamen bize bıraktı gitti kendi diğer yakada oturuyor... valla kendi evim gibi oldu hiç yabancılık çekmedik....

ama iki valizi ölece bıraktım geldim işe iş yoğun akşam da anneme gidecem kardeşimin nişanlısının ailesini yemeğe alacaklarmış... alam bitmedi bu koşturmaca...

resimlerim var ama kabloyu getirmeyi unuttum yarın eklerim artık

kızlaaar hepiniz saolun...
dediklerinizi hep aklımda olucak..
ama sevgilim kötü biri değildi.. hani hakikaten hala ayrılmış olsakta o diğerlerinden farklı yada fakrlıydı diyebilirim... bizim ilişkimiz çok güzeldi ama sadece bir konu, sadece 1konuda anlaşamıyorduk orta yolunu bulamadık hiç.. o dayanamadı en sonuında..:))

neyse herşeyde bir hayır varmır demişler dimi... bundada vardır bi hayır...

buarada juju çok hoşgeldiiin..
özleidk seni:))

selam kizlar nasilsiniz koca kalkti bende hemen acim dedimnevar neoyk bakiyim neler yaptiniz

jujum hosgeldin anam nasilsin canimb enim nevar neyok tatli yorgunluktur simdi o negüzel gezmissin iste

izmirlim üzülme canim benim tamam mi sen kendine dikkat et bosver herseyin hayirlisi diyelim

diger kizlar hepinizi öpüyrum canlarim benim

simir hayırdır güzelim sevgilinle ayrıldınız anlaşılan.... canım hiç belli olmas sevda öle bişeyki bitti dersin ama kader ayrılmanıza müsade etmez çoğu zaman... dirayetli olmaya çalış

ahleyarım canım hoşbuldum ... kıs nooldu senin hıza dueraksama var baktım geçen haftaya 3 kişi kurtarmış takımı eee ben dahil...

Jjulim soram valla geldim ama acayip dolu geldim bir haftada yaptıklarım bir aya sığardı normalde dolu dolu geçti yani.. Işe adapte olmakda zorlanıyorum okadar yani....

Jjulim soram valla geldim ama acayip dolu geldim bir haftada yaptıklarım bir aya sığardı normalde dolu dolu geçti yani.. Işe adapte olmakda zorlanıyorum okadar yani....

şimdi yığılan işlerinle uğrasırken nasıl adapte olduğunu bile anlamazsın kaydirigubbakcemile3
tatilin en sevmediğim kısmıda bu
1 hafta geziyon tozuyon eğleniyon
sonra fitil fitil cıkıyor acısı hem evde işte Çok üzgünüm çoook
nası iş anlamadım CADIARZU

Valla sorma aynen jjulim.... Valizleri açmadım bile .. Ev zatyi giderken berbattı hiç ilgilenemedim.... şimdi oğlanda evde birde onla ilgilenecem nası olcek bilmeyom...

Hayal noldu kıs merese ben olmayınca yerinde mi saydı kız bana inat veriyordu demek kıcıkkkk....

Eee hayal sende durum ne nasıl gidiyor diyet anam uyarını sildirdin ama hadi bakem görem seni devamıda gelsin... Bende cumaya kadar 0,50 daha versem uyarım silinme aşamasına gelecek ..

jujum verirsin sende tatlım biliyorum ben,
ben bu hafta yerimde saydım bakalım bu hafta ne olcak yok dencek kadar az yemeye başladım baya incelme var pantolonları kemerle tutturuyorum şükür:)
yakında hiç kıyafetim kalmayacak hepsi büyük gelecek inş:),
canımcım ben hedef yükseltcem hele 75 olayımda bi az kaldı...

Back