Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim tatlım.. naısl olayım... yine bir ctesi klasiği işte.. işteyiiim :))

oooh çorbamıda içtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
salatamıda yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

çıkıyorum artık işten... hepinize iyi hafta sonları...

sahnurum saolasin canim benim evet cocuklar hasta oldumu cok kötü oluyo senin oglan nasil canim benim

BEnimki oldukça toparlandı canım

seam kızlar ..
izmir çizelgen hayırlı olsun canım .
nurcanım kız sen nerelerdesin yaw sesin soluğun çıkmıyor
bengi sende kaytardığını sanma
bana gelince sabahleyin diyetisyene gittim 400 gr ı az buldu bu hafta daha iyi performans bekledi bakalım ne olacak kızlar
ptesi ıslak mayo denilen bir uygulamaya geçiyoruz 22 gün üstüste hergün gideceğim 1 -2 saat arası önce ıslak mayo giydirip akım vereceklermiş sonra ultrasonla yağları parçalayacaklarmış bilmiyom nasıl bir işlem ptesi görücez şimdilik benden bu kadar sabah kahvaltım yağsız peynirli omlet 50 gr ekmek domates salatalık tı arada 200 cc süt içtim az sonra yemek yiyeceğim sebze yemeği olacak ama ne bilmiyom ben de

sahnurcum hadi hayirlisi dikkatlice takip ediyorum seni valla burdada var öyle kilo verdiren yerlerde isin acikcasi verdigin kilo kadar para veriyosun ama benim koca istemiyo ben oraya para vermem diyor ondan evde yapoyz diyeti bizde iste

toplgiht ıslak mayo yöntemini ilk defa duyuyorum..gelişmiş bir sistem olmalı...umarım faydasını görürsün canım..çabuk çabuk kurtuluruz kilolarımızdankaydirigubbakcemile5
diyetisyenin söylediği püf noktalarından biz de faydalanmak istiyoruz:Saruboceq:
ben de bu arada yogunluktan öğle yemeği yiyemedim..meyva sepeti yaptım kendime...bir dilim kivi..yarım portakal..yarımj elma.. ve yarım muz yedim..şimdi de yeşil içiorum

ahleyar canım kolay gelsin ve afiyet olsun..ben de yarım saat önce 6 kaşık bulgur pilavının üzerine yogurt döküp yedim...evde en masum o vardı:çok üzgünüm:

ben deldim kuzu kucağımda fazla yazamıcam sabah normal kahvaltımı yaptım peynir zeytin ekmek çay.. ara öğün meyve kokteyli akşam yemeği de balık ve salata sonraki ara öğünümüz yine meyve kokteyli bugün geç kalktığım için iki öğün oldu hafta sonları böyle oluyor maaleseff.....

iyi pazarlar arkadaşlar..:teytey:
bugün kahvaltımı geç yaptım ve pazar oldugu ve misafirlerim oldugu için hafiften kaçırdım...ama öğle yemeği yemiyceğim için dengeliycektir umarım:dilcikar:
yarım simit
yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin
bir kk beyaz peynir
çatal bal
yarım biber
şimdide yeşil çay yapıp onu içicem...en azından belki bunların üzerine bir artı olur

selam arkadaşlar bugün 75 dakika yürüyüş yaptım ve şu anda sirkeli su içiyorum
akşam yemeğim bir tane ıspanaklı börekti ve kızdım kendime

iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim ben bu hafta sabahlari olamayacagim esim gececi ben aksamlari katilirim size atikim hepinizi öpüyorum canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…