Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen yimeğimi yiyip geldim ..neler yedimmm
bir dilim kepek ekmek
2kaşık bezelye yemeği
1 kaşık pilav ve ara öğün için kendime çeyrek simit ayırdım..eşime sakın bunu yeme bu benim ara öğünüm dedimkaydirigubbakcemile3

Hayal canım ya yapma böle bir hafta aç kalıyorsun veriyorsun tamam ama.. Bence düzenli bir gidişat daha sağlıklı olur metabolizman alt üst olucak die korkuyorum....

Ben istanbulda hep yedim mesela alıcam diede çok korktum ama almadım şaştım kendime demek metabolizmam hızlanmış orda hareket ettim çünkü bol bol

jujum bende 1 haftadır feleğini şaşırttım :),
iki gündür çoğalttım işte biraz ttalım,
kahvaltıyı baya sağlam yapcam artık...
ben istanbulda ne yedim ne yemedim kaybediyom kendimi kıs gidince,
her gitmemde kesin
eminönünde balık,
ortaköyde kumpir,
istiklalde profiterol,
şampiyonda kokoreç,
boğaz turundada kuru yemiş kesin yiyorum :),
ama gr almadan geliyorum geri...:)...

bugün işler çok yoğun bu saate kadar giremedim jujum tekrardan hoşgeldin yokluğunda çok aradık seni ya özlettin kendini...

öncelikle hepinize teşekkür edrim doğum günümü mkutladığınız için...pınar kamer ve hayale özellikle teşekkür ederim.....facebok tan da yazmışlarr

izmirlimm hiç üzülme canımmm...hayırlısı olsun diyelim....

fundaa geçmiş olsun canım .walla ne oldu bizim takıma hastalarla boğuşuyoruz resmen

jujumm tavaf etmişsin istanbuluu bu dar vakitte nasıl gezdin o kadar....dikkatimi de çekti hep alışverişmerkezlerine gitmişsin.....teranen daha da bitmemişş zor işler walla şimdide kardeşin düğünü daveti falan filann oooo uzun işler...

yellovv gayet seri biçimde ilerliyosun canım acaba yuttuğun sarmısağın bi ilişkisi varmı bu durumla..
kızlar sabahtan beri ara ara okudum...yazamadım anca fırsatım oldu...benimde moralim bozuk sormayınn kriz bizim aileyide vurdu..eşim 3 haftadır haftalık alamıyo ve çok sıkıştık malumm bilenler biliyo kredi ödemelerimi....ne yapıcam hangi birine yeticemi şaşırdım dün gece hiç uyuyamadım...yine kafamı kaşıya kaşıya yırttım psikolojik oldu bende heralde sıkıntılandım mı başımı bi kaşıma alıyoo 2-3 hafta oldu bunu keşfedeli...offf canım sıkkın moralim bozukk....adamında öle bişi diyemiyorum...dedim iş bak başka olmaz hemen diyoo kara günde nasıl bırakalım diyoo o da haklı ama ben ne yapımm her ay standar 1500 ödememiz var...ekstra faturalar hariç...ne etcem ben yaaa

pınarımm seni nasıl unuttummm...çoooookkk geçmiş olsun canımm...

kuzummm sen nasılsınn

esmerim canım benim hoşgeldin tatlım,
Allah yardımcınız olsun hepimizin olsun tatlım,
millet işten çıkıyo çalışan para alamıyo,genede şükürler olsun halimize ne diyelim şükretmek lazım bunada Allah daha kötüsünü göstermesin hiçbirimize,
inş eşin maaşın bi kısmını olsun tez zamanda alır canımcım ya...

jujumm hoşgeldin naber anlaşılan güzel geçmiş
benimde bu öğlen ıslak mayo uygulamasına geçildi diğer adı bioslim miş şimdi bakacam sankim inceldim gibi geliyor diyetime de dikkat ediyom bişy yazmak için açmıştım ama ne iöçin olduğunu unuttum aklıma gelince gene yazarım

esmercim canım hoşgeldina.s.kriz har yeri vurdu...umarım siz de en yakın zamanda atlatırsınız canım..eşinin haftalığını toplu biçimde verirler inş..ve sorunlar hallolur
canım şimdilik kilolarım hızlı gidiyor evet ama bunlar benim yerleşik kilolarım diil..o yüzden olabilir ..ama sarımsagında etkisi oldugunu düşünüyorum birde günde 75 dk yürüyorum tempolu ve 500 kaloriden fazla yakıyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar sabah büyük bi dilim çavdar ekmeği ve üzerine peynir yanında süt içtim öğlende mercimk çorba yanında makarna yedim birer porsiyon a bide yoğurt

Hanifem canım allah yardımcınız olsun zor işiniz yaa benim eşimde 3 aydır evde olduğundan biliyorum düzenli ödemeler böyle durumlarda can sıkıcı oluyor
yellow ve nurcanım sizlerden naber ?
şebnem sesin çıkmamış funda sen nasılsın?
kızlar nedense bugün kafamı toparlayamıyorum

hanifecim Allah sabır versin..

toplight bugün bende çok kötüyüm
kocamla ilgili problemlerim var.
kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum....
ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.....

toplight hoşgeldin canım...tşkler iyiyim ben de canımcım
arkadaşlar bişiy sorucam siyah çay kabızlık yapar mı sizce...karnım davul gibi benim..deliricem...ben günden en az 10 bardak sekersiz açık çay içiyorum ondanmıdır acaba die düşünmeye başladımCADIARZU

yellow canımcım sanmam ya,
ben siyah çayı müthiş çok içerdim,
yaklaşık 2 haftadır günde 1 belki 2 içiyorum sanmam ondan olduğunu,
ondan olsa ben içmeyince değişme olurdu,
genede bilen varsa sölesin benimki sadece tahmin tatlım...

haklısın aslında hayalcimkaydirigubbakcemile5
kızlar ben yürümeye gidiyorum henüz hiç yürümedim bugünşimdi 40 dk yürüyeyim akşama da 35 dak eklemem gerek..az kaldı 14 şubata 68 olmalıyım en kötü ihtimalle:lepi:

yellow bende en kötü 80 olcem inş,
demin aebenden duydum yeşili spordan önce içinde %17 daha fazla yağ yakıyormuş yürümeye gitmeden için yada spordan önce :),
ben yarın itibariyle başlarım artık bugün içmedim yeşil akşam sinameki içmiştim tırstım :),
akşam eve gidince içcem...

şekerler ben geldim
jujum kaymnanalar gitti
yarından itibaren tekrar diyet moduna giriyorum inş
regl işaretlerimde geldi
moralmen iyiyim
artık paylaşım da yaparız accık accık
tekrar eski hızıma dönücem anacığım beni izlemeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…