- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
bende diyorum zuzu valla ama şuan müthiş başım dönüyo,
kayısıyı yedima ma geçmedi...
kuzucum afiyet olsun canım..havucu ben de çok severim..ve sert oldugu için oyalıyor inanı diyet için iyi oaçıdan ama sanki havuç çok şeker içeriyor diye biliyorum ben ama emin diilim canım..o yüzden salatalara bile rendelememeye çalışıyorum bu aralar...sizce nasıl kızlar masum mu dur havuç? masumsa ben de yerim valla her günn
havuç konusunda bilgilendiğim iyi oldu tşkler kılzar..hızır gibiyetişiyorsunuz valla:asigim:
kuzucum havuç süt mü yapıyor ne güsell ilersi için genel kültür oldu bana:CüvCüv:
saolasin yelleowcum valla sorma ya bu cocuklar hastalandimi kötü ben diyom hep o hastalanmasinda tek ben hatalaniyim diyemiyolarda nereleri agriyo bisey yapasin kendinin hic olmasa biliyon ondan bizimki balgam cikaramiyo ozamanda istifar ediyo simdilik iyi sayilir bakalim aksamlari daha fena oluyokamercim bebişine çok geçmiş olsun canım...bu dönem o kadar çok hasta bebek var ki..en son pazartesi nöbetçiydim ve bize gelen hastaların yüzde 80 i çocuktu...normalde bu kadar olmuyordu çok şaşırdım..ama her yıl bu aylarda böyle oluyor...inşaallah eski neşesine döner canım kuzucuka.s.
selam fundacim sen ansilsin bebislerle ugrasiyok isteSelam herkese
nasılsınız cümleten bebişler iyileşti mi?
Akşamı kaçamksız geçirdim diyebilirim sabah da kepekli bisküvi yedim 4 adet ama şimdi yarım pide ve bir tabak salata. Dün yine çorbamı yaptım akşam lahana çorbası içecem
yine uğrarım işler yoğun,öpüldünüz
izmirli funda hoşgeldiniz kıslar nasılsınız,
bende yedim şimdi 1 dilim ekmekle biber yedim kızartma gibi doğradım tavada geberttim yedim yoğurtla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?