• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkeseee...
acayip kötü bir hafta sonu geçiridm kızlar..
yarın doğum günüm ve sevgilim bana, daha doğum günüm gelmeden çok güzel bir doğum günü süprizi yaptı...
en azından hayatımın sonuna kadar unutamayacağım bir şeydi.. benden ayrıldı..
nasıl davranayım bilemiyorum..
cumartesi akşamından buyana boşluktayım sanki..
neyse paylaşmak istedim.. daha hiçbir arkadaşıma söylemedim.. çok sıkıldım çok içimde kaldı..
3senedir birlikteydik.. şimdi kimseye ayrıldık diyemiyorum.. ne kadar daha böyle gidecek bilmiyorumda..

juju gelsin ben jujuyu özledim
sankim hala çok uzaklar da gibi
kahvaltımı yaptım...
hafta sonu cozutmadım heyooooo
gayet iyiydim :nazar:
bu konuda çok mutluyum ama başka bir konu var çok mutsuzum hayırlısı ne diyelim....

günaydın herkeseee...
yarın doğum günüm ve sevgilim bana, daha doğum günüm gelmeden çok güzel bir doğum günü süprizi yaptı...
neyse paylaşmak istedim.. daha hiçbir arkadaşıma söylemedim.. çok sıkıldım çok içimde kaldı..
3senedir birlikteydik.. şimdi kimseye ayrıldık diyemiyorum.. ne kadar daha böyle gidecek bilmiyorumda..

canım benim :teselli: üzülme sakın
hiç bi erkek bir damla gözyasına değmez sakın unutma
bu aralar avatarlarda yazan ''bekar'' yazısına o kadar özeniyorum ki kafamçokkarıştı
allahım bu günlerde dilime elime koluma sahip cıkmama yardım etsin
aklımdan hiç iyi şeyler gecmiyo :delphin:

neyse
üzülme sen de emi Şeniz

herkese günaydın hayırlı güzel ii ve çabuk geçecek bi hafta olsun inş.
izmirim canım üsüldüm tatlım ama diyecek birşey bulamuyorum Allah yardım etsin sana tatlım,
kimseyi ayırmasın Rabbim sevdiğinden...
hanifem doğum günün kutlu olsun tatlım öpüyorum,
juju ne zaman gelcen yaw...

günaydın arkadaşlarr:1hug:
güzel bir hafta diliyorum hepimizekaydirigubbakcemile5
bu sabah tartıldım ve cumadan beri 900 gr daha gitmiş
az sonra klasik kahvaltımı yapıcam..az önce de sarımsagımı yuttum:bbo:

izmir canım hakkında hayırlısı olsun...sevgilinin sana yaptıgı bu haksızlık ,senin açındanilerde artıya dönüşücektir eminim..hani herşey sebeplidir ya hayatta ..eminimki önünde çok daha iyi ve seni hakedicek kişiler olucak...hakkında hayırlıı canım...biz senin yanındayız..her zaman dinleriz seniŞeniz

yellow tebrikler fıstık inş haftaya kadar en az bi o kadar daha gider,

cuma günü 50 dk yürüdüm işten çıkınca,
hafta sonu aneyden babeyden epey fırça yedim gözlerinin altı çöktü,rengin attı hasta olcan falan diye epey laf dinledim,babam hastalanırsan döverim didi :))),
cumartesi sabah:
1 haşlama yımırta,1 mandalina yedim,
öğlen:
1 kase çorba 1 dilim ekmekle,
akşam:
sanırım bişi yemedim :) he hatırldım 2 bardak sıcak suyla 2 tane kayısı yedim (kuru)

pazar sabah:
1 haşlanmış yumurta,
yarım dilim %100 kepek ekmek,
3 zeytin,
1 tatlı kaşığı reçel,(1 haftadır ilk defa bu kadar çok yedim :))
öğlen:
1mandalina çeyrek dilim portakal ,
akşam:
1 kase çorba,
3 kaşık yoğurtlu mantar,
tek 1 tane patlamış mısır,
(1 tepsi revani yaptım millet süper ye falan dedi resmen savaştım kendimle ve şire olan elimi bile yalamadım,1 kes alsam 1 taneden bişi olmaz diye diye geldik bu hale gerisi gelir yeme yeme diye diye yemedim,
mısıra gelinde çok fena koktu tatlı savaşının üstüne dedim şişcek biyerim tek 1 tane yedim)

günde 2 bardak yeşil çay içtim 1er tanede soda,

bu sabah:
1 dilim kepek ekmeğe 1 yemek kaşığı labne sürdüm,
2 dilim salam koydum siyah çayla yedim şimdi,
5 gündür wcye gidemiyordum en sonunda dün akşam sinameki çayı içtim bekliyorum bugün gelişme :),
aktara sordum dün yeşil almaya gitmiştim abla bişi yememişinki wcye gitcen dedi...
oy bitti tete buka...:)

Günaydın kızlar.

İzmirim üzüldüm bende, ama julliete katılıyorum hayatta hiçbir erkek için üzülmeye değmez, gerçekten bizden çok farklı vede bencil yaratıklar maalesef. Arkadaşlarımıda söylemedim falan demişsin canım herşey insanlar için, Senin utanacağın bir durum yok, başın dik olsun her zaman. Ve alatmak istersen biz burdayız. Unutma sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok hayaatta.

Jujummm nerdesin. Gördünmü takım geçen hafta ne yaptı :) Kızlar 2. ciliğimiz kutlu olsun.

Ben h. sonu kabahatliyim kuzularhala hasta düzen falan kalmadı, bugünden itibaren silkiniyorum. İnşallah biraz dahaverpi uyarımı sildirmek bu haftaki hedefim.

şebom günaydın kıs 2. mi olduk ben daha bakmamıştım oh süper hade haftaya 1. olalım artık:)
hafta sonu çok köklü kararlar aldım azimden çatladım resmen :) 70 olacam ben ama önce 75le mazun olcam burdan :),
sonra ertesi gün gelcem jujum takımda yer varsa al beni dicem :roflol:...

günaydın şekerler ....
perşembeden beri çok fenayım yataktan kalkamıyorum ,bugün biraz daha iyiyim ama yinede acayip bir halszilik söz konusu ....
hiç kimsenin ne yazdğını okuyamadım inş herkes iyidir hepinizi öpüyorum ....
bu arada sabah tartıya çıktım 72.6 çıktı hastalık yaradı anlıcanız kaydirigubbakcemile3 3 günde 1.4 gr vermişim ....kaydirigubbakcemile3

pınarım düzelemedinmi daha sen yaw,
işe geldin mi sen bugün geldin sanırımda dinlendinmi hafta sonu,
kilo vermen güsel sadece tebrikler kuşum...

hayalcim canım sen ne kadar az yiyorsun canım yaa..aktarın dediği gibi bence de o yüzden wc ye gidemiyorsun..gerçi ben sana göre çokk yediğim halde ben de gidemiyorum:1no2:

günaydın
2.liğimizi kutluyorum tebrikler canlarım
hanifem kız doğumgünün kutlu olsun allah nice yıllar nasip etsin
simiryna canım üzme kendini hakkında nayırlısı olsun canım
hayal nurcan kamer bengi nur şahnur pınar günaydın kızlar

opencim evet hastalık yaramış...bazen bende hep öle düşünürüm grip lsam bi hafta yemekten içmekten kesilsem de kilo versem die..ALLAH korusun hasta olmıyalım hiçbirimiz
gülercim hoşgeldin canım

Yok be haayalim sesim fln gitti iyice ,evdeyim şuan ama gidicem birazddan işe çok sıkıldım işleimdee var bir iki saat durur ewe dönerim ....2 ci olmuşuz süperr...

herkese güzel bir hafta diliyorum
inşaallah hepimizin istediği gibi olur herşey
simiryna üzme canını
her şerde bir hayır vardır
demk ki senin için bu hayırlıymış

günaydın herkeseee...

canım üzülme değmez diyeceğim ama illaki üzüleceksin bu dönemde yalnız klmamaya dikkat et canım yalnızlık daha da tetikler istiyorsan bir psikoloğa falan git faydası olur

juju gelsin ben jujuyu özledim
sankim hala çok uzaklar da gibi
kahvaltımı yaptım...
hafta sonu cozutmadım heyooooo
gayet iyiydim :nazar:
bu konuda çok mutluyum ama başka bir konu var çok mutsuzum hayırlısı ne diyelim....

hayırdır kuzu sen niye mutsuzsun yaa ne oldu canlarım üzülmeyin yaaa

günaydın şekerler ....
perşembeden beri çok fenayım yataktan kalkamıyorum ,bugün biraz daha iyiyim ama yinede acayip bir halszilik söz konusu ....
hiç kimsenin ne yazdğını okuyamadım inş herkes iyidir hepinizi öpüyorum ....
bu arada sabah tartıya çıktım 72.6 çıktı hastalık yaradı anlıcanız kaydirigubbakcemile3 3 günde 1.4 gr vermişim ....kaydirigubbakcemile3
pınarım geçmiş olun canım benim yaaa bir n önce toparlan emi

hayalcim valla iyi yapmışsın revaninşn tadına bile bakmamakla baksaydın devamı gelirdi
bana gelince haftasonu kaçamak yapmadım sadece dün 10 tane fıstık yedim akşam 1 tane de can pare akşam yemeğini saat 17 de yeyince ilerleyen saatlerde midem kazındı bu kadar kaçamakla hallettim yalnız sinir oldum gecen hafta yediklerim genelde 1000-1200 cal arasında ama verdiğim kilo 400 gr yaa ne yapacam bilmem ben bu metabolizmamı

hanifem doğum günün kutlu olsun canım nie mutlu yıllara
eee juju düğün nasıldı sen nasılsın haberlerini bekliyoz neyse ben işlere döneyim görüşürüz

hayalcim canım sen ne kadar az yiyorsun canım yaa..aktarın dediği gibi bence de o yüzden wc ye gidemiyorsun..gerçi ben sana göre çokk yediğim halde ben de gidemiyorum:1no2:

evet tatlım az yiyorum,
talım arada sinameki kaynat iç yada kuru kayısıyı sıcak suyla ye yatmadan aç olarak...

günaydın
2.liğimizi kutluyorum tebrikler canlarım
hanifem kız doğumgünün kutlu olsun allah nice yıllar nasip etsin
simiryna canım üzme kendini hakkında nayırlısı olsun canım
hayal nurcan kamer bengi nur şahnur pınar günaydın kızlar

hoşgeldin tatlım nasılsın...

Yok be haayalim sesim fln gitti iyice ,evdeyim şuan ama gidicem birazddan işe çok sıkıldım işleimdee var bir iki saat durur ewe dönerim ....2 ci olmuşuz süperr...

dikkat et çok yorulma tatlım...Şeniz:teselli:...

Back