• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende diyorum zuzu valla ama şuan müthiş başım dönüyo,
kayısıyı yedima ma geçmedi...

ay benimde başım dönüyor

kuzucum afiyet olsun canım..havucu ben de çok severim..ve sert oldugu için oyalıyor inanı diyet için iyi oaçıdan ama sanki havuç çok şeker içeriyor diye biliyorum ben ama emin diilim canım..o yüzden salatalara bile rendelememeye çalışıyorum bu aralar...sizce nasıl kızlar masum mu dur havuç? masumsa ben de yerim valla her günn

canım ben havucu özellikle süt olsun diye yiyorum şeker olayını da bilmiyorum valla....
bana kalırsa fazla kalori içermiyordur.

havuç konusunda bilgilendiğim iyi oldu tşkler kılzar..hızır gibiyetişiyorsunuz valla:asigim:
kuzucum havuç süt mü yapıyor ne güsell ilersi için genel kültür oldu bana:CüvCüv:

havuç konusunda bilgilendiğim iyi oldu tşkler kılzar..hızır gibiyetişiyorsunuz valla:asigim:
kuzucum havuç süt mü yapıyor ne güsell ilersi için genel kültür oldu bana:CüvCüv:

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum havuç incir kürü deneyin süt için diyor
ben pek faydasını göremedim azaldı sütüm iyice hayrılısı bakalım

karnım çok acıktı ya dün bu kadar çok acıkmamıştım yarına kilo bildiriminde ben ya kilo vermemiş durumda olcam ya da 100-200 gr vermiş olcam hayalcim... eğer vermemiş olursam haftaya uyarı almamak için 500 gr vermem gerekir değil mi?

aynen öle tatlım jujum sonradan değişiklik yapmadıysa ben yokken öle,
bende baş dönmem devaö ediyo açlıktanmı bilmem,
şekerimde düşmüş olabilir az daha sabredeyim 1 saat sonra yemek yeyim diyorum...

Hayalcim şekerin düştü gibiyse hemen ye, yada ufak bişiler atıştır, açkalma. Kuzucum sende.

Bu arada bulgur ve tahin sütü çok artıyor kızlar.
Buhafta önümüzdeki hafta toplam 0,5 kg. vermezsen uyarı alırsın şeker.

Ben yemeğimi yedim bilem:))
valla yarın tartılacağım için sadece salata yedim:))
ofiste yaptık salatamızı.. valla çok güzel oldu mis gibi yedik:))

Selam herkese
nasılsınız cümleten bebişler iyileşti mi?
Akşamı kaçamksız geçirdim diyebilirim sabah da kepekli bisküvi yedim 4 adet ama şimdi yarım pide ve bir tabak salata. Dün yine çorbamı yaptım akşam lahana çorbası içecem
yine uğrarım işler yoğun,öpüldünüz

izmirli funda hoşgeldiniz kıslar nasılsınız,

bende yedim şimdi 1 dilim ekmekle biber yedim kızartma gibi doğradım tavada geberttim yedim yoğurtla...

kamercim bebişine çok geçmiş olsun canım...bu dönem o kadar çok hasta bebek var ki..en son pazartesi nöbetçiydim ve bize gelen hastaların yüzde 80 i çocuktu...normalde bu kadar olmuyordu çok şaşırdım..ama her yıl bu aylarda böyle oluyor...inşaallah eski neşesine döner canım kuzucuka.s.
saolasin yelleowcum valla sorma ya bu cocuklar hastalandimi kötü ben diyom hep o hastalanmasinda tek ben hatalaniyim diyemiyolarda nereleri agriyo bisey yapasin kendinin hic olmasa biliyon ondan bizimki balgam cikaramiyo ozamanda istifar ediyo simdilik iyi sayilir bakalim aksamlari daha fena oluyo
Selam herkese
nasılsınız cümleten bebişler iyileşti mi?
Akşamı kaçamksız geçirdim diyebilirim sabah da kepekli bisküvi yedim 4 adet ama şimdi yarım pide ve bir tabak salata. Dün yine çorbamı yaptım akşam lahana çorbası içecem
yine uğrarım işler yoğun,öpüldünüz
selam fundacim sen ansilsin bebislerle ugrasiyok iste

merescim gelmis gitmis kiz niye hemen kayboldun kizlarda evde sanirsam burda bu hafta tatli olacak sizin orda erken olmus sanirim neyse kizlarda evdeyken daha iyi girersin okula götür getir telasi yok sen bu tempo icinde niye veremiyon kiz hem versen nolcek zaten boyun var yeter vermeyerimsenibensonra kocan hangi etli butlu bele sarilacak kari dedigin öyle olur demidelikafadulden

izmirli funda hoşgeldiniz kıslar nasılsınız,

bende yedim şimdi 1 dilim ekmekle biber yedim kızartma gibi doğradım tavada geberttim yedim yoğurtla...

hoşbulbuk hoşbuldukkaydirigubbakcemile2
valla bugün keyfim yerinde.. yrn için heyecanlıyım biraz yaaa:emir_bebek:

ay bu bebek smile çok hoşmuuuş.. pek sevdim:))

ahleyar_22, Esmeralda+, fguler, kuzuzuzubambino, sebnemselayfurkan+, simiryna

bütün kizlar toplandik toplandik hayal sen yoksun kiz gene nerelere kayboldun nerelerde hafiyelik ediyon hee:))

buralardayım kıs bazı dosyalarım kayboldu pcde onları arıyorum tatlım:D
bide dacede bi arkadaşım var habire onu dürtüklüyorum:D,
izmirli ii olcanız tabe ne güsel zayıflıyoruz...

Back