meres juju kaçak bu hafta ben geçen hafta çarşamba bıraktığımda burdaydı o günden beri yok :roflol:,
izinliymiş yanlış bilmiyorsam istanbula gitmiş hatun gezmeye,
çorap işini nettiki :roflol:...
arkadaşlar ben dün gece yatmadan önce elma sirkeli su içtim..bal koymadım ..bi kaç gündür kabızşlık sorunum vardı ve bana çok iyi geldi..sorunu olan varsa denesin derim
şu anda da yeşil çayımı içiyorum ..günde 3 bardağa çıkarıcam yeşili..ögünlerden sonra içelim:içelim:
canım 22 numara tunalının başında pınar güzellik merkezi yakın mı senin işyerine? yakınsa gelsene bacım öğlen görüşürüztoplight canım benim hoşgeldin,nasılsın tatlım
kıs kennedy de kaç numaraya geliyon sen bende kennedy deyim...
darısı benim başıma şebnemcim bende pınar gibi hasta olcam sanırım fenayım anlayacağınPınar geçmiş olsun canım sana, bol c vitamini al, benical cold iyi geliyor bende kötüydüm, tam hasta olmadan onunla atlattım. kendine iyi bak.
Şahnur saol canım iyileşmeye yüz tuttu kuzular. Okul tatil ya büyüğü dün ananeye gitti. Öpüyorum caınm.
Hayal ne çizelgesi istiyon bacım . eğer şu alttakiyse ben onu her seferinde topiğe gidip bakarak yapıyorum. O yüzden ayda1 revize ediyorum :)
tatlım sen başındasın ben 150 deyim taaaa en sonu :),
zaten akşam yürüme işini gözüm tunalının baiına yürümeyi kesmiyo bi kesse sıhıyeye kadar yürüyeceğim:),
sen sadece öğlenmi orda oluyon fıstığım,benim öğle tatilim yok...
afiyet olsun canım bende şimdik havuç yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?