Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şekerlar napıyosunuz bakimmŞeniz
ben de şimdi kuaförden geldim kaşlarımı aldırdım..yediklerime dikkat etmeyee başlayınca kendime daha çok özenmeye başladım..bakımlarımı filan yapıyorumartık...eski nur geri dönüyor:teytey:
az önce sekersiz sade kahvmi içtim...bu akşam 1 saat spor yapmalıyım..yarın bildirim günü ben bildirim yapmıyorum ama gene de öle koşullandırıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
akşama da misafirliğe gidicez akşam yemeği yemeyip ordaki ikramlardan en kalorisiz olanından bir tane yicem yemeyince ev sahipleri güceniyoo..ve hemen oracıkta diyettemisin mevzulu bir konu açılıp delirtiyolar insanı...kilolu olmak kusur sankiii:mymeka:

4. TAKIM * * * *

*JUJU* (64,6/
Esmeralda (69,0/
open_sea (74,0/
toplight (67,3/
nurcanogretmen (78,3/
hayal_gözlü (83,9/
sebnemselayfurkan(73,5/
bengigök (67,5/
ahleyar (59,7/
fguler (88,6/
kuzuzuzubambino (72,5 /
simiryna (78,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 876,9 /

Juju gibi çaktım listeyi önceden, akşam yemekler boğazınızdan hüppp hüüüp geçmesin diye:)

Hanife hoşgeldin canım, iştahını biraz frenliyebildin mi?

Hadi bakalım Nur, büyük değişimini bekliyoruz kg. verdikçe,
valla bu herkes için geçerlidir kg. verdikçe daha güzel hisseder kendimize de daha iyi bakarız.

sıhatler olsun yellow oh parladın hemi ayna gibi:)...
şebo jujunun yeriemi kaldın kıs yapıştırdın listeyi hemen ...

hayalcim tşk canım parşadım evet:1rolleyes:
şebnem sorma canım yaa..bendeki büyük değişim zaten 50 kg dan 75 kg ya çıkmak yarı katım daha eklendi üstüme abooovvv hala şaşıyorum inanmıyorum...kızlar ben gene 50 kg ya düşermiyim sizce..yapışmamıştır demi bana bu kilolarrsenağlama

gülercimmkaydirigubbakcemile3
hayal boğazımı tutcam kızzz yemicem ...zaten eşime dedim ki suç senin..milletin eşi kilo aldın diye kızar eşine sen beni hiç uyarmadın didim:dilcikar:kendim kaşındım adam bu sefer lokmalarımı sayar oldu

oh ii olmuş saysın eniştem ii ediyo sağolsun,karısıda erisin,
anam benda aneye diyorum akşamları yemesin diye yani az yesin diye söylemedğim kalmıyo babamda geçen sizene ben seviyom karımı didi zönk diye kaldım:)
ama artık ekmek vermiyorum aneye yemekleri kaşık hesabı veriyom:)...

Hanifeee napıyon kız
bengicim gitme bence ya valla, halledersin bi şekilde ismin de çok güzelmiş ayyüce dicem ben sana bundan sonra...
Hayalim ben de bu sabah bi pantolon giydim geçen ay sıkıyordu giymedim bir ay
bugün giyince sıkmadı çok sevindim sabah sabah
akşam gece tutabilsem ben çok güzel vericem de offf...

walla nurr(bu arada adınıda öğrendikk he heee) canımm enuyuz olduğum konuya parmak bastınn...yemezsin diyettemisin diye sorarlar kazara bi ewet dersenn ondan sonra hem önüne dayarlar yemekleri hemde şöyle yap böyle yap diyee anlatıp dururlarr....
kız nur walla bacım seni üzmek gibin olmasın ama 5-değil 10 değil tam 25 kilo nasıl yapışmasın ki üstüne amaaaa azimli ve kararlı oll...bu sitede 40 kilo veren insanlar var bacımmm sen bırakmaa inşallah bizde görürüz 50 lere inişini

fundammm geldimmmmm kaynatalımmm hadennn

bengimmm sık sık gel bacımmm

kamer geçmiş olsun zor walla kuzuma katılıyorum çalışıpda bakmak daha zor...

şeboo bende ki iştah aynen duruyooo....bu akşamm kendi kendime bi terapi yapıcammm zayıf fotolarımı alıppp konuşucam aynaya bakıcammm falan filann ben bunu hep böyle azıttığım zamanlarda yapıyorummm...ve şu step aletimi balkondan çıkarıcammm...gözüm görmeyincee yapasımda gelmiyoo

Nur boyun kaçtı, bence 55 de olabilir çocuktan sonra biraz kg. kalması lazım dimi ama:)

Yalınız senin bu oranlar ilginç hakkaten % 50 kadar almışsın :)

yaparsın valla hayal gözlüm sen a.sanneciğini de kendinle bir zayıfla ne güsel...anne kız yürüyüşe çıkanlar çok hoşuma gidiyor benim:asigim:

esmercim canım 5 değil 10 değil 25 evet..ama geçicek bugünler inşaalah sizin de desteğiyle
şebnem canım benim boyum 158 minyonum ..ve ben hamile kalmadım yani bebişş kilosu diil bunlar...tamamen tamamen benim pisboğazım

kız benimm adamda aynıı senninki gibii hiçç kilolusun demezz dese keşkee..zayıfladın ip gibi oldun diyo bana...benim kocanın bi arkadaşı var onun eşi kızcağız hırpalıyo kendini kiloluda değil halbuki 60-62 var yok kocam çok kızıyo bana diyoo adam çöp gibi karıyada dermiş bi yerinde fazlalık olmasın hiç sevmiyo kilolu ...öyle kocam olsa kafasını kırardım heralde öle de olmasın ama dimiii

yaparsın valla hayal gözlüm sen a.sanneciğini de kendinle bir zayıfla ne güsel...anne kız yürüyüşe çıkanlar çok hoşuma gidiyor benim:asigim:

annem yürüyecek hemi anam o iş yaş yürümez akşam oturuyo kalıyo öle az hareket etsin diye neler ediyomda yok gık demio hatun,
çok üstüne gidersem sen kendine bak diye:)...
ama yemekten kestim valla onun iyliği için napam kızsın dursun o bana...

Hayalim ben de bu sabah bi pantolon giydim geçen ay sıkıyordu giymedim bir ay
bugün giyince sıkmadı çok sevindim sabah sabah
akşam gece tutabilsem ben çok güzel vericem de offf...

hadi gayret bak süper olmuş işte tut boğazını daha küçük beden pantolonlar alces modelleride güsel olcek fundam ha gayret,

esmerim zayıf fotlarını al sen al bak dur anca iç geçirin ,

yav he bakın ben eğer bi başarırsam 35 kilo vermiş olcam e azmı bi adam edeyi :roflol::roflol:...

olmasın tabe canım aaaaa kilo bu hatunlar için :roflol:...

düşük belli kumaş pantılım vardı benimde epeydir giymiyordum sabah giydim düşi anam ne güsel oliiii :roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…