Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldim kızlar
Öğle yemeğinde bir kase çorba ve bir kase kadar patates kavurması yedim. Az da ekmek şiştim ya… Çok mu yemişim 

kızlar merhaba can dostlarım
evet ayrılmama kararı verdiğim gün iyiydi diyet ta ki akşama kadar
ama akşam sapıttım evde kestane şekeri lokum ve czerye vardı ve ben dayanamaıdm
kilo aldığımı söykemiştim hayalim ve ben zaten 2uyarıyı almıştım yani yarın 3.uyarım olmuş olacak bu olmadan
bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadın vardı dedirmek daha iyidir
moralim çok bozuk kilom arttı 1 hafta sonra regl olacağım ve aldığım ilaçların da etkisiyle aşırı yeme isateği duyuyorum ve çok suçluluk duyuyprum
mesela un helvasını beceremem ve çok severim dün kayınvalidem yaptı ve yidimhala da var affedin beni dayanamıyorum
inşaallah haftaya tekrar moda giricem buna eminim ve toparlanıcam ama şimdilik imkansız bu
ama ben hep takımdaymışımcasına arada durumumdan haberdar
edicem sizler,
lütfen çok tutarsız olduğumu düşünmeyin
bir de şu aralar çocuklar çok geriyor beni yani stres hat safhada o yüzden bağışlayın sizleri çok seviyorum

ayrıca bana dua edin olur mu
acayip bie sinir hali ve tahammülsüzlük var üzerimde çocuklarıma bile hç sabredemiyorumyüreğim sıkışıp duruyor ne olur dua edin

gerçekten dostlarm hayatımda öyle bir yer almışsınız ki
sahiden görüşüyormuşuzcasına üzgümün şu an
kendime çok kızıyorum
sigaryı bile bıraktın ayyüce şu boğazını bi türlü tutamıyorsun diye
ve hal böyleyken daha çok atlıyorum herşeye
ama biliyorum geçicek
nolur takıma geldiğimde o içten selmınızı eksik etmeyin canlar....

bengicim tamam canim sen moralini bozma canim benim dualarim seninle sende dua et kendine sinirlendigin zaman felan tamammi canimb enim

selam arkadaşlarrr....
ğle yemeğim bir kepçe tarhana çorbası 3 kaşık yogurt ve 5 kaşık makarna
akşam yemeğmi dengelemem gerek..ceza bana 1 saat yürücem senağlama

bengicim bence takıma fırsatın oldguu sürece ugra canım...çünkü ben önceden diskalifiye olduğum takımımda hi. ugramadığım için kilo veremeyip hatta lıp diskalifiye olmuştum...insan ipin ucunu bırakınca kilo alıyor....her zaman muhabbete gel olur mu

bengim tatlım sabır dile Allahtan sinirlenince,
inan seni anlayabiliyorum ve sana kimse bişi demez burda diyemez dönem dönem hepimiz geçtik şuan senin olduğun durumdan,
sen rahatla biraz ara ver diyet modundan çık tatlım,
ama abartma kendine sinirine zarar vercek duruma gelme daha fazla,
regl dönemin yiyprsun ki yemek istiyorsun bunlar normal bide ev stresi aslında yaşadıkların yadırgancak şeyler değil,
sende bizim dostumuzsun ve hayal kıs senin topalayacağından çok emin unutma yüzümüzü kara çıkartma ve çabucak silkelen kendine gel takımda ol yada olma biz hep varız ve hep paylaşımını bekleriz senin,
önemlisin bizim için,ii bak arkadaşımıza emi üsme onu...

bengicim canım ya sakın gruptan çıktım diye abartma yersin tabi ki ama yarını da düşün..
ben sinirlenince hıncımı yemekten alıyorum ama kime ediyorum tabi ki kendime....
sen bizleri unutma biz seni unutmayız merak etme
hiç kimseyi değil önce kendini düşün...

kıslar filistine yardım kampanyaları varya onlar için birşeyler yapabiliyormusunuz...

söylenmez ama çok ufak bizim ki canım eşim cüzi bir miktar havale yaptı kimse yokmu ya galiba
bende telefonla bağış yapım 5 ytl
her gsm şebekesinden filistin yazıp 5777 ye gönderiyorsun 5 ytl bağış yapıyorsun
elimizden hiçbirşey gelmiyor bari bu kadarcık yardım edebilelim.

Allah razı olsun zuzum,
akşam izledim kanaltürkte yardım kampanyası vardı,izledim içim parçalandı orda gördüklerimden ufacık yavruların ağzı yüzü kan içindeydi,
evet orda bi savaş daha doğrusu vicdansızca yapılan bi katliam var biliyordum ama haber falan izleyemediğimden bu kadarını açıkçası bilmiyordum görünce şok oldum dayanamadım ağladım,
bende kızılayın bağış kampanyası için numara vermişlerdi oraya çektim 1 mesaj 5 lira bizi ne batırır ne zengin eder bi kola içmeyelim ne olcak ki,
kızlar madem paylaşıyoruz herşeyimizi,
elinde olan bi mesaj çeksin nolur Allah rızası için o yavrulara sargı bezi parası belki 1 lokma ekmek verebilmek için operatör fark etmez 2868 e boş birer mesaj atalımmı,
damlaya damlaya göl olur,
kızmayın bana bunları burdan yazdım diye inanın hala gözlerim doluyo içim acıyo Allahım kimseye böle zulüm dert vermesin...amin...

canım benim yapabilcek durumda olana dedim sadece içimden geldi böle 1 kişi mesaj atsa onlara ilaç olur,
umarım kızmaz kimse bana...

filistine yardım kampanyası için ben de kendi çapımda bişiyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlar...ALLAH yardımcıları olsun ve kimsenin başına vermesin savaşı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…